Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ: Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ





Το έπος του λυκόφωτος: Ο επίσημος οδηγός
Συγγραφέας: Stephenie Meyer
Εκδόσεις: Πλατύπους


Με αυτή την ανάρτηση εύχομαι σε όλους
           ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!


Ο πολυαναμενόμενος οδηγός κυκλοφορεί επιτέλους στις 26/04/11. 
Πόσο καιρό ανυπομονούσα..
Ο επίσημος οδηγός έρχεται να καλύψει όλα τα κενά των φαν του λυκόφωτος! Περιλαμβάνει νέο υλικό για τους ήρωες, γενεαλογικά δέντρα, κομμένες σκηνές και άλλα πολλά! Πολλές φορές είπα πως αν κάθε βιβλίο είχε 1500 σελίδες ή και περισσότερες θα ήμουν ευχαριστημένη! Όταν τα έχεις διαβάσει όλα και τα έχεις λατρέψει σε πιάνει μια θλίψη..(πιστεύω οτι σε αυτό εκπροσωπώ το μεγαλύτερο μέρος των φαν του έπους)! Μπορεί η αγαπημένη μας συγγραφέας να μην τελείωσε το Midnight Sun αλλά τουλάχιστον μας δίνει αυτόν τον οδηγό ο οποίος θα φωτίσει όλες τις σκοτεινές γωνίες του έπους. Θα μάθουμε για το παρελθόν κάποιον ηρώων, του Άρο και του Μάρκου για παράδειγμα , θα δουμε το νυφικό της Μπέλλα και πολλά πολλά άλλα! Την Τρίτη λοιπόν που μας έρχετε θα μπορέσουμε επιτέλους να το πάρουμε στα χέρια μας! Καλές διακοπές σε όλους! Τα λέμε από εβδομάδα!


Φιλικά,
Αλεξία

18 σχόλια:

  1. @ Top blogs

    Αληθώς παιδιά, χρονια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλεξία μπαίνω με το δεξί, σου εύχομαι χρόνια πολλά και σ'ευχαριστώ για τη γνωριμία. Χαίρομαι πάντα να γνωρίζω ανθρώπους που αγαπούν τα βιβλία και μιλούν γι αυτά... Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Maria Tzirita

    Καλωσόρισες λοιπόν! Εγώ να δεις πως χαίρομαι να συναντώ βιβλιόφιλους στην μπλογκόσφαιρα! Θα τα λέμε και από εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα το πάρω οπωσδήποτε! Όντας μεγάλη φαν του Λυκόφωτος, δεν μπορώ να αντισταθώ σε οτιδήποτε καινούριο! Περιμένω επίσης με ανυπομονησία να κυκλοφορήσει ολόκληρο το Midnight sun. Ξέρεις τίποτα για αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. valia μου από οτι ξέρω η αγαπημένη μας Stephenie δεν έχει ασχοληθεί με αυτό από το 2008.. :-( αλλά ελπίζω οτι κάποια στιγμή θα το τελειώσει απλά δεν νομίζω αυτό να γίνει σύντομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περιμένουμε με ανυπομονησία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ έχει τόσα πολλά πράγματα..τόσα σκίτσα..τόσες
    ιστορίες και λεπτομέρειες που όλοι οι φαν του έπους θα το λατρέψετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aλεξία τελείωσα την πόλη της στάχτης και διαβλαζω τώρα αυτό. Είναι μαγικό. Λατρεύω τα σκίτσα τις λεπτομέρειες που έχει.. Αξίζει πραγματικά. Η μήτερα μου τελείωσε το δωμάτιο! Θα σου πω τα σχόλια της το βράδυ γιατί πρέπει να φύγω αλλά πραγματικά το λάτρεψε και με έχει βάλει σε αναμμένα κάρβουνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ gerry μου πράγματι είναι τέλειο! μου άρεσε που έχει τα εξώφυλλα των άλλων χωρών (είδες αυτά της Ιαπωνίας????? ω θεέ μου!) το extra κεφάλαιο το διάβασες??? αχ έχει τόσα μα τόσα πολλά! τέλειο!
    όσο για το δωμάτιο περιμένω πως και πώς! πες και στην μαμά σου να έρθει να μας πει την γνώμη της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μέχρι εκεί Αλεξία μου δεν έφτασα ακόμη αλλά το ξεφύλλισα λίγο και όντως τα είδα. Αυτοί περιμέναν αιώνες να ολοκληρώθει η σειρά με τόσα τεύχη!! Οι τίτλοι τους μου έκαναν εννύπωση μια παραγράφος τίτλος!
    Της Γαλλίας μου αρέσουν περισσότερο από τα δικά μας αλλά εκεί δυστυχώς δεν έχουν ακόμη ούτε την χαραυγή...
    Η μήτερα μου δεν ασχολείται δυστύχως, γράφει πόλυ αργά :) , αλλά της λέω πάντα ότι όταν γίνει συγγραφέας προσφέρομαι να δακτηλογραφίσω τα βιβλία της!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Αχ δεν μπορώ να θυμιθώ τώρα της Γαλλίας...
    θα σκάσω! Πάντως πραγματικά της Ιαπωνίας πάρα πολλά τεύχη και μου θυμιζουν κομικ! άθλια!
    αααα έχει συγγραφικές τάσεις η μαμά σου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όχι αλλά με τόσα βιβλία που διαβάζει θα μπορούσε. Ίσως υποσεινήδειτα να ήθελα να είναι συγγραφέας αλλά προς το παρρόν είμαι ο μόνος που έχει συγγραφικές τάσεις στην οικογένεια. :)
    Τα Ιαπωνικά είναι όντως άθλια. Δεν μου αρέσει όυτε ο τίτλος όυτε τα εξώφυλλα. Γενικά δεν συμπαθώ να manga αν και λάτρευω το λυκοφως graphic novel :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α της Γαλλίας μοιάζουν πόλυ με τα δικά μας αλλά είναι πιο κομψά γιατί πχ στο λυκόφως δεν είναι ολόκληρο το μήλο αλλά εχουν ζουμάρει σε κάποιο σημείο και μου αρέσει πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ με τέτοιο ταλέντο είσαι αρκετός!! αντε μακάρι να γράψεις ένα βιβλίο στο μέλλον! θα είμαι από τους πρώτους που θα το διαβάσω!!!
    Τα manga και εγώ δεν τα συμπαθώ...και ελπίζω να μην τσιρίξεις αλλά το graphic novel δεν το αγόρασα...το ξεφύλλισα στο βιβλιοπωλείο αλλά δεν μου έκανε κλικ.. αλήθεια το λάτρεψες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ααα κατάλαβα ποιά είναι της Γαλλίας! Είναι πράγματι τέλεια!! Τι εννοείς δεν έχουν την Χαραυγή??? Μα οι φαν δεν έχουν τρελαθεί?? εγώ θα
    ήμουν σε έξαλλη κατάσταση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν έχε βγει ακόμη η χαραυγή στην Γαλλία. Και εγώ έξαλλος θα ήμουν. Διαδήώση θα κάναμε!! :)
    Δεν τσιρίζω μην ανυσυχείς πάντως είναι πολύ καλό. Παρότι ομοίως δεν συμπάθω τα manga αύτα είναι πόλυ δυτικά στο graphic novel αλλά το κυριότερο είναι ότι όλα είναι όπως τα φαντάστηκε η Μευερ όταν τα έγραφε. Καμία σχέση με τις ταίνιες είναι όπως ακριβώς είναι το βιβλίο.
    Χωρίζεται όμως σε δυο μέρη και το δεύτερο θα βγει τον Οκτωβρη. Δεν ξέρω εαν θα βγάλουν όλα τα βιβλία.
    Πάντως ναι το λάτρεψα. Προσωπικά με ταξίψεδε πίσω στην εποχλη που πρωτοδιάβαζα το λυκόφως. Είχα αυτο το χαζό χαμόγελο στο πρόσωπο μου και παρότι διαβάζεται σε μισή ώρα ήμουν βυθισμένος σε αυτό ώρες.. Κάποια σχέδια έχουν τόσες λεπτομέρειες...
    Εξάλλου όλοι κάποια στιγμή χρειαζόμαστε ένα κόμικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Διαδήλωση δεν λες τιποτα! με πλακάτ όλοι στους δρόμους! Τι σοι εκδοτικός οίκος είναι αυτός?
    όσο για το graphic novel ίσως τελικά και να το πάρω! όλο με παρασέρνεις!! χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...