Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

VAMPIRE ACADEMY 2 - ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ

VAMPIRE ACADEMY ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ ( βιβλίο 2)
Συγγραφέας: ΡΙΣΕΛ ΜΗΝΤ
Εκδόσεις: INTROBOOKS



Το δεύτερο βιβλίο της σειράς Vampire Academy το οποίο το ξεκίνησα αμέσως μόλις τελείωσα το πρώτο, του οποίου την ανάρτηση θα βρείτε εδώ. Από την εμπειρία μου από σειρές βιβλίων λογοτεχνίας του φανταστικού, το αγόρασα μαζί με το πρώτο σε περίπτωση που μου αρέσει και δεν θέλω να περιμένω..οπότε δεν έχασα χρόνο!


Περιγραφή:


*           «Mε λένε Ρόουζ Χάθαγουεϊ.


Είμαι δεκαεφτά χρονών, εκπαιδεύομαι να προστατεύω και να σκοτώνω βρικόλακες, είμαι ερωτευμένη με έναν εντελώς ακατάλληλο τύπο και η καλύτερή μου φίλη διαθέτει μια αλλόκοτη μαγική ικανότητα που μπορεί να την τρελάνει.


Καλώς ήλθατε στο Vampire Academy !
Καλώς ήλθατε... στην άλλη πλευρά». *

Ελάχιστα μπορεί κανείς να καταλάβει από την περιγραφή του βιβλίου. Το "παγωμένα χείλη"  έχει πολύ περισσότερα να δώσει από το πρώτο. Είναι ένα βιβλίο σκοτεινό με αρκετή δράση και ανατροπές, διαβάζεται εξίσου εύκολα με το προηγούμενο και έχει επίσης γρήγορη πλοκή.  Ο Ντιμίτρι , ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, μπαίνει δυναμικά στην ιστορία και μαζί με αυτόν εισβάλλουν ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός και συμβαίνουν πράγματα που σε κάνουν να μην θες να σταματήσεις να διαβάζεις! Με αυτό το βιβλίο η Μήντ μας δείχνει ότι όσο προχωράει η ιστορία από βιβλίο σε βιβλίο τόσο περισσότερο θα μας καθηλώνει. Η ένταση συνεχώς κορυφώνεται και δεν έχει βαρετά σημεία. Αρκετά καλό λοιπόν και αυτό και τα επόμενα ακόμη καλύτερα! 

Κυκλοφορούν επίσης:


Όπως έχω ξαναπεί το τρίτο βιβλίο είναι μέχρι στιγμής το αγαπημένο μου! 

29 σχόλια:

  1. Με αυτο το βιβλιο καταλαβα ποσο ταλεντο εχει η Ροτσελ. Τοσα πολλα γεγονοτα τοσα συναισθηματα και το πιο εκπληκτικο τοσοι νεοι ηρωες που μετα απο δυο κεφαλαια νιωθω οτι ηταν εκει απο την πρωτη σελιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ gerry

    πολύ χαίρομαι που συμφωνούμε..πραγματικά σε κάθε βιβλίο μας δίνει ακόμη περισσότερα από τα προηγούμενα! Πως να σταματήσει κανείς ??!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν γινεται να σταματησεις. Το πεμπτο βιβλιο ειδικα κυλαει σαν νερο. Εβλεπα τις σελιδες να λιγοστευουν με ταχυτητα φωτος. Ποτε δεν ξενυχταω για να διαβασω ενα βιβλιο γιατι την αλλη μερα κουτουλαω αλλα μολις εφτασα στην μεση περιπου του Δεσμωτες Ψυχων κατεβασα το υπολοιπο μονοκοπανια μεχρι τις τεσσερις τα ξημερωματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέτοια να μου λες!! Είχα πει πως μόλις τελειώσω το "Υπόσχεση αίματος" θα διαβάσω το τρίτο βιβλίο της σειράς Vampire Diaries και μετά το "Δεσμώτες ψυχών" δεν το βλέπω όμως να γίνεται έτσι..μου άνοιξες την όρεξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπικα το Δεσμωτες Ψυχων ειναι το αγαπημενο μου απο την σειρα νομιζω μεχρις στιγμης. Θα περιμενω και την δικια σου γνωμη με αγωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους το διάβασα! Το βρήκα εξίσου τέλειο με το πρώτο! Τώρα, ανυπομονώ να αρχίσω το "Φιλί της σκιάς" που από τα σχόλια σας κατάλαβα ότι σας ενθουσίασε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βάλια μου το Φιλί της σκιάς είναι το αγαπημένο μου μαζί με τους Δεσμώτες!! Θα σου αρέσει σίγουρα πάρα πολύ!!

    ΥΓ. Παιδιά να σας συστήσω! Η Βάλια είναι η μικρή μου αδερφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ego pantos pistevo pos to pagomena hiliine to kalitero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ανωνυμος

    και φυσικα αυτο ειναι σεβαστο! ειναι λιγακι θεμα γουστου.. εντελως υποκειμενικο αλλα οταν μιλαμε για τετοια βιβλια οι αποκλισεις ειναι μικρες! και εμενα παντως μου αρεσε πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειρήνη μου πες μου υπήρχε ποτέ περίπτωση να μετανιώσεις που διάβασες βιβλία που σου προτείνουμε εμείς?????????????? ε όχι πες!

    3-6 εμένα είναι τα αγαπημένα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ Αλεξια μου!!!!!!
    εχω κλεψει λιγο απο το 3ο(μια συγκεκριμενη σκηνη!!!!)κ σκεφτομαι οτι ειναι πολυ αδικο ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολύ ωραία η ιδέα σου για εφημερεύοντα βιβλιοπωλεία!!! :) θα το λατρέψεις το τρίτο είμαι σίγουρη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To σηγουρο ειναι οτι καθε βιβλιο αυτης της σειρας ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο.ξερω οτι δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες για ευνοητους λογους,αλλα ο τροπος που τελειωνει το 3ο βιβλιο....
    απλα ελπιζω τα πραγματα να μην ειναι ετσι οπως δειχνουν,αν καταλαβαινεις τι εννοω.....!!!
    υποψιαζομαι οτι τα πραγματα για την Ροουζ θα γινουν πολυ δυσκολα στη συνεχεια...κανω λαθος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ε μα τωρα τι θες? Να σου τα μαρτυρισω ολα??? Τι λες να σου πω απο κοντα αυριο το πρωι? Η ελενα δεν μπορει την παρασκευη..θα ξαναφυγει αθηνα οποτε λεμς για αυριο το πρωι τι λες? Στειλε μου το κιν σου εδω alexia.p@hotmail.com να συννενοηθουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αλεξια τωρα το ειδα,δεν το πιστευω οτι το εχασα!!Μπορεις να κανονισουμε κατι αυριο η την παρασκευη?προεκυψε μια δουλεια κ τελικα θα φυγω σαββατο πρωι!θα σου στειλω τον αριθμο να τα πουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το πήρα κοριτσάκι μου το μαιλ σου! δυστυχώς έφυγα από θεσσαλονίκη αλλά θα είμαι πάλι από δευτέρα. Βολεύει κάποια μέρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αλεξια μου δυστηχως θα λυπω απο το σαββατο κ ολη την επομενη εβδομαδα,οποτε θα χαθουμε λιγακι αυτες τις μερες...
    θα σου στειλω μαιλ οταν επιστρεψω,ισως καταφερουμε
    να κανονισουμε κατι τοτε!

    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. οκ Ειρηνάκι μου καλά να περάσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αυτή τη σειρά άργησα υπερβολικά να την ξεκινήσω και τώρα δεν μπορώ να βρω τα βιβλία για να τα αγοράσω..δηλαδή..τι ατυχία και αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δήμητρα αυτή είναι μια πονεμένη ιστορία.. αν δεν την έχεις ξεκινήσει την σειρά θα σου έλεγα ότι αυτή δεν είναι κατάλληλη στιγμή.. 2ο και 4ο από ότι ξέρω δεν υπάρχουν δυστυχώς.. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν την έχω ξεκινήσει.Είχα αγοράσει το πρώτο βιβλίο και πήγα να αγοράσω κ τα υπόλοιπα για να την ξεκινήσω και μου είπαν ότι υπάρχει έλλειψη. Ζω με την ελπίδα ότι η "Διόπτρα" θα βγάλει και τα προηγούμενα βιβλία.!!
    Το αρνητικό είναι ότι μέχρι τότε θα έχει βγει η ταινία.. :( ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι να κάνουμε βρε Δήμητρα αφου η Introbooks έκλεισε και μας άφησε στο πουθενά.. και η Διόπτρα να είναι καλά που έβγαλε τα 2 τελευταία... μακάρι να κυκλοφορήσουν και τα άλλα, δεν τρέφω όμως και πολλές ελπίδες.. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Άσε.. :/ ..είμαι απελπισμένη!!Και το χειρότερο,δεν υπάρχει και κάποιος να μου τα δανείσει γιατί οι μόνες που διαβάζουμε βιβλία είμαστε εγώ και η μια κολλητή μου που δεν τα έχει διαβάσει..Έτσι λέω να πέσω σε κατάθλιψη για αρχή!! :/
    Επειδή είχα ρωτήσει,είχαν πει:"Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, είναι στις σκέψεις μας αλλά δεν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο προς το παρόν. Πάντως βλέπουμε ότι αρκετοί έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον."
    Ε,έχουμε κάποιες ελπίδες ακόμη!Δεν νομίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εεεε κάτι λίγες ελπδούλες τις έχουμε.. :)
    μην πέσεις ακόμη σε κατάθλιψη καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ελπίζω μόνο αν τα βγάλουν να τα βγάλουν πριν την ταινία.!χαχαχα προσπαθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014 ε; Μακάρι!
    Να διαβάσεις το Bloodlines έβαλα σήμερα ανάρτηση, είναι η καινούρια σειρά της Mead! αυτά δεν τα χάνεις τουλάχιστον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Άντε,μέχρι να βγει η δεύτερη ταινία έστω!Αφού το πρώτο βιβλίο το έχω!
    Είναι ήδη στην λίστα μου!! ;) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...