Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΣΕ ΚΩΜΑ

ΣΕ ΚΩΜΑ
Συγγραφέας: ΦΙΛΝΤΙΝΓΚ ΤΖΟΫ
Εκδόσεις: Διόπτρα

Όταν είδα αυτό το βιβλίο στο ράφι ενός βιβλιοπωλείου στις νέες κυκλοφορίες μου έκανε ένα κλικ! Γενικώς μου αρέσουν τα αστυνομικά μυθιστορήματα και τα θρίλλερ και το συγκεκριμένο μου κίνησε την περιέργεια από τα λιγοστά που διάβασα στο οπισθόφυλλο τα οποία και σας μεταφέρω:
* Έμοιαζε σαν η ζωή να της τα έχει προσφέρει όλα απλόχερα...
Καριέρα, φιλία, συντροφικότητα. Τίποτα δεν προμήνυε την καταστροφή που ερχόταν, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα θα συνέθλιβε κάθε οστό του κορμιού της.
ΣΕ ΚΩΜΑ...
Χωρίς να βλέπει, χωρίς να μιλά. Ακούει όμως όσα λέγονται και οι αποκαλύψεις γκρεμίζουν τον κόσμο της, απειλούν ξανά την ζωή της. Ποιός θα την σώσει από τον εφιάλτη; *

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι αυτό που θα λέγαμε "ευκολοδιάβαστο" μου πήρε δυο μέρες και δεν θα το έλεγες μικρό ( 500 σελίδες περίπου) αλλά η πλοκή κυλάει τόσο γρήγορα. Δεν με κούραε καθόλου αν εξαιρέσουμε κάποια από τα αρκετά flash back τα οποία ήθελα λιγάκι να προσπεράσω για να δώ τι θα γίνει παρακάτω με την ιστορία της Κέισι αλλά αντιστάθηκα! Η ένταση και η αγωνία κλιμακώνεται ώσπου μετά την μέση περίπου δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου! Ξενύχτησα για να το τελειώσω και το απόλαυσα αρκετά! Αν και από την αρχή σχεδόν σου αποκαλύπτει τον πραγματικό ένοχο αυτό δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο την αγωνία και αρκετές φορές τα γεγονότα μου προκάλεσαν έκπληξη. Πρώτη φορά διαβάζω βιβλίο της FIELDING αν και από ότι διάβασα είναι αρκετά επιτυχημένη στο εξωτερικό ή ίσως και στην Ελλάδα δεν ξέρω πάντως μου άρεσε η γραφή της. Σας προτείνω λοιπόν να διαβάσετε το "ΣΕ ΚΩΜΑ" ειδικά εάν σας αρέσουν τα αστυνομικά θρίλλερ!

6 σχόλια:

  1. ΣΕ ΚΩΜΑ...πολύ ωραίο βιβλίο! Πράγματι ευκολοδιάβαστο παρά το μέγεθος του και αρκετά πρωτότυπο που ο αφηγητής ήταν η ίδια η Κείσι, παρόλο που βρισκόταν σε κώμα, και όχι κάποιο τρίτο πρόσωπο!
    Αδελφούλα nice choice!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. thanks Ξενάκι μου! Και εγώ το βρήκα αρκετά πρωτότυπο αυτό το στοιχείο! και σου έχω και άλλες προτάσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα το διαβάσω τις επόμενες μέρες (χάρη σε σένα) και θα επανέλθω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Alexia teleio to vivlio....itan telika mia polu kali protasi...perimeno protasi gia to pio tha nai to epomeno!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στελλίτσα μου πολύ χαίρομαι που σου άρεσε! το επόμενο λοιπόν σου προτείνω να είναι το Δωμάτιο!
    Δες εδώ:
    http://alexialibrarytales.blogspot.gr/2011/05/blog-post_18.html

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...