Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΟΜΟΡΦΟ ΣΚΟΤΑΔΙ


ΟΜΟΡΦΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ: ΚΑΜΙ ΓΚΑΡΣΙΑ & ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΣΤΟΛ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ : ΠΛΑΤΥΠΟΥΣ
Αποτελεί τον δεύτερο τίτλο της τετραλογίας "Τα χρονικά των Κάστερ" . Ενώ το πρώτο βιβλίο "Όμορφα πλάσματα" (του οποίου την ανάρτηση θα βρείτε εδώ) μου φάνηκε αρκετά καλό, το Ομορφο Σκοτάδι για να πω την αλήθεια δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες μου. Αλλά πριν πω περισσότερα σας μεταφέρω την περιγραφή:

*ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ… ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ.
Πριν από μερικούς μήνες, πίστευα ότι τίποτα δεν θα άλλαζε ποτέ σε αυτή την πόλη.
Τώρα ήξερα καλύτερα και απλά ευχόμουν αυτό να ήταν αλήθεια.
 
Ο Ίθαν Γουέιτ πίστευε πως το Γκάτλιν, η μικρή Νότια πόλη στην οποία μεγάλωσε, ήταν ένα μέρος όπου ποτέ τίποτα δεν άλλαζε. Μετά εμφανίστηκε η αινιγματική Λένα Ντουκέιν, η οποία του αποκάλυψε ένα μυστικό κόσμο που βρισκόταν πάντα εκεί, κρυμμένος μπροστά στα μάτια του. Ένα Γκάτλιν που έκρυβε αρχαία μυστικά κάτω από τις καλυμμένες με βρύα βελανιδιές και τις ρωγμές των πεζοδρομίων. Ένα Γκάτλιν όπου μια κατάρα είχε σημαδέψει την υπερφυσική οικογένεια της Λένα εδώ και γενιές. Ένα Γκάτλιν όπου συνέβαιναν απίστευτα, μαγικά γεγονότα που σου άλλαζαν τη ζωή.
Που μερικές φορές σου τερμάτιζαν τη ζωή.
Ο Ίθαν και η Λένα μπορούν μαζί να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε τους επιφυλάσσει το Γκάτλιν, όμως μετά από μια τραγική απώλεια, η Λένα αρχίζει να απομακρύνεται και να κρατάει μυστικά που δοκιμάζουν τη σχέση τους. Όμως τώρα που ο Ίθαν ανακάλυψε τη σκοτεινή πλευρά του Γκάτλιν, δεν υπάρχει επιστροφή. Στοιχειωμένος από παράξενα οράματα που μόνο αυτός μπορεί να δει, ο Ίθαν παρασύρεται βαθύτερα στην μπερδεμένη ιστορία της πόλης και βρίσκεται παγιδευμένος στο επικίνδυνο υπόγειο δίκτυο περασμάτων που διασχίζουν ακατάπαυστα το Νότο, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Λοιπόν, πιάνοντας στα χέρια μου αυτό το βιβλίο περίμενα να μου προσφέρει την ίδια ικανοποίηση που που πρόσφερε το πρώτο.  Δεν το απορρίπτω φυσικά, άλλωστε ανήκει στην αγάπημένη μου λογοτεχνική κατηγορία, απλώς περίμενα κάτι παραπάνω. Υπήρχε βέβαια ένα εξίσου σκοτεινό και γοητευτίκό σκηνικό με το πρώτο βιβλίο και καναδυό καινούριοι χαρακτήρες έκαναν την εμφανισή τους. Αρκετές ανατροπές συμβαίνουν στους δύο πρωταγωνιστές της ιστορίας γεγονός που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον. Είναι επίσης αρκετά ευκολοδιάβαστο και έχει πολύ ζωντανές περιγραφές. Από την άλλη πλευρά όμως θεωρώ πως ο βασικός σκελετός είναι ίδιος με το πρώτο βιβλίο και ενώ οι συγγραφείς θα μπορούσαν να το απογειώσουν το "ΌΜΟΡΦΟ ΣΚΟΤΑΔΙ" στερείται φαντασίας.  Η βασική διαφορά του από το προηγούμενο είναι οτι αυτό είναι αρκετά καταθλιπτικό και επίπεδο. Είμαι σίγουρη πως το επόμενο βιβλίο της σειράς "ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΟΣ" , το οποίο αναμένεται να κυκλοφορίσει τον  φέτος τον Οκτώβριο, θα είναι πιο πλούσιο και χορταστικό. Το σίγουρο είναι ένα , οτι εννοείται πως θα διαβάσω και το τρίτο και το τέταρτο!


Πάρτε μια γεύση!

148 σχόλια:

  1. Aλεξια οπως βλεπεις απο εδω και μπρος θα ειμαι συνεχεια μες στα ποδια σου. Μου εχει τραβηξει καιρο την προσοχη το blog σου αλλα δεν ειχα βρει την ευκαιρια να αρχισω να το παρακολουθω.
    Το ανακαλυψα απο ενα σχολιο που εκανες στο bella and edward forum και μου αρεσαν αρχικα πολυ τα χρωματα και επειτα αρχισα να διαβαζω τις κριτικες σου οι οποιες ειναι εξαιρετικα καλογραμμενες.
    Αυτο το βιβλιο οντως εχασε κατι απο την μαγεια του πρωτου. Προσωπικα αυτο που μου ελειπε ειναι ολο αυτο το γοτθικο στυλ το οποιο ξεχυλιζε το πρωτο.
    Ο μαγικος κοσμος των καστερ εδω φενεται πολυ περισσοτερο αλλα παρολα αυτα απο το σημειο και μετα που φευγει η Λενα χαθηκε μαζι της το βροχερο υπεροχο Γκατλιν-λατρευω να ζω εκει- τα λεμονια το δεντρολιβανο και πολυ απο την γοτθικη μαγεια.
    Παρολα αυτα ενταξαν υπεροχα μεσα στο κειμενο νεους χαρακτηρες και ανεπτυξαν περισσοτερο τους παλιους οπως για παραδειγμα τον Λινκ και την Ριντλευ.
    Αυτο εξισσοροπει αρκετα τα πραγματα για μενα με αποτελεσμα το βιβλιο σαν συνολο να μου αρεσει οσο και το πρωτο. Λιγη Λενα παραπανω να ειχε και θα το αγαπουσα ακομη περισσοτερο.
    Γενικα με αυτην την σειρα δεν νιωθω "κολλημενος" αλλα τρεφω μια αγαπη για αυτη.
    Τελος παντων ο επιλογος απο τον τιτλο και μονο -Τα δακρυα της Σειρηνας- μας αφηνει με το στομα ανοιχτο.
    Και *spoiler* πιστευω οτι Η ριντελυ θα κανει τα παντα να παρει πισω τις δυναμεις της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ gerry

    καταρχήν καλωσόρισες! και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι πολύ που σε έχουμε εδώ! Όσον αφορά το βιβλίο τώρα πραγματικά και εγώ συμπάθησα την Ρίντλευ και πιστεύω και εγώ οτι και θα προσπαθήσει και θα το καταφέρει τελικά να πάρει πίσω τις δυνάμεις της! Πολύ αισιόδοξη? Πάντως παρότι και εμένα δεν είναι από τις αγαπημένες μου σειρές, την βρίσκω ευχάριστη και χαλαρωτική!

    ΥΓ. τα λεμόνια και δεντρολίβανο δεν σου θυμίζουν κάτι από "ήλιο, πασχαλιά και μέλι" ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλεξία και εγώ θα χαίρομαι να τα λέμε. Πιστεύω πάντως πως μας κρατάνε ακόμη πόλλες ανατροπές. Διάβασες την υπόθεση του τρίτου που δημοσίευσαν; Χαμός θα γίνει.

    ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΟΣ

    Ο Ίθαν Γουέιτ νόμιζε πως είχε συνηθίσει τα παράξενα συμβάντα του Γκάτλιν, της μικρής πόλης του Νότου όπου ζει. Όμως τώρα που ο Ίθαν και η Λένα έχουν επιστρέψει, ακόμη και η έννοια του παράξενου έχει πάρει διαφορετική διάσταση. Σμήνη από ακρίδες, ψηλές θερμοκρασίες ρεκόρ, και καταστροφικές καταιγίδες ρημάζουν το Γκάτλιν καθώς ο Ίθαν και η Λένα παλεύουν να συλλάβουν τις επιπτώσεις της Διεκδίκησης της Λένα. Ακόμη και η οικογένεια ισχυρών Υπερφυσικών της Λένα επηρεάζεται –και οι ικανότητές τους αρχίζουν να αστοχούν επικίνδυνα. Καθώς ο καιρός περνάει, μια ερώτηση γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη: Τι –ή ποιος– θα χρειαστεί να θυσιαστεί για να σωθεί το Γκάτλιν;

    Για τον Ίθαν, το χάος είναι τρομακτικό αλλά και ένας ευπρόσδεκτος περισπασμός. Τα όνειρά του πάλι τον στοιχειώνουν, αλλά αυτή τη φορά δεν είναι η Λένα –και αυτό που τον στοιχειώνει τον ακολουθεί από τα όνειρά του στην καθημερινή του ζωή. Και το χειρότερο, ο Ίθαν σταδιακά χάνει κομμάτια του εαυτού του –ξεχνάει ονόματα, αριθμούς τηλεφώνου, ακόμη και αναμνήσεις. Δεν γνωρίζει το γιατί και τις περισσότερες μέρες φοβάται και να ρωτήσει.

    Μερικές φορές δεν υπάρχει μόνο μία απάντηση ή μια επιλογή. Μερικές φορές δεν υπάρχει επιστροφή. Και αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει ευτυχισμένο τέλος.

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑ 2011 απο τις εκδόσεις Πλατύπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεράσιμέ μου δεν το είχα διαβάσει thanks! πράγματι θα γίνει χαμός!! Πολύ καλό φαίνεται! Αντε αυτό τον χειμώνα θα βγούν πολλά καλά βιβλία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε εγώ είχα διαβάσει την περίληψη!!!
    Άντε να δούμε τι θα γίνει.
    Σίγουρα το 2ο βιβλίο υστερούσε σε κάποια πράγματα σε σχέση με το πρώτο αλλά νομίζω ότι μας άφησε να μπούμε περισσότερο στο μυαλό του Ίθαν που κακά τα ψέματα, είναι ο πρωταγωνιστής και αναμφίβολα, το κλειδί της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ήθελα πάντως στο ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΟΣ να δω τον Ηθαν να γίνεται πιο δυναμικός και αποφασιστικός. Να πάρει την κατάσταση (όσο είναι δυνατόν) στα χέρια του..να φανεί δηλαδή περισσότερο "άντρας" απ'ότι μέχρι στιγμής...τι λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι ακριβώς Αλεξία μου! Να της ρίξει και καμιά φάπα μπας και συνέλθει! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχαχα!!!! Μάλλον της χρειάζεται της Λένα κάτι τέτοιο Γιώτα έχεις δίκιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνω οσο αναφορα τον Ιθαν αλλα οχι και να χαστουκισει την Λενα. Ισα ισα στο δευτερο μισο του βιβλιου ειχα φαει τα νυχια μου αν θα επιστρεψει και την εβριζα κιολας που εφυγε αλλα θελω τοσο να ειναι μαζι. Επισης θελω στο τριτο περισσοτερο love story. Φανταζεστε στο τελος ν καταλειξουν ο Ιθαν με την Λιβ; Απαπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Gerry

    Με την Λίβ??? με τίποτα δεν θέλω να συμβεί αυτό! Επίσης άν η Λένα ξεπεράσει τα κολλήματά της τότε θα έχουμε και περισσότερο love story!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σε όλους...λέγομαι μαρία...και έχω κολλήσει με τέτοια βιβλία...μήπως ξέρει κανείς πότε βγαίνει το όμορφο χάος στα ελληνικά ; και η τελευταία θυσία ; A και το τρίτο βιβλίο από την σειρά αγγελική σιωπη ; είναι όλα τέλειαααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σου κι εσένα Μαρία!
    Το "Όμορφο Χάος" κυκλοφόρησε στα Αγγλικά στις 18/10 οπότε θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας για την μετάφραση πράγμα που σημαίνει ότι μετά τα μέσα Νοεμβρίου, μην σου πω μέσα Δεκεμβρίου να το περιμένουμε.
    "Η Τελευταία Θυσία"... αυτό είναι το κουίζ του 6μήνου. Είχαν πει για νέα σεζόν πράγμα που σήμαινε Σεπτέμβρη αλλά φως δεν είδαμε. Οπότε αν το πάνε όπως πέρσυ, καλά μέσα Νοέμβρη στην καλύτερη περίπτωση.
    Το "Silence" ήταν να κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα αλλά υπήρξε μια καθυστέρηση στην παραλαβή του πρωτοτύπου κειμένου οπότε πάει για μέσα με τέλη Γενάρη εκτός απροόπτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αχ Γιώτα ευχαριστώ πάρα πολύ...!δεν ήξερα που να ρωτήσω για να μάθω.Αν μάθεις κανένα νέο σχετικά με αυτά ενημέρωσε με αν μπορείς...!Τα περιμένω πως και πως...!!μαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τίποτα Μαράκι! :)
    Αν μάθουμε κάτι περισσότερο θα σου πούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να είσαι καλά Γιωτάκι μου για τις πληροφορίες! :)

    Μαράκι καλώς ήρθες στο blog! Όλοι τα περιμένουμε πως και πως! υπομονή...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφώνω απόλυτα με το review και θέλω να προσθέσω ότι είναι και λίγο κουραστικό στο διάβασμά του. Παρόλα αυτά έχει μια υπέροχη υπόθεση και δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το μικρό "ελάττωμα" να παιξει καθοριστικό ρόλο στν άποψή μου για την σειρά!
    Ααααα ήθελα να ρωτήσω αω έχετε διαβάσει τη σειρά αθανατοι με πρώτο βιβλίο το "Αιώνια δική σου" γιατί αν όχι σας το προτείνω ανεπιφύλαχτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νέλυ μου πράγματι είναι πολύ ωραία σειρά!
    όσο για τους αθάνατους , εγώ όχι δεν τα έχω διαβάσει ακόμα τα βιβλία.. τα έχω στην αναμονή! αλλά το Γιωτάκι τα έχει διαβάσει..όλοι μια παρέα είμαστε!
    δες αν θέλεις εδώ:
    http://culture21century.blogspot.com/2010/08/1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Eυχαριστώ πολύ για τη υπόδειξη του blog είναι και αυτό όπως και το δικό σου αξιέπαινο!
    Μπράβο και στις 2 σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Nely ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και Αλεξάκι μου ευχαριστώ για την 'διαφήμιση'! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλε ποια διαφημιση?!? ειπαμε.. μια παρεα ειμαστε!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έλα μωρέ... να μην πω καμιά βλακεία να περάσει η ώρα! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεια σας, ειμαι ο μητσος μαναλης...θελω να πω πως τα βιβλια των καμι γκαρσια κ' μαργκι στολ ειναι απλα τελεια!!! Δημιουργουν αυτο το γοτθικο συναισθημα που με εξιταρει!!! Ειμαι σιγουρος πως κ' το ομορφο χαος θα ειναι τελειο...αν κ' απ' οτι διαβασα στο review, στο ιντερνετ δεν θα εχει χαπι-εντ - πραγμα που με στεναχωρησε - πιστευω πως θα ειναι ακομη ενα αριστουργημα!!! Συμφωνω με τις προλαλησαντες πως ο Ιθαν θα πρεπει να γινει πιο αποφασιστικος αλλα ο,τι κ' να γινει σιγουρα θα μ' αρεσει!!! Οσο αναφορα την Λενα κ αυτη πρεπει να απομακρυνει τα κολληματα της...παντως κατι τετοιο ζω κ' εγω καθημερινα στην ζωη μου...η κοπελα μου, ειναι λιγο εκτος τοπου κ' χρονου κ', πολλες φορες, διακρινω κοινα μεταξυ της κ' της Λενα στο ομορφο σκοταδι!!! Ειναι πολυ πεσιμιστρια κ μερικες φορες θελω να της ριξω δυο σφαλιαρες να ηρεμησει κ' μετα να την σφιξω στην αγκαλια μου κ' να της πω ποσο την αγαπω!!! Πιστευω πως κατι τετοιο θα βηθουσε κ' τον Ιθαν!!! Επισης, (τελευταιο, γιατι ξερω σας κουρασα)η κοπελα μου με φωναζει Ιθαν, κ' ετσι αυτο εχει γινει το παρατσουκλι μου!!!:)Σας χαιρετω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλώς μας ήρθες Μήτσο!
    Ναι, η αλήθεια είναι ότι κοπέλες σαν τη Λένα είναι καλές αλλά θέλουν μερικές φάπες να στρώσουν! :P
    Συμμεριζόμαστε την αγωνία σου και περιμένουμε κι εμείς πως και πως την συνέχεια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλωσορισες μητσο.. η καλυτερα Ηθαν!!
    μοιραζομαστε την ιδια αγαπη για αυτα τα βιβλια! οπως λεει κ η γιωτα αναμενουμε με αγωνια την συνεχεια! δεν ξερω αν θα εχει η οχι happy end γιατι δεν το εψαξα για να μην μου χαλασει το σασπενς, οτι κ να γινει ομως ενα ειναι σιγουρο! οτι θα ειναι καλογραμμενο κ θα το απολαυσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μωρέ... το 3ο ας μην έχει happy end! Στο 4ο μην πάθουμε κανένα χουνέρι που είναι και το τελευταίο! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σας ευχαριστω για το καλοσωρισμα σας...να 'στε καλα...αλλα εχω μια απορια...4 ειναι τα βιβλια? Εγω νομιζα πως ειναι 3 κ' πως θα εβγαινε ενα το "dream dark" που θα μιλαγε για την ιστορια απο τα ματια του Λινκ...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όχι... τα βιβλία θα είναι 4... (τώρα αν στην πορεία γίνουν περισσότερα δεν το ξέρω, να μην πάρω κι όρκο).
    Τα "Σκοτεινά Όνειρα" έχουν ήδη κυκλοφορήσει και αποτελούν μια πολύ μικρή νουβέλα σχετικά με τον Λινκ και τη μετάβασή του και υπάρχουν και τα 2 πρώτα κεφάλαια από το "Όμορφο Χάος".
    Μπορείς να δεις εδώ:
    http://culture21century.blogspot.com/2011/10/blog-post_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. γεια παιδιά...!!πήρα το σκοτεινά ονειρα και λέει ότι το ομορφο χάος βγαίνει νοέμβριο...!!ξέρει κανείς αν αληθεύει...;ω.ω.ω επίσης πήρα το βιβλίο 4 από την σειρά οικος της νύκτας ΄ατιθαση'..επιτέλους..πάρα πολύ ωραία σειρά και αυτη...και η σειρά αγγελοι είναι τέλειαα..!!μαρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λογικά μετά τις 18/11 πρέπει αν το περιμένουμε.
    Την "Ατίθαση" πρέπει κι εγώ να την πάρω άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. της σειρα οικος της νυχτας, δεν την εχω ξεκινησει ακομη.. κακως! το ξερω! αντε πως κ πως το περιμενουμε να βγει το χαος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Άντε βρε Αλεξάκι... πάρε σειρά κι εσύ να έχουμε να λέμε! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. alexia ναι πρέπει να πάρεις την σειρά...από το δευτερο βιβλιο ειδικά και μετά είναι πολύ ωραία...έχω προσέξει οτι σε αυτήν την σειρά οι αποκαλύψεις και η δράση κορυφώνονται κατά το τέλος...!μαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απαντάω και στις δυο σας πως ναι θα το κάνω!
    Σύντομα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρ παιδιά λέω να αρχίσω την σειρά θανάσιμα εργαλεία...είναι καλή...;ήδη βέβαια έχω παραγγείλει το πρώτο βιβλιο...ξέρετε και κανένα αλλο βιβλιο παρόμοιο να μου προτείνετε...;ξέρετε με βαμπίρ,αγγέλους,αθάνατους,'αιωνιες αγαπες' και τέτοια...τα περισσότερα βεβαια τα εχω και θέλω και άλλα...μαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μαρία είναι φανταστική και λατρεμένη και ακόμα περισσότερο, "Οι Δαιμονικές Μηχανές" με τον "Κουρδιστό Άγγελο" και την συνέχεια που έπεται!
    Με βαμπίρ λίγο σε πιο κλασσικά μονοπάτια είναι τα "True Blood" που προσωπικά που αρέσουν πολύ.
    Σου συστήνω ανεπιφύλακτα την "Αγγελική Σιωπή" και το "Κρεσέντο" αν δεν τα έχεις διαβάσει που είναι φανταστικά και περιμένουμε και την συνέχεια τον Γενάρη.
    Ο Πλατύπους έβγαλε τώρα το "Αιώνιοι" αλλά ακόμα δεν το έχω διαβάσει.
    Αν λες ότι είσαι ψαγμένη, από Ψυχογιό φαντάζομαι έχεις καλυφτεί, έτσι; "Αθάνατοι", "Άγγελοι", "Vampire Diaries" κλπ. και πάντα έχουν τους "Κληρονόμους" που κανείς μας δεν έχει τολμήσει να αγγίξει.
    Από Πατάκη μπορείς να διαβάσεις την "Δίψα" που είναι δύο και σε λίγο τρία, φτηνά και μικρά.
    Κι αν δεν το έχεις κάνει πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις "Ρίγος"-"Άπνοια" και να περιμένεις για το 3ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Επίσης είναι το "Δάσος Με Τα Χέρια Και Τα Δόντια" που ως τριλογία είναι εξαιρετικά καλογραμμένη κι ενδιαφέρουσα.
    Φαντάζομαι ότι τα "Vampire Academy" τα ξέρεις!
    Χμ... τώρα έτσι με μεταφυσικά στοιχεία αλλά χωρίς νεκροζώντανους κλπ. αλλά με μαγεία είναι πολλή καλή η τριλογία της "Προφητείας Των Αδελφών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. καλά ε δεν έμεινε και τιποτα να πω εγω!!! χαχαχα
    και βέβαια Μαρία μου να την ξεκινήσεις την σειρά! είναι φοβερά βιβλία! Και συμφωνώ οτι οι Δαιμονικές μηχανές είναι ακόμη καλύτερη!!
    Όσο για τις προτάσεις.. ε με υπερκάλυψε το Γιωτάκι! Αλλά θα προτείνω και το ΤΑΙΡΙ που προσωπικά μου άρεσε φοβερά! Δες αν θες εδώ:
    http://alexialibrarytales.blogspot.com/2011/07/ally-condie.html
    Το Αιώνιοι Γιώτα μου θα το τολμίσουμε? διάβασες καμια κριτική?? τι παίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αλεξάκι πήρα την πρωτοβουλία μιας και σε έχουμε χάσει... :P
    Αχ, αυτό το "Ταίρι"... να δω πότε θα το διαβάσω...
    Τι να σου πω κοριτσάκι μου... δεν έχω ακούσει καθόλου κριτικές αλλά μου φάνηκε αρκετά ίδιο με άλλα ωστόσο, με ενδιαφέρον.
    Στο εξωτερικό έχει πάει πολύ καλά πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. αχ κοριτσια ευχαριστω πολύ...ναι το αγγελικη σιωπή το έχω διαβάσει και το 2...καλα ειναι φανταστικο...απ τα καλύτερα μαζι με το vampire academy...και ναι πρέπει να παρω το ριγος όπως ειπες έχω ακουσει οτι ειναι καλο...το 2 του ριγος ειναι το απνοια..;είναι σειρά δηλαδή..;και το 'κληρονομους' τι λέει...;το έχετε διαβάσει...;maria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. α και κοριτσια αν διαβάσετε το'αιωνιοι' πείτε μου εντυπώσεις...μπηκα και είδα για τι μιλάει και φαίνεται ωραίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μαράκι ψέματα... δεν είναι "Κληρονόμοι" αλλά "Γαλαζοαίματοι" και μπορείς να το δεις εδώ:
    http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=1000459
    Εμάς δεν μας έχει γεμίσει το μάτι και δεν το έχουμε διαβάσει!
    Ναι, η συνέχεια του "Ρίγους" είναι η "Άπνοια" κι επιβάλλεται να το βάλεις σε προτεραιότητα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλά έκανες Γιωτάκι μου! Άσε δικιο έχεις! Τι να πω?? απολογούμαι! Και σ'αγαπώ!!! χιχι αυτό δεν αλλάζει!!!!
    Μαράκι εννοείται οτι θα σου πούμε γνώμη! Κάτσε να έρθει η σειρά του..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. α παιδια θα σας έλεγα να πάρετε το 'γαλαζοαιματοι'...ωραίο είναι...και ειδικά το δεύτερο βιβλιο...το πρωτο θα έλεγα λειτουργει σαν μια γνωριμία αλλά καλό είναι...οχι τοσο οσο τα αλλα ομως...και γιωτακι αφου το λες εσύ θα παραγγείλω και το ριγος...το ηθελα απο καιρο αλλά δεν το αποφάσιζα...τι διαβάζετε τώρα κορίτσια...;εγώ το ατίθαση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Άντε Αλεξάκι γιατί με έχει φάει η μοναξιά στο σπιτάκι μου! :(
    Κι εγώ σ' αγαπώ, το ξέρεις αυτό! :D

    Μαράκι αφού το λες θα το βάλουμε κι αυτό στα υπ' όψιν!
    Ναι, ναι... το "Ρίγος" επιβάλλεται και μάλιστα άμεσα!
    Κι εγώ την "Ατίθαση" διαβάζω. Βασικά την τελειώνω σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εγώ σήμερα ξεκίνησα το Extras κορίτσια! Όσο για τους Γαλαζοαίματους το βάζουμε στη σειρά και αυτό Μαράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. α γιωτακι εγω σημερα το βράδυ θα το τελειώσω...καλα ειναι απλα τελειο ε...alexaki οσον αφορα το extras πες μας αν ειναι καλό...σε μενα προσωπικα πιστευω δεν θα μαρεσε ομως...αν και δεν το εχω διαβασει...μαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μαράκι εγώ το τελείωσα χθες!
    Εδώ είναι η ανάρτησή μου:
    http://culture21century.blogspot.com/2011/11/blog-post_08.html
    Όσο για το "Extras" είναι το καλύτερο από τα 4!
    Εδώ βλέπεις το 1ο (και πάει λέγοντας):
    http://culture21century.blogspot.com/2010/12/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Και το Αλεξάκι:
    http://alexialibrarytales.blogspot.com/2011/08/uglies-uglies-1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μόλις το τελειώσω Μαράκι θα σου πώ!
    Έρχομαι να σε διαβάσω Γιώτα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. μηπως εχετε διαβάσει το αγωνες πείνας...;ειναι καλό...;το βλεπω συνεχεια αλλά δεν ξερω αν πρεπει να το πάρω...μαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μαρία είναι Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο και τρέξε να το πάρεις ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΑΡΙΑ?!?!?! δεν το έχεις διαβάσει?!?!
    Είναι απίστευτη τριλογία! Δεν έχω λόγια!
    Δες εδώ:
    http://alexialibrarytales.blogspot.com/2011/03/collins-suzanne.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Το αγώνες πείνας ενοείται να πάρεις και μάλιστα άμεσα...Και μην πάρει μόνο το πρώτο γιατί θα βασανίσεις τον εαυτό σου. Πάρε και τα τρια μαζί...Να δω Γιώτα ποιος θα το τολμήσει το γαλαζοαίματοι πρώτος. Έχω φτάσει πολύ κοντά στο να το πάρω και όλο το μετανιώνω. Το αιώνιοι φαίνεται καλό και μάλλον θα το διαβάσω κάποια στιγμή. Αν το διαβάσεις και εσύ και είναι καλό θα το τολμήσω. Το ταίρι Γιώτα να το διαβάσεις άμεσα...Μου άρεσε πολύ. Είναι λιγό αργό αλλά δεν γίνεται κουραστικό και η γραφή της Κοντι είναι υπέροχη.
    Να προτείνω Μαρία και το σώμα αν και φαντάζομαι το έχεις διάβασει; Το ρίγος και αυτό εκπληκτικό. Έχω λυσάξει για το τρίτο...Έτσι και μας κάνει πάλι ο Πατάκης νούμερα σαν την άπνοια...
    Το extras Αλεξία πως πάει; Μου άρεσε πολύ αν και μου έλειψε λίγο η Τάλι...Αγαπώ Φριζ!
    Αλεξία χαθήκαμε αλλά έχω πίξει στα διαγωνίσματα...:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ax gerry και εγω θα εγραφα περισσοτερο αλλά ειναι τελευταια χρονια καιαια....α ναι ε..δεν περιμενα να ειναι καλο το αγωνες πεινας...αλλα θα το παρω αφου το λετε...το σωμα μου εχουν πει οτι ειναι καπως σαν θριλερ και δεν μαρεσουν και ετσι δεν το εχω παρει...μαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. @ Gerry
    Μα που είσαι βρε αγόρι μου??? Μας έλειψες πολύ το ξέρεις??? Πως πάνε τα διαγωνίσματα? πάλι 20άρια γράφεις ε? Μέχρι στιγμής μου αρέσει το extras αλλά και εμένα ήδη μου λείπει η Τάλι!

    @ Μαρία
    Μαρακι μου αν μπορούσα να σου τσιρίξω "ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" θα το έκανα! χαχα το σώμα θρίλερ?? μα ποιός σου το είπε αυτο?? Είναι από τα αγαπημένα βιβλία όλων μας! και θα γίνει και δικό σου αγαπημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Παιδάκια...... ουουουου....... :)
    Γερασιμάκο θα το διαβάσω το "Ταίρι" κάποια στιγμή, είναι σίγουρο!
    Μαράκι μην διστάζεις... πάρτα άμεσα και μάλιστα όπως λέει και ο Γεράσιμος και τα 3 μαζί!
    Όχι... το "Σώμα" δεν είναι θρίλερ, καμία σχέση, έχεις παραπληροφορηθεί! :P
    Όσο για την Τάλι... εντάξει, μπορεί να μην έχει βασικό ρόλο αλλά σαν βιβλίο είναι το καλύτερο από τα 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. παιδια σήμερα μου δανεισε ενα κοριτσι το σωμα...οποτε αρχιζω να διαβάζω...!μαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Aλεξία όντως χάθηκα...Μέχρις στιγμής καλά γράφω έφυγαν και τα δύσκολα μαθήματα, πήραμε και τα βασικά βιβλία μπήκαν όλα επιτέλους σε μια τάξη...
    Νομίζω πως θα συμφωνήσω με την Γιώτα ίσως όντως να είναι το καλύτερο από τα τρία...
    Αλεξία είδες με τις τσιρίδες σου το έπεισες το κορίτσι και το ξεκίνησε. Όντως Μαρία δεν είναι θρίλερ και είναι από τα αγαπημένα μου βιβλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μα τι ωραία που συμφωνούμε όλοι!!!!!
    Μαρία μου καλή ανάγνωση! ένα θα σου πώ.. οι πρώτες σελίδες είναι λιγάκι ακατανόητες αλλά μετά θα σε αφήσει άφωνη! περιμένουμε εντυπώσεις!!!

    Γιωτάκι ουουυυυυυυυυυυυυ!!! χαχα! είχα ξεχάσει οτι δεν έχεις διαβάσει το ταίρι! Ντροπή!

    Γεράσιμε φυσικά και γράφεις καλά! όσο για το extras δεν είπα οτι δεν μου αρέσει παιδιά! ίσα ισα μου αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. αντε καλά δικαιολογείσαι!!! αλλά με την πρώτη ευκαιρία κανόνισε!! χαχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δεν βλέπω ευκαιρία πριν τον Δεκέμβρη και τα γεννέθλιά μου! Χα, χα, χα..
    Ευτυχώς που μου παίρνουν και κανένα! Σήμερα μια φίλη από Βέροια μου έστειλε 2! Ένα που σνομπάρει εκείνη για να της πω άποψη και ένα που σνομπάρω εγώ και με έχει φάει αν το διαβάσω! Χα, χα, χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αλεξία και Γιώτα με τα ουουου προδίδεστε...Το καλοκαίρι ρίχναμε το φταίξιμο στην ζέστη τώρα που θα το ρίξουμε στο κρύο; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. εννοείται Γεράσιμε! το κρύο φταίει τι άλλο?!?! :Ρ
    Γιώτα δεν είσαι και η μόνη που ελπίζεις στα δώρα!
    δυστυχώς τα δικά μου γενέθλια αργούν πολύ!!! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εεε... έρχονται Χριστούγεννα! ;)
    Να σου πω... V-D4 σου ήρθε έτσι; Δεν το αγόρασες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. παιδια και εγω εχω να παρω ακομα πολλά βιβλια και ηδη ειμαι ταπι...ουφ τι να κανω...πρέπει να τα πάρω...ναι βεβαια θα σασ πω εντυπώσεις...!!μαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Γιωτακι μου το αγορασα... βλακια???
    Μαρακι στην ιδια κατασταση ειμαστε..σιγα σιγα θα τα παρουμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ρε παιδια κανενα νεο για το ομορφο χαος η για το η τελευταια θυσία...;μαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Βρε Αλεξάκι... δεν είχα δώσει την διεύθυνση της μαμάς στο όνομα του άντρα σου; :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μαράκι για κανένα από τα δύο δεν ξέρω ακριβώς αλλά
    το όμορφο χάος πιθανόν και μέσα στον Δεκέμβρη σύμφωνα με την Πλατύπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. καλα για νοεμβρη δεν ειχαν πει...συνεχεια το αλλαζουν...τι να πεις...αναγκαστικα περιμενουμεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Όχι... εξ' αρχής είχαν πει τέλη '12.
    Εδώ περιμένουμε την Introbooks... εκεί θα κολλήσουμε; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Γιωτα σωστηηηη!!!! εγω παντως επαψα να το περιμενω.. μου αρκει που το διαβασα στα αγγλικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. a.a.x αυτο το vampire academy το περιμενω περισσοτερο απ ολα.α.α...και το 3 απο το αγγελικη σιωπη βεβαια...μαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Μαράκι το τρίτο από την αγγελική σιωπή και εγώ το περιμένω πως και πως! καταπληκτική σειρά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 4 ε...;ε καλυτερα...παραπανω διαβασμα!!!αλλα και παραπανω αναμονη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Μαρία μου συμφωνώ! (ελπίζω να είσαι η Μαρία δηλαδή!!! μα κάνε ένα μαιλ βρε παιδί μου!! χαχα)
    Όταν η σειρά κοινώς τα σπάει.. όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο! Όσο για την αναμονή.. έ έχει γίνει η δεύτερη φύση μας πια!!! έ Γιώτα?? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. βρε alexia δεν ξερω πως να φτιαξω μαιλ...ναι σωστη εισαι...δευτερη φυση...μαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ουου, ουου και ξανά ουου (στην αναμονή παέι αυτό, δεν κράζω κανένας)! :P
    Μαρία μπορείς να επιλέγεις εκεί που λέει όνομα και url και απλά ν συμπληρώνεις το όνομά σου αφήνοντας το πεδίο url κενό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. αααα Γιωτα το κανα...!!δεν το ηξερα...ευχαριστω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Τίποτα Μαράκι! Γι' αυτό είμαστε εδώ! :D
    Ας πάω να ετοιμάσω και καμιά ανάρτηση τώρα γιατί διάβασα πολλά μαζεμένα! Χα, χα, χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. γεια σας...!το δασος με τα χερια και τα δοντια ρε παιδια ειναι καλό..;τι λεει...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Καλημέρα Μαράκι! Έχει να κάνει με ζόμπι και τέτοια πράγματα και είναι πολύ καλό. Ειδικά το 2ο είναι ακόμα καλύτερο. Μπορείς να δεις εδώ:

    http://culture21century.blogspot.com/2010/10/blog-post_04.html (για το 1ο)

    http://culture21century.blogspot.com/2011/08/blog-post_12.html (για το 2ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. thanks γιωτα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν πρεπει να το παρω...εσυ τι λες..;ακομα περιμενω το αγωνες πεινας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μαράκι εγώ στο προτείνω ανεπιφύλακτα! Ειδικά το 2ο είναι συγκλονιστικό και αναμένω με αγωνία το 3ο. Όταν λέμε με ζόμπι μην φανταστείς σαν τις ταινίες που βλέπουμε. Δεν είναι απλά θρίλερ. Είναι πολύ συγκινητικό και τραγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Τ.Ε.Λ.Ε.Ι.Ο...ειχατε δικιο για το σωμα...!!παρα πολύ ωραιο...ΑΞΙΖΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. είδες??? και εμένα είναι από τα αγαπημένα μου βιβλια!!! και θα γίνει και ταινία!! το εξτρα κεφάλαιο το διάβασες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. τι εννοεις extra...;Ως εκαι που βρηκαν τους αλλους...;ΟΥΑΟΥ θα γινει και ταινια...!;τελεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ουπς..εκει οχι εκαι..χαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Μου αρέσει που συνεννοείστε... :P Χα, χα, χα...

    http://www.imdb.com/title/tt1517260/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. :)
    εννοώ το έξτρα κεφάλαιο που εκδόθηκε μετά! αν είναι στο βιβλίο σου θα το λέει στο εξώφυλλο αν όχι θα πρέπει να το βρείς στο ίντερνετ.. στα καινούρια αντιτυπα το έχει μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. α.α. οχι δεν το ειχε...τι ειναι η συνεχεια...;ξερεις που θα το βρω στο ιντερνετ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. εδω γλυκια μου:
    http://issuu.com/platypuspublications/docs/thehost-new-selidesissuu?mode=a_p

    και περιμενω εντυπωσεις! εμενα προσωπικα μου αρεσε πααααρα πολυ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. α ξεχασα.. δεν ειναι συνεχεια..
    ειναι απλα ενα εξτρα κεφαλαιο που εγραψε η στεφενι αφου εκδοθηκε το βιβλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. οκ οταν μπω θα σου πω εντυπωσεις βεβαιααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. α.α.χ βρε alexia γιατι δεν μπορω να το βρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. τι εννοείς ? τι σου βγάζει δηλαδή? εμένα με βγάζει κατευθείαν στο βιβλίο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Δικίμασε και εδώ:

    http://issuu.com/platypuspublications/docs/thehost-new-selidesissuu?viewMode=magazine&mode=embed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. λοιπον μου το εβγαλε σε αυτην την δευτερη που μου ειπες...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ...τι αλλο να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. και εγώ ξετρελάθηκα Μαράκι!! χαίρομαι πολύ που σου άρεσε τόσο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ε ναι η stephenie γραφει φανταστικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. υπάρχει και πεμπτο βιβλιο στην σειρα θανασιμα εργαλεια...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. είναι χορταστική σειρά! δεν εχουμε παράπονο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. εγω τωρα διαβαζω το πρωτο βιβλιο...ναι ωραια ειναι...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. το πρώτο από τα θανάσιμα εργαλεία ή από τις δαιμονικές μηχανές?? μολις το τελειώσεις εδώ είμαστε! πες μας την γνώμη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Όποιο και να διαβάζει από τα 2, είναι στανταράκια! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. τον κουρδιστο αγγελο τον εχω διαβασει...!!πολυ ωραιο...τωρα διαβαζω την πολη των οστων...πιστευω οτι ειναι λιγο πιο ωραιο απο τον κουρδιστο...ναι οταν το τελειωσω θα σας πω...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. εννοείται Γιωτα μου!!!

    Μαράκι εμένα μου άρεσε λίγο περισσότερο ο κουρδιστός αλλά φυσικά γούστα είναι αυτά.. και εννοείται οτι και τα δυο είναι σούπερ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ε ναι βεβαια...!!!και τα δυο τελεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. καλη χρονια παιδια...!!ας ελπισουμε να βγει συντομα η τελευταια θυσια....και το ομορφο χαος...και η σιγη..!!χαχα και πολλα ακομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Μαράκι καλή χρονιά και σε 'σένα!
    Μάλλον θα πρέπει να το πάρουμε στα Αγγλικά καθώς απ' ότι λέγεται, η Introbooks είναι σε αναστολή λειτουργίας μέχρι να βρεθεί κάποιος να αγοράσει τις μετοχές τις εταιρείας:
    http://www.smed.gr/2011/12/introbooks.html
    Η "Σιγή" αναμένεται Φλεβάρη...
    Το "Όμορφο Χάος" ήταν αρχικά προγραμματισμένο για Δεκέμβρη αλλά καθυστέρησε λίγο οπότε είναι η επόμενη κυκλοφορία του Πλατύπους, λογικά μέχρι τέλος του μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. thanks γιωτακι...πω πω μην λες τετοια για την τελευταια θυσια γιατι θα πεθανω στο τελος..!!χαχα...αντε τα περιμενουμε πως και πως τα αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. σοβαρά?? τόσο χάλια ε? δεν το ήξερα! ευτυχώς που το πήρα στα αγγλικα...
    ανάσα δεν θα πάρουμε παιδιά! τώρα θα βγούνε ένα σωρό βιβλία που περιμένουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. α.α.αχ τι ωραια επιτελους βγηκε το ομορφο χαος...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. @ Τρέξτε χωριανοιιιιιιιι!!! χαχα Ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. γεια σας...!!καιρο εχω να γραψω...με φαγανε τα διαγωνισματα...ξερετε αν βγηκε το 'παντοτινα'..;ειχαν πει για ιανουαριο...Α και θελω να μου προτεινετε και αλλα βιβλια...διαβασα οσα μου ειπες γιωτακι και τωρα εχω ξεμεινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Γεια σου Μαράκι... :)
    τΟ "Παντοτινά" πάει για Πάσχα για να πούμε Ανάσταση! :/
    Μέχρι την Τετάρτη περιμένουν από Πατάκη να εκδοθεί το "Άγγελος & Δαίμονας" και η "Γοητεία του Αίματος" (ή κάπως έτσι).
    Πήρα και το "Ως Την Άκρη Του Σύμπαντος" αλλά ακόμα δεν έχω άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. αγγελος και δαιμονας...;και η γοητεια...;ξερεις για τι μιλανε...;λες να τα παρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. "Άγγελος & Δαίμονας" και η "Μαγεία του Αίματος"... τα βρήκα! :P
    Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο αλλά έχουν πολύ καλές κριτικές έξω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Μαράκι τα Στραβαγκάντζα τα έχεις διαβάσει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. α.α.χ οχι...εσυ..;τι λενε ωραια..;δεν ξερω πιο βιβλιο να παρω...και εχω ελλειψη οπως ξανα ειπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Πάρε Μαρία τότε τριλογία Στραβαγκάντζα που τα έχει και μισή τιμή ο Πατάκης!
    Τα πρότεινα στην Αλεξία και όπως βλέπεις, της άρεσαν πολύ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Μαρακι δεν το συζητω! Δες εδω:

    http://alexialibrarytales.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. οκ αφου το λετε θα το παρω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Έτσι μπράβο Μαράκι! Θα μας θυμηθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Γεια σε ολους,με λενε Ελευθερια.Μπηκα τυχαια στο blog σου alexia καθως εψαχνα να βρω το δευτερο βιβλιο απο τα ομορφα πλασματα.διαβασα την κριτικη σου.εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ.επισης θα ηθελα να πω οτι καθως διαβαζα τα σχολια απο κατω βρηκα πολλα ενδιαφεροντα βιβλια για να διαβασω , καθως ειχα ελειψη.ευχαριστω πολυ γιάυτο.θα ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε διαβασει το βιβλιο 'Η φυλη της φωτιας'.το προτεινω καθως ειναι πολυ ωραιο αλλα σας προειδοπειω,εχει πολλα ονοματα και σε μπερδευει λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. @ Ελευθερία μου καλωσόρισες! χαίρομαι πολύ που βρήκες βιβλία να διαβάσεις! Θα το ψάξω το βιβλίο που λες! η αλήθεια είναι οτι δεν το είχα υπόψη..από ποιο εκδοτικό είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχετε κανενα νεο για την σιγη...;εφτασε και ο φλεβαρης....!

      Διαγραφή
  127. Δε θέλω να σας ξενερώσω αλλά πήγε Απρίλη! :/
    Έφυγε ο Ηλίας και έγιναν σκορποχώρι κι εκεί μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ουπς! πάλι αναμονή...! την τύχη μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παιδια τελειωσα το ομορφο χαος...!!τ ε λ ε ι ο...!το τελευταιο πως λεγεται..;

      Διαγραφή
  129. Μαράκι μου και εγώ ανυπομονώ να το διαβάσω! Λοιπόν το τελευταίο στα αγγλικά θα λέγεται Beautiful Redemption οπότε αν κάνουν την ακριβή μετάφραση να περιμένουμε κάτι τύπου "Όμορφη Λύτρωση" υποθέτω..αλλά η Πλατύπους δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάτι στην σελίδα τους στο fb..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. α.α. οκ..!!εχει διαβασει κανεις το 'μπελαντονα'...;ειναι ωραιο...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Μαράκι μου το έχει διαβάσει η Σοφία και σου έχει απαντήσει εδώ:
    http://alexialibrarytales.blogspot.com/2012/02/vampire-academy-6-last-sacrifice-2nd.html?showComment=1329853661660#c7365989885227928891

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. μπορει να με βοηθησει καποιος??εχω διαβασει το 1ο που ειναι το ομορφα πλασματα και θελω να διαβασω τα υπολοιπα. με ποια σειρα πανε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Όμορφο Σκοτάδι μετά και τέλος το Όμορφο Χάος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να βρω καπου τη σειρα Caster Chronicles σε ηλεκτρονικη μορφη(pdf, ebook, epub)στα ελληνικα? Γιατι θελω να τα διαβασω αλλα δεν μπορω να τα αγορασω γιατι χαλασα παρα πολλα χρηματα σε βιβλια φετος. Αν μπορει καποιος που τα εχει να τα φτιαξει σε τετοια μορφη θα του/της χρωσταω τεραστια χαρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ανώνυμε εννοείς δωρεάν αν υπάρχουν? δυστυχώς εγώ δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο ίσως αν ψάξεις να τα βρεις στα αγγλικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...