Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

VAMPIRE ACADEMY 3 - ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ

VAMPIRE ACADEMY ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ( βιβλίο 3)
Συγγραφέας: ΡΙΣΕΛ ΜΗΝΤ
Εκδόσεις: INTROBOOKS



Το τρίτο βιβλίο της σειράς Vampire Academy το οποίο ανυπομονούσα να πιάσω στα χέρια μου! Το πρώτο βιβλίο ήταν κατά την γνώμη μου μια εισαγωγή, Το δεύτερο βιβλίο μας έδωσε πολλά καινούρια στοιχεία και προσωπικά που άρεσε πολύ περισσότερο! Το Φιλί της Σκιάς έρχεται να δώσει μια εντελώς νέα διάσταση στη σειρά!


Περιγραφή:


Αθάνατοι ζωντανοί νεκροί.
Έχουν ξεχυθεί αναζητώντας λεία και θέλουν εκδίκηση για τις ζωές που έκλεψε η Ρόουζ Χάθαγουεϊ, που μέσα της κυλάει αίμα ανθρώπου και βρικόλακα. 

Σε μια αδυσώπητη μάχη ενάντια στους χειρότερους εφιάλτες της, θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και τους δύο σημαντικότερους ανθρώπους στη ζωή της... 
Αραγε μήπως αυτό το δίλημμα σημαίνει ότι μόνο ένας τους θα μεινει ζωντανός;


Καλώς ήλθατε στο Vampire Academy!
Καλώς ήλθατε...στην άλλη πλευρά.

Ο θρύλος συνεχίζεται! *

Αυτό το βιβλίο μου άρεσε περίσσότερο από τα δύο προηγούμενα, όχι απλά περισσότερο...απλά δεν τα συγκρίνω! Εδώ κυριαρχούν στοιχεία όπως ρομαντισμός , ερωτισμός φυσικά, αγωνία, συνεχής δράση και ανατροπές.  Συνδιάζει τα καλύτερα στοιχεία από τα δύο προήγούμενα και τα ενισχύει εντυπωσιακά δίνοντας μια νέα πνοή στην ιστορία. Κάποιοι από τους χαρακτήρες κάνουν για λίγο στην άκρη και αφήνουν χώρο για άλλους που έχουν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Μέχρι στιγμής η συγγραφέας μας έχει δείξει οτι κάθε βιβλίο της σειράς έχει να δώσει πολλά περισσότερα απο το προηγούμενο! Ακριβώς για αυτό το λόγο άρπαξα το τέταρτο βιβλίο της σειράς με ενθουσιασμό και προσεχώς θα το μοιραστώ και αυτό μαζί σας!


Κυκλοφορούν επίσης;



41 σχόλια:

  1. Αλεξια οντως απο αυτο το βιβλιο και μετα η σειρα απογειονεται. Ακομα και αν απο τα πρωτα δυο βιβλια βαζω την σειρα στις αγαπημενες μου με αυτο το βιβλιο φτανει μαζι με καποια αλλα αγαπημενα μου βιβλια στην κορυφη.
    Ενα βιβλιο τοσο συναισθηματικα φορτισμενο γεματος ανατροπες με την πιο συγκινιτκη καταληξη απο αρκετα βιβλια που εχω διαβασει.
    Το τελευταιο κεφαλαιο το βρηκα αριστουργηματικο. Μετεφερε ολα τα συναισθηματα των ηρωων σε εμας.
    Οπως ξερεις εχω τελειωσει και το πεμπτο βιβλιο και οσο προχωραει η σειρα γινεται και καλυτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ gerry

    Γεράσιμε μου ενουσιάστηκα τώρα! Εφόσον σου άρεσε το Δεσμώτες Ψυχών ακόμη περισσότερο πιστεύω οτι και μένα θα μου φανεί το ίδιο αφού γενικότερα εχω δεί οτι οι απόψεις μας συμφωνούν! Πραγματικά πάντως το Φιλί της Σκιάς ήταν πολύ φορτισμένο συναισθηματικά!
    δώσε μας κανένα μικρό spoiler για τον Δημήτρη..έτσι ένα μικρούτσικο...!

    **spoiler**
    Είμαι στη μέση του τέταρτου και ακόμη τον ψάχνουμε..

    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλεξια οντως εχουμε ιδιο γουστο σχεδον σε ολα τα βιβλια. Χμμ και μικρο και spoiler;
    Θα σου δωσω κατι ετσι πολυ πολυ μικρουλι μην σου χαλασω την αγωνια. Οταν θα τον συναντησει θα ακολουθησει μια απο τις συγκινητικες σκηνες της σειρας. Τα τεσσερα περιπου κεφαλαια δε πριν αυτην την σκηνη γινοταν της τρελης το πανηγυρι. Ειχα καταφαει τα νυχια μου. Το τελος πιστευω θα σε αφησει με κομμενη την ανασα. Περιλαμβανει ενα γραμμα... Αυτο δεν σου λεω τιποτε αλλο για να μην στο χαλασω.
    Δεν θα απογοητευτεις παντως. Εγω μολις εφτασα στο προτελευταιο κεφαλαιο και το ειδα να τελειωνει ετρεξα σε ενα βιβλιοπωλειο και πηρα το Δεσμωτες Ψυχων. Εαν δεν το εχεις σε κανενα ραφι της βιβλιοθηκης σου τρεχα να το προμηθευτεις πριν να ειναι πολυ αργα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια..τέλεια..τέλεια!!!! Ανυπομονώ!!! την Δευτέρα το αργότερο θα επανέλθω και θα σου πώ πως μου φάνηκε!!όσο για το πέμπτο φυσικά και το έχω...όσο ζεις μαθαίνεις και από προηγούμενες φορές που την έχω πατήσει και έτρεχα και εγώ σαν την τρελή γιατί βιαζόμουν να μάθω την συνέχεια.. τώρα τα παίρνω δυο-δυο και τρία-τρία τα βιβλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλεξια αναμενω με αγωνια την γνωμη σου. Ελπιζω να ενθουσιασει και εσενα οσο ενθουσιασε και εμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σίγουρα είναι το καλύτερο ανάμεσα στα τρία αλλά εξίσου καλό είναι και το 4ο. Πλούσια σε συναισθήματα και δράση!
    Άντε να μαζευτεί η φιλενάδα μου από την Χίο που δεν με αφήνει να το αγοράσω γιατί θέλει να μου το κάνει δωράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιωτάκι μου και εγώ μόλις το τελείωσα το 4ο θα βάλω ανάρτηση αργότερα αρκετά καλό και αυτό!

    Η φιλενάδα σου εννοείς θα σου φέρει τους Δεσμώτες έτσι? εγώ το πήρα με σκοπό όμως να το διαβάσω αργότερα γιατί είχαν άλλα σειρά αλλά ο Γεράσιμος μου έχει βάλει φιτίλια και θα το πιάσω αμέσως λέω..από αύριο δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξέρω ότι είναι καλό αλλά στην πλειοψηφία θεωρούν καλύτερο το 4ο και το 6ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και επειδή ξέχασα... ναι, του Δεσμώτες περιμένω και θα την φάω ζωντανή αν αργήσει και άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχω αγωνία Γιωτάκι για τους Δεσμώτες Ψυχών..ανυπομονώ να μάθω τι θα κάνει η Ρόουζ με τον Δημήτρη! Και εγώ στη θέση σου δεν θα είχα πολύ υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Αλεξία έχω κάνει ζαβολιά... ξέρω το story και των 2 επόμενων! :P
    Παρ' όλα ταύτα, η αγωνία-αγωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλεξια λες πως σου εχω βαλει φιτιλιες αλλα ακομη δεν σου εχω πει τιποτε. Να ριξω κατι που θα σε κανει να μην αφηνεις το βιβλιο απο τα χερια σου το επομενο 24 ωρο; Το ριχνω αλλα δεν θελω να σου χαλασω το ενδιαφερον οποτε πολυ γενικευμενο. Στο τελος η Ριτσελ ριχνει μια βομβα και μας αφηνει με το στομα ανοιχτο. Ειναι να μην αρπαξω το λεξικο ενα αντιτυπο του εκτου βιβλιου και να το τελειωσω με κομμενη την ανασα. Ειναι ομως και οι εξετασεις στην μεση. Και την πολη των οστων την αφησα για λιγο παροτι απλα την λατρευω. Εχω και ενα απουσιoλογιο να διατηρησω X)*Lol!*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Γιώτα

    μα τι ζαβολιάρα που είσαι!!! ντροπή! χαχαχα

    @Gerry

    όντως είναι πολύ γενικό αλλά κατάφερες πάλι να εκτινάξεις την αγωνία μου στα ύψη! Αχ τι μου κάνεις! Είμαι στις πρώτες σελίδες όμως και δεν θα αργήσω να ανακαλύψω και εγώ την βόμβα! Ανυπομονώ!

    Υ.Γ. Ωστε είσαι απουσιολόγος! μπράβο σου! άρα θα τα πάς σούπερ στις εξετάσεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απο οτι ειδα και η Εβι στο bella and edward σου εδωσε τα φωτα της σχετικα με το τελος και σε βλεπω ενθουσιασμενη. Συνεχισε ειναι φοβερο βιβλιο. Δεν μπορω να μην αντισταθω και να σου προξενησω λιγο ακομη το ενδιαφερον. Εχεις δει φανταζομαι το ξενο εξωφυλλο με την Ροουζ να φιλιεται με καποιον; Αυτος ο καποιος ειναι Αντριαν. Καλο διαβασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεράσιμε ντροπή σου...και εγώ το ήξερα αλλά δεν το έκαψα! Χα, χα, χα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λες Γιωτα να μην επρεπε να της το πω. Δεν νομιζω να της χαλασει το ενδιαφερον αλλα απο την αλλη μια φραση της ειπε η Εβι και κονετψε να καταλαβει τι θα γινει δυο βιβλια παρακατω. Μοναδικη εισαι βρε Αλεξια. Ελπιζω να μην στο χαλασω, χα,χαχα,χα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μα δεν το έκαψε το τσουρούφλισε!! χαχαχα οκ λοιπόν αν και κάτι άλλο ήλπιζα να συμβεί..αλλά ελπίζω ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ελπίδα Αλεξία μου πεθαίνει τελευταία (αν βέβαια λένε Ελπίδα την πεθερά, κάηκες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ χαχαχα καλό Γιωτάκι!!

    @Γεράσιμε μην στεναχωριέσαι δεν χάλασες τίποτα!

    ΥΓ. Μοναδική και ανεπανάληπτη!!! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χι,χι οκευ. Η ελπιδα οντως πεθαινει τελευταια. Καλο Γιωτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τωρα που εχω τελειωσει τη σειρα πιστευω οτι το 3ο μου αρεσε περισσοτερο απ'ολα ! μεσα σε 24 ωρες το ειχα τελειωσει ! ακομα θυμαμαι την τελευταια προταση του βιβλιου : "Αντε λοιπον τι περιμενεις ; Και ξεκινησα για να σκοτωσω τον αντρα που αγαπουσα" μονο που το σκεφτομαι ανατριχιαζω! η τελεια προταση για το τελος ενος βιβλιου ! σε καθηλωνει και διψας για τη συνεχεια !! νομιζω οτι τοτε ηταν που ερωτευτικα τον Ντιμιτρι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και μένα το τρίτο είναι το αγαπημένο μου!!! μαζί με το 6ο βέβαια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ναι και το 6ο πολυαγαπημενο ! αλλα με ξενερωσε που επρεπε να περιμενω τοσο καιρο για ν ατο παρω στα χερια μου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ναι δεν έχεις άδικο σ'αυτό.. αλλά τι να κάνεις αναγκαίο κακό! Δεν λες πάλι καλά που το πήραμε ?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. χαχα παλι καλα που αλλαξανε εκδοτικο γιατι ακομα στο περιμενε θα ημασταν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αυτό είναι το μόνο σίγουρο κορίτσι μου! Να ευχόμαστε μόνο να μην κλείσουν άλλοι εκδοτικοί γιατί πολλοί με το ζόρι κρατιούνται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. οντως ας το ευχηθουμε γιατι εγω προσωπικα θα παθω υστερια αν δεν δω ολες τισ σειρες ολοκληρωμενες στη βιβλιοθηκη μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τι υστερία.. κρίση θα πάθουμε..άστα! Φτου-φτου μακριά από εμάς!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Απ΄το στομα σου και στου θεου τ' αυτι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το τελειώσα και εγώ επιτέλους!!!

    Σοκ και δέος! Δεν έχω λόγια... Θυμάστε που κάποια στιγμή κακολόγησα τη σειρά; Είχα διαβάσει το ένα και το δύο και μου είχε φανεί λίγο χλιαρη. Σας το είχα γράψει και ευτυχώς με συμβουλέψατε να δώσω μια ευκαιρία ακόμη γιατί από το τρίτο και μετά γίνεται συγκλονιστική η σειρά.

    Τι να πω! Αυτή είναι η δύναμη του μπλογκ, η δύναμη της συζήτησης. Μπράβο σε όλους που με ψήσατε και τώρα πραγματικά νιώθω να έχω καεί.

    Σοκ και δέος!

    Τι Ντιμίτρι ήταν αυτός! Τι έρωτας! Τι πουστιά ήταν αυτή που πέχτηκε! Εκεί που γέλασε λίγο το χειλάκι μας ότι τώρα τα πράγματα θα πάνε καλά, ότι βρήκαν μια λύση για το θέμα τους, να γίνει αυτό; Σοκ, σοκ, σοκ...
    Και να φανταστείτε ότι μέχρι τη μέση περίπου (μέχρι τη δίκη για την ακρίβεια, άρα πριν τη μέση) μου είχε φανεί πάλι λίγο αργό.
    Το τελείωσα χθες το βράδυ και σήμερα η καρδιά μου ακόμη χτυπάει. Λυπήθηκα τη Λίζα πολύ όμως. Είναι και αυτή θύμα της κατάστασης. Όλοι τους είναι θύματα, για αυτό νιώθεις τόση συμπόνια για όλους τους ήρωες. Χάρηκα μόνο για τον Μέισον. Που γαλήνεψε επιτέλους.
    Ακόμη δεν μπορώ να το πιστεψω αυτό που έγινε! Και την αγαπούσε τόσο πολύ. Μα τόσο πολύ!

    Γιατί ρε Ντιμίτρι δεν πρόσεχες λίγο παραπάνω! Γιατί ρε γαμώτο; Γιατί κακούργα συγγραφέα μας το έκανες αυτό;!!!

    Λοιπόν θα βγω σήμερα στα βιβλιοπωλεία να δω αν θα βρω το 4ο, μπας και το αρχίσω από σήμερα. Αν όχι θα σου στείλω μειλ Αλεξία να δούμε τι μπορεί να γίνει. Και αν πάλι δεν το βρίσκεις, σε απειλώ ότι θα πάρω το παιδί μου και θα έρθω Θεσσαλονίκη (εκεί δεν μένεις;) θα μπαστακωθώ στο σπίτι σου, εσύ θα κάνεις baby-sitting και γω θα διαβάζω το δικό σου βιβλίο μέχρι να το τελειώσω. χαχαχα.

    Λοιπόν σας φιλώ. Θα τα πούμε εντός της μέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ευα πολυ χαιρομαι που σε πεισαμε κ τα συνεχισες!κ που να ξερες τι θα συμβει στην συνεχεια....θα τα ερωτευτεις!!
    Ελπιζω να βρεις το 4ο γιατι στα 3 τελευταια γινεται πραγματικος χαμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χαχαχα Ευάκι μου δέχομαι! έλα όποτε θες!!!
    Λοιπόν σου εύχομαι να το βρεις αλλά αν όχι είπαμε έχω κάτι στο μυαλό μου!
    Πραγματικά το τέλος του 3ου είναι σοκαριστικό! Εμένα είναι το αγαπημένο μου από όλη την σειρά! Κάτι έπρεπε να κάνει πάντως για να μας κρατήσει σε εγρήγορση! Η συνέχεια είναι συναρπαστική! Θα μας θυμηθείς!

    Ειρήνη είδες? με λίγο πρηξιματάκι όλοι πείθονται! χα, χα, χα! Πρέπει να διαβάσεις Αγγελο και Δαίμονα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ναι παιδι μου εννοειται,οταν προκειται για το καλο της ανθρωποτητας λιγο πρηξιματακι παραπανω επιβαλλεται!!!
    Εγω παντως θελω να προτεινω κ Καταρα του τιγρη Ευα αν δεν το χεις διαβασει!Αλεξια τι λες?πηρα φορα εγω,χαχα
    Για Αγγελο κ Δαιμονα Αλεξια εννοειται!ειδικα οταν βαζεις την μαγικη λεξη "πρεπει" ειναι αδυνατον να αντισταθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. έτσι έτσι κορίτσι μου! ΠΡΕΠΕΙ! χα, χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γεια σας!Με λενε τζενη και τυχαια βρηκα αυτη την σελιδα καθως διαβασα προσφατα τα 2 πρωτα βιβλια της σειρας και ψαχνω απεγνωσμενα το 3ο..το εχω παραγκειλει απο αρκετα βιβλιοπωλεια κ ολα μ λενε οτι δεν ειναι διαθεσιμο.ξερω οτι το 4ο βιβλιο εχει κατεργηθει αλλα δεν διαβασα στο ιντερνετ κατι παρομοιο και για το 3ο.ξερετε μηπως που μπορω να ψαξω να το βρω??
    αα..επισης νομιζω οτι η σειρα βιβλιων introbooks ανηκει στις εκδοσεις πατακη.μηπως να ριξω μια ματια και εκει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τζένη καλημέρα.
    Από ότι ξέρω πρέπει να υπάρχει το βιβλίο, αν θέλεις μπορείς να το παραγγείλεις από εμάς ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπέρα Αλεξία μου.. Μόλις διάβασα αυτό το βιβλίο και ετοιμάζομαι να διαβάσω το 4ο!! Με έχει πιάσει άγχος τι θα γίνει.. αλλά από τις περιγραφές των επόμενων βιβλίων έχω καταλάβει διάφορα και μου χάλασαν λίγο την πλοκή!! Ελπίζω να την τελειώσω σύντομα την σειρά :)
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αχ Claire μου πόσο σε ζηλεύω! πέρασα υπέροχα διαβάζοντας αυτή την μοναδική σειρά! μην μου αγχώνεσαι θα την λατρέψεις!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. εχω διαβασει τα δυο πρωτα και ειλικρινα,τα λατρεψα!!!μηπως ξερετε αν μπορω να διαβασω τα υπολοιπα μεσω ιντερνετ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...