Σάββατο 14 Μαΐου 2011

VAMPIRE ACADEMY 5 - ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΨΥΧΩΝ


VAMPIRE ACADEMY -  ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΨΥΧΩΝ
( βιβλίο 5)
Συγγραφέας: ΡΙΣΕΛ ΜΗΝΤ
Εκδόσεις: INTROBOOKS


Οι Δεσμώτες αποτελούν τον 5ο και προτελευταίο (δυστυχώς) τίτλο της αγαπημένης σειράς Vampire Academy. Κάθε φορά που τελείωνα ένα από αυτά τα βιβλία έπιανα το επόμενο με μια λαχτάρα  που δεν έχει προηγούμενο! Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε :

Μετά το μακρύ, κουραστικό ταξίδι στη Σιβηρία -την πατρίδα του Ντιμίτρι- η Ρόουζ Χάθαγουεϊ επιτέλους επιστρέφει στην Ακαδημία του Αγίου Βλαντιμίρ και στην καλύτερή της φίλη, Λίζα.




Η ώρα της αποφοίτησης έχει πλέον φτάσει, και οι δύο κοπέλες ανυπομονούν να ξεκινήσουν την πραγματική τους ζωή, έξω από τις ατσάλινες πύλες της Ακαδημίας. Μόνο που η καρδιά της Ρόουζ χτυπάει ακόμη για τον Ντιμίτρι Μπελίκοφ.

Όταν της δόθηκε η ευκαιρία, δεν κατάφερε να τον σκοτώσει. Τώρα θα βγουν αληθινοί οι χειρότεροι εφιάλτες της… Ο Ντιμίτρι -που βρίσκεται κάπου εκεί έξω- έχει γευτεί το αίμα της και τώρα την κυνηγάει. Τούτη τη φορά, όμως, δε θα σταματήσει μέχρι να κάνει τη Ρόουζ παντοτινά δική του.

Γίνε ένα με το θρύλο! *

Και μόνο από αυτή την περιγραφή καταλαβαίνουμε πόσο έντονες θα είναι οι εξελίξεις σε αυτό το βιβλίο! Ενα βιβλίο πραγματικά πλούσιο σε συναισθήματα, εκπλήξεις και φοβερές ανατροπές. .οι αγώνες της Ρόουζ να σώσει τον μοναδικό άντρα που αγάπησε πραγματικά, τα εμπόδια που συνεχώς συναντάει σε αυτή της την προσπάθεια, ο εσωτερικός αγώνας της με τον ίδιο της τον εαυτό καθώς και οι συνεχείς αποκαλύψεις είναι κάποια από τα στοιχεία που συντέλεσαν στο να διαβάσω με κομμένη την ανάσα αυτό το βιβλίο! Και πόσο συνταρακτικό και αναπάντεχο μπορεί ήταν το τέλος? Πραγματικά δεν έχω λόγια να το περιγράψω χωρίς να σας χαλάσω την έκπληξη..αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι με άφησε με το στόμα ανοιχτό και με μια ανυπομονησία να διαβάσω το επόμενο και τελευταίο βιβλίο της σειράς που δυστυχώς δεν έχει ακόμη εκδοθεί στην χώρα μας..αναμένεται πρέπει να σας πώ να εκδοθεί στα μέσα του καλοκαιριού και υποθέτω πως ο τίτλος του θα είναι "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΥΣΙΑ" αν κρίνω από τον αγγλικό τίτλο.  Ανυπομονώ!!!

48 σχόλια:

  1. Εγώ Αλεξάκι μου όπως ξέρεις, δεν το έχω διαβάσει ακόμα αλλά ξέρω τι γίνεται και παρ' όλα ταύτα τρώω τα λύσσακά μου από την αγωνία. Όπως και να το κάνουμε, άλλο τα spoilers, άλλο το να το διαβάζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιωτάκι μου εννοείται πως άλλο πράγμα είναι να το διαβάσεις..τα συναισθήματά μου για αυτό το βιβλίο είναι ανάμεικτα..πάνω που πας να χαρείς και ενθουσιάζεσαι σου ρίχνει η συγγραφέας μια "βόμβα" (όπως πολύ σωστά είπε και ο φίλος μας ο gerry) και σου αλλάζει τα φώτα! άντε να περιμένουμε τώρα 2 μήνες μέχρι το 6ο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλεξια βλεπω το τελειωσες σε λιγοτερο αποι μια εβδομαδα! ΔΕν σου τα ελεγα οτι ηταν φοβερο...Μολις βρω λιγο χρονο γιατι τρεχω με τις εξετασεις θα ερθω να σχολιασουμε.
    Α και το εκτο δεν θα βγει στο τελος του καλοκαιριου. Τελη Ιουνιου θα το εχουμε στα χερια μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Gerry μου το τελείωσα όσο πιο γρήγορα μπορούσα..ανάμεσα από δουλειά και υποχρεώσεις και ναι είχες δίκιο ήταν καταπληκτικό!! Σε περιμένω λοιπόν να το σχολιάσουμε πως και πως! Φυσικά είπαμε προέχουν οι εξετάσεις! Όσο για το έκτο και εγώ κάπου εκεί το περίμενα αν και δεν ήξερα με ακρίβεια..αχ ανυπομονώ..και ελπίζω να μας δώσει χαρά αυτό το βιβλίο...αρκετά στενοχωρηθήκαμε δεν νομίζεις..τι ταλαιπωρία αυτή η Ρόουζ ρε παιδί μου..(και πόσο καταπληκτικός είναι ο Ντιμίτρι όταν προσπαθεί να κρύψει την αγάπη του για την Ρόουζ και δεν τα πολυκαταφέρνει..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολα τα βιβλια της σειρας ειναι απιθανα!!!!!!!!!!!!!!!ομως γνωριζω απο τον ιδιο τον οικο και λυπαμαι που το λεω πως το 5ο και 6ο τευχος πιθανοτατα να μην δημοσιευτουν.... :( αν καποιος μπορει να μου πει που θα μπορουσα να βρω το 5ο τευχος θα ημουν ευτυχης!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. geia sas paidia kai egw eimai kainouria fan twn bibliwn kai exw ksetrela8ei... kai egw 8elw na ma8w an kserete pou mporei na uparxei to pempto biblio giati exw rwthsei pantou kai den uparxei pou8ena kai 8a skaswwwww..!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου κι εσένα! :)
    Είναι λίγο δύσκολο να βρεις το 5ο. Μόνο από βιβλιοπωλεία που έτυχε να έχουν στοκ!
    http://www.bestprice.gr/item/2149022289/desmwtes-psyxwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά καλωσορίσατε!
    Δυστυχώς για το πέμπτο είναι όπως τα λέει η Γιώτα..είναι σε έλλειψη και δεν θα επανεκδοθεί οπότε πρέπει να ψάξετε μήπως έμεινε κανένα σε κάποιο βιβλιωπωλείο..
    Για το έκτο όμως ανώνυμε πουλήθηκαν τα δικαιώματα
    στις εκδόσεις Διόπτρα και το περιμένουμε τον Ιούνιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. euxaristw polu koitaksa se auto pou mou esteile h giwta kai to brika se ena bibliopoleio sto thiseio kai 8a paw na dw aurio.. euxomai na to xoun..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλεξια μου εχουν πει απο το βιβλιοπωλιο της γειτονιας μου οτι η διοπτρα προσπαθει να παρει τα δικαιωματα κ του 5ου βιβλιου γιατι κ εγω που το εψαξα δεν υπαρχει πουθενα..
    θελω να ξεκινησω την σειρα αλλα ενω υπηρχαν τα αλλα (εκτος το 5ο φυσικα) δεν εβρισκα το 1ο.Τελικα εκανα παραγκελια κ ετσι το πηρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σας... λοιπον εγω αγορασα απο εξωτερικο το 5ο και το 6ο περυσι γιατι δεν αντεχα. Ευτυχως γνωριζω καλα αγγλικα και τα διαβασα. καλα περιττο να αναφερω πως ενα βιβλιο απο vampire academy = μια μερα. Μέσα σε μια μερα τελείωνα και ενα βιβλιο! τοσο μεγαλο κολλημα! ειναι απιστευτη σειρα. Και τρελαινομαι για τετοιες "σκοτεινες" υποθεσεις και επισης τρελαινομαι για σειρες βιβλιων. που εχουν συνεχειες! Λοιπον το τελευταιο βιβλιο ειναι συναρπαστικο! και αξιζει να το διαβασετε. αν δεν βγει ποτε στα ελληνικα καλο ειναι να το παρετε απ'εξω αν ξερετε αγγλικα. Σύνολο με τα εξοδα αποστολης πληρωσα περυσι γυρω στα 30 ευρω...απο amazon.αν πουμε οτι κανει 20 καθε βιβλιο που αγορασαμε (1ο,2ο,3ο,4ο) τοτε οκ. 10 ευρω παραπανω. Δεν ξερω,απλα πιστευω επρεπε να σας ενημερωσω :) by the way αλεξια τελειο το blog σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σοφία έχει ήδη κυκλοφορήσει στα ελληνικά από τις εκδόσεις Διόπτρα! :)
    Ευχαριστούμε πάντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σοφια τα εχω βρει ολα,εκτος δυστυχως απο το 5ο,το οποιο εχει εξαντληθει!Δυστηχως τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα οποτε απλα ελπιζω οτι η διοπτρα θα παρει κ τα δικαιωματα του 5ου καποια στιγμη..

    Παντως χαιρομαι για τα καλα σχολια γιατι εγω τωρα ξεκιναω το 1ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειρήνη μου άντε καλή αρχή! το 4ο που το εντόπισες? έφαγα τον τόπο! Το 5ο ξέρω οτι δεν υπάρχει πουθενά αλλά μακάρι να αγοραστούν τα δικαιώματα!

    Σοφία ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
    Το 6ο δόξα το Θεό κυκλοφόρησε όπως σου λέει και το Γιωτάκι αλλά ευχαριστούμε για την διάθεσή σου να βοηθήσεις!
    Από ότι καταλαβαίνω έχεις την ίδια λόξα με όλες μας εδώ! Τι διαβάζεις τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να'στε καλα :) χαιρομαι που βγηκε :) τωρα διαβασω την Προφητεια των αδελφων! Τελικα βρηκα το τριτο βιβλιο και το ξεκιναω σημερα γτ ελειπα κατασκηνωση 22 μερες. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙ! χαχα...τελος παντων! το blog σου το λατρευω! μπαινω και διαβαζω συνεχεια τι γραφεις και ποια βιβλια ανεβαζεις! Μου αρεσουν τρελα τετοιες "σκοτεινες" υποθεσεις! ευχαριστουμε που υπαρχεις αλεξια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βρε Σοφία με κάνεις και κοκκινίζω με αυτά που λες!!!! Σε ευχαριστώ πολύ γιατί σε τελική ανάλυση αυτή είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθεια που κάνω! :)
    Πέρασε να μας πεις πως σου φάνηκε ο Κύκλος της Φωτιάς.. εμένα προσωπικά από τα τρία το αγαπημένο μου ήταν το δεύτερο..

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα! Μόλις τελείωσα το Δεσμώτες Ψυχών. Για άλλη μια φορά έχω μείνει άφωνη και έχω φάει τα νύχια μου μέχρι τη ρίζα!!

    Τι βιβλιάρα ήταν αυτή! Τι καταιγιστική δράση!

    Το μόνο αρνητικό που έχω να πω είναι ότι η απόδραση μου φάνηκε λίγο προχειροδουλειά. Τα κατάφεραν αρκετά εύκολα και ενω αφησαν διάφορα στοιχεία πίσω τους (πχ λίγο DNA δεν βρήκαν τόσο ξύλο που έπεσε; ή τι γίνεται με τα εισιτήρια για το πήγαινε; άντε για την επιστροφή απτο Βεγκας είχανε, αλλα πριν; ή την υποβολή, δεν την γνώριζαν αρκετα ώστε μετά να καταλάβουν ότι κάποιος χρησιμοποίησε μαγεία;), ωστόσο δεν τους ανακάλυψαν.

    Όμως παρόλο αυτό, που το θεωρώ πταισματάκι, το βιβλίο ήταν φοβερο. Η Λίζα είναι θεά που κατάφερε κρυφά από τη Ρόουζ να μαγέψει το κοντάρι και να το χρησιμοποιήσει κιόλας, και μαζί με τον Κρίστιαν είναι αχτύπητο δίδυμο! Ο Άντριαν, απλά θεός! Και σέξι θεός! Αααχ! Bite meeee!

    και ο Ντιμίτρι!!! Αχ ο Ντιμίτρι.

    Λοιπόν έτσι πως αντέδρασε ο Ντιμίτρι πάντως νομίζω ότι ήταν εξαιρετική συλληψη από τη συγγραφέα, γιατί έτσι πως το παρουσίασε όντως είναι να σε πιάνει αυτοκτονία όταν αναλογίζεσαι τί έχεις κάνει, όντως είναι σαν να νιώθεις ότι η ψυχή σου έχει πεθάνει για πάντα και πού να βρεις συγχώρεσει αν δεν μπορείς να συγχωρήσεις εσύ τον εαυτό σου. Ενώ λοιπόν στην αρχή σοκαρίστικα, μετά έβλεπα ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Πολύ καλό.

    Επίσης μου άρεσε που το κομβικό σημείο της ιστορίας ήταν στη μέση του βιβλίου (εννοω το θεματακι με το Ντιμίτρι). Είχα την εντύπωση πως όλο το βιβλίο θα είναι αφιερωμένω σε αυτό και ότι μόνο στο τέλος θα έρθει η λύση, ότι αυτό θα είναι το φινάλε πάνω κάτω. Αλλά όχι! Και ήταν εξαιρετικό που ήταν έτσι.

    Δεν θα πω τίποτα για το τέλος ούτε και γω, γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιος που δεν το έχει διαβάσει, αλλά ήταν πράγματι αναπάντεχο. Κουφό! Από που κι ως που; Εγώ υποπτεύθηκα τον Αμπροουζ βασικά, πίστεψα ότι θύμωσε για το θέμα των φυλάκων. Όμως της έδωσε εκείνο το σημείωμα και μπερδεύτηκα. Τι να πω! Θα δούμε στο 6ο.

    Πάντως παραμένει αγαπημένο μου το 4ο βιβλίο! Είναι άλήθεια ότι το 5ο ήταν πιο γρήγορο, με περισσότερες εξελίξεις και δράση που σου κόβει την ανάσα, αλλά το 4ο έχει το Ντιμίτρι Στριγκόι και είνια όλα τα λεφτά! Εκείνες οι σελίδες από το πώς την βουτάει μέχρι την αιχμαλωσία και την απόδραση της Ρόουζ, δεν υπάρχουν!! Τελικά μου φαίνεται γουστάρω "κακά παιδιά", μου αρέσουν πιο πολύ όταν χάνονται οι ηθικοί φραγμοί, αλλά εμείς ακόμη τους αγαπάμε!χαχα. Μάλλον γι' αυτό είμαι και team Damon, παρόμοια κατάσταση και αυτή.

    Λοιπόν, αυτά είχα να πω. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να βρεθώ με κανέναν σας εδώ που μένω να πιούμε έναν καφέ να σχολιάσουμε από κοντά, οπότε κάντε έναν κόπο και γράψτε μου κι εσείς κατιτις...

    Φιλάκια, καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ευακι,
    καλημερα κ καλο μηνα κ σε σενα!Ναι,ναι συμφωνω το 4ο ειναι κ δικο μου αγαπημενο... αλλα κ το 5ο!
    Αν σ αρεσει ο Αντριαν περιμενε να βγουν τα "bloodlines",τον Φεβρουαριο αν δεν κανω λαθος.

    Εννοειται team Damon!

    Eυακι ποτε δεν ξερεις...μπορει κ να βρεθουμε καποια στιγμη,δεν μενεις κ στην αλλη ακρη του κοσμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ειρηνάκι, πες μου λίγες πληροφορίες για τα bloodlines; Μην μου αποκαλύψεις όμως τίποτα για τον Άντριαν που δεν ξέρω ακόμη από την τελευταία θυσία! Πόσα βιβλία είναι; Έχεις διαβάσει τίποτα στα αγγλικά ή κάτι τέτοιο;
    Τον λατρεύω τον Άντριαν! "Μικρό μου νταμπίρ". Αγαπημένη ατάκα! Και να σου πω την αλήθεια, τόσο ωραία που έχει φερθεί στη Ρόουζ και το πόσο την αγαπάει, το βρίσκω λίγο άδικο που εκείνη τον έχει λίγο σαν καβάτζα. Αφού δεν της κάθισε ο Ντιμίτρι και την έδιωξε, γύρισε πάλι σε κείνον!
    Κρίμα το παλικάρι!χαχα. Αλλά ο Ντιμίτρι είναι ο dark τύπος της υπόθεσης! τι να κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Eυακι μου,
    δυστηχως δεν γνωριζω πληροφοριες κ δεν το εχω διαβασει στα αγγλικα για να σου πω λεπτομερειες,ξερω μονο οτι θα κυκλοφορησει απο την διοπτρα το 2013,εχουν κανει κ σχετικη ενημερωση στη σελιδα τους στο fb προσφατα,οποτε υπομονη..
    Nομιζω οτι συνολικα θα ειναι εξι κ αυτα..

    Εχεις δικιο,ο Αντριαν ειναι πολυ ενδιαφερον χαρακτηρας,εχει κατι θεματακια βεβαια με το αλκοολ κ το καπνισμα...αλλα τον αγαπαμε,χαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κορίτσια μου αν δεν απατώμαι στα bloodlines θα παρακολουθήσουμε την συνέχεια της ιστορίας για την Jill κυρίως την αδελφή της Lissa!

    Ο Άντριαν και μένα μ'αρέσει σαν χαρακτήρας και η αλήθεια είναι ότι είχα διχαστεί ανάμεσα σε αυτόν και στον Ντιμίτρι!

    Όσο για το τέλος..έτσι μας έχει συνηθίσει η Ριτσέλ! κάθε βιβλίο τελειώνει και μας αφήνει παγωτό!

    Εύα μου δεν μπορεί όλο και κάπως θα βρεθούμε! Θέληση να υπάρχει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγω παλι αναμεσα στον Ντιμιτρι κ τον Αντριαν θα προτιμουσα Κριστιαν...
    (φταιει το ονομα μαλλον....)χαχαχα



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αχ Αλεξία μου, νομίζω ότι μόλις μου αποκάλυψες μια πολύ σημαντική πληροφορία!!! Γιατί;;; Η Τζιλ είναι η άγνωστη αδερφή της Λίζα;;;; Μην μου απαντήσεις! Άσε με να ρωτάω! Μην μου το επιβεβαιώσεις πλιζ! Έπαθα σοκ! Μα να είναι μεσα στα πόδια τους τόσο καιρό και να μην το ξέρει κανείς!! Θα τρελαθώ!! Έχω ήδη ξεκινήσει την τελευταία θυσία. Αλλά δεν έχω προχωρήσει πολύ. Είμαι εκεί που φεύγουν απο τους Τηρητές.

    Τι βιβλιάρα είναι και αυτή! Τι δράση! Τι Ντιμίτρι! Αχχχχ, γιατί να τελειώνουν!

    Ειρήνη, ο Κρίστιαν καλός είναι, μου είχε αρέσει στο πρώτο πιο πολύ (ή στο δεύτερο ήταν;)που τα πρωτοέφτιαξε με την Λίζα. Πολύ dark τύπος και αυτός, με black χιούμορ και τα σχετικά.

    Αλλά όχι. Είναι ήδη πολύ δύσκολη επιλογή αναμεσα στο Ντιμίτρι και τον Άντριαν. Ας μην τα μπλέξουμε κι άλλο!

    Σας φιλώ κοριτσάρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αλεξια υστερα λες εμενα ζαβολιαρα,εσυ εκανες αποκαλυψη-σοκ στην Ευα,χαχα

    Ευα δεν πειραζει που τελειωνουν,περιμενε να διαβασεις δαιμονικες κ θανασιμα,θα τα ερωτευτεις!

    Εχεις δικιο Ευακι,αλλα εγω εχω μια αδυναμια στον Κριστιαν,οπως ειπα φταιει το ονομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι εννοείς Ειρηνάκι; Κριστιάν Ρονάλντο; Καρεμπέ; Με ποιον είσαι ερωτευμένη; Η΄απλά με κάποιον Χρήστο;

    Κάτι άσχετο ρε σεις παιδιά. Διάβαζα τώρα ότι ο Γεωργούλης θα παίξει σε μια ταινία με βαμπίρ στο of light and darkness μιας συγγραφέας που λέγεται shayne leighton, η οποία μάλιστα φιλοδοξεί (εδώ γελάμε) να ξεπεράσει το Λυκόφως!!! Εσείς που είστε δαιμόνιες με τις κάθε είδους πληροφορίες για βιβλία και ταινίες, τί ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ευάκι, μιλάει για τον Κρίστιαν του Academy και του Fifty! :P

    Ναι, το διάβασα αυτό για τον Γεωργούλη! Είναι άλλη μια σειρά βιβλίων που θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο και λένε ότι θα έχει έναν τέτοιο ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. * Ευαααααα φτου φτου και ξανα φτου!
    και όσο δεν μου αρέσουν τα spoilers το έκανα εγώ!
    Τι θέλω και το ανοίγω?!?!
    Άσε δεν λέω τίποτα άλλο περί του θέματος..θα σου τα πει όλα το βιβλίο που είναι εκπληκτικό! :)

    Καλέ η Ειρήνη και βέβαια εννοεί τον Κρίστιαν από τις 50 αποχρώσεις του Γκρι! Αν δεν το έχεις διαβάσει έχε το στις άμεσες προτεραιότητες!!!

    Όσο για τον Γεωργούλη ναι ισχύει! το επιβεβαιώνω και εγώ! Δεν ξέρουμε όμως πότε θα βγει η ταινία.. αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο Γεωργούλης θα έχει το ρόλο του Danek και ότι στην ταινία θα δούμε διάφορα μυθικά πλάσματα όπως βαμπίρ, ξωτικά και άλλα! (πηγή μου το IMDB)

    Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν τα βιβλία θα μεταφραστούν στα ελληνικά..
    Γιώτα γνωρίζεις κάτι εσύ?

    * Ειρηνη άστα την πάτησα και μου ξέφυγε η κοτσάνα!

    * Γιώτα την έκανε την καριέρα ο Γεωργούλης! άντε τώρα να τον κατεβάσεις από το καλάμι!! χα, χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αλεξια μου κ Γιωτα μου αγαπημενες,
    σας ευχαριστω θερμα που "με πιανετε"αμεσως!!!

    Αλεξια,η αληθεια ειναι οτι δεν πεταξες ακριβως κοτσανα αλλα μαλλον ΤΝΤ,θα ελεγα...κανονικο ολοκαυτωμα!!

    Ευα,πρεπει να διαβασεις τις 50 αποχρωσεις!αμεσα,θα ελεγα!
    Με την φιλοδοξια θα μεινει Ευα μου,τα Λυκοφως δεν τα ξεπερναει τιποτα,δεν τα σκιαζει φοβερα καμμια,χαχα

    Να δω κ τον Γεωργουλη να βρικολακιαζει κ τι στον κοσμο....
    Εγω παλι ειμαι σηγουρη οτι θα μεταφραστουν στα ελληνικα,με τετοια διαφημιση που τα εκανε ο Γεωργουλης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αλεξία μου μην στεναχωριέσαι.Χαχαχα. Δεν με πειράζει που ξέρω. Έτσι κι αλλιώς είναι ένα μαγικό και τρελό ταξίδι και η πληροφορία σου λειτούργησε καθησυχαστικά!

    Ειρήνη τι στο καλό είναι ΤΝΤ; Επιτέλους κατάλαβα τι είναι spoilers, αλλά ΤΝΤ;

    Τις 50 αποχρώσεις δυστυχώς τις έχω λίγο πίσω στην λίστα μου ρε κορίτσια. Έχω πρώτα τα αριστουργήματα της λογοτεχνίας του φανταστικού και μετά είπα να πιαστώ με άλλου είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ευα,
    ΤΝΤ-Ειδος εκρηκτικης υλης.
    Ασχετο μηπως εχεις fb?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αλεξάκι... εγώ γουστάρω τρελά Γεωργούλη και κάτω και πάνω σε καλάμι! Χα, χα, χα...
    Όχι, προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει ακουστεί τίποτα για τα συγκεκριμένα βιβλία σε μας.
    Καλά μην το λέτε... σας ταινία ειδικά, μπορεί να είναι τελικά και πολύ καλύτερη από το "Λυκόφως".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κατσε βρε Γιωτα μου,ακομη δεν το ειδαμε Γιαννη το βαπτισαμε....καλυτερο απο το Λυκοφως....θα δουμε χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ε εντάξει Ειρηνάκι μου πρέπει να το παραδεχτούμε ότι αν εξαιρέσεις την πρώτη ταινία οι υπόλοιπες μπάζουν δυστυχώς!
    Δεν είναι δα και άθλος μια ταινία να τις ξεπεράσει..

    Γιώτα εμένα μου άρεσε μόνο στο "Είσαι το Ταίρι μου".. μετά το χάος!! χα, χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αλεξια αυτο θα το ξανασυζητησουμε στις 15 Νοεμβρη,μεχρι τοτε θα κανω πως δεν ειδα το σχολιο,χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλά... εκεί δεν παιζόταν! Αν κι εμένα μου αρέσει γενικώς! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αλεξία μου, νομίζω ότι είσαι λίγο άδικη με τις ταινίες λυκόφως.. Πιστεύω ότι η πρώτη και η 4η ήταν καταπληκτικές. Καλά η πρώτη με ξετρέλανε, δεν το συζητώ. Η δεύτερη ήταν λίγο χλιαρή, αλλά και πάλι ήταν καλή, πιστή στο βιβλίο, ωραία ροή κλπ. Η τρίτη πιστεύω ότι ήταν απαράδεκτη, κυρίως σκηνοθετικά (πολύ ασύνδετες σκηνές,ένας έντουαρντ τόσο σφιγμένος λες και του είχαν χώσει αγγούρι στον κώλο, ο τζέικ μόνο κλαψούριζε και τίποτε άλλο)και είναι μάλιστα το αγαπημένο μου βιβλίο η εκλειψη.

    Αλλά όταν βγήκε η χαραυγή, εκεί που νόμιζα ότι πάλι θα απογητευτώ, έπαθα σοκ. Αυτός ο σκηνοθέτης είναι θεός! Γιατί συγνώμη, να πάρεις το πρώτο μέρος ενός βιβλίου, που δεν έχει καθόλου δράση, και οι μόνες εξελίξεις είναι ένας γάμος, ένα ταξίδι του μέλιτος και μία εγκυμοσύνη που σε σκοτώνει, και όλα αυτά να τα κάνεις μια ταινιάρα με απίστευτο ενδιαφέρον, που σε κρατάει και δεν κάνει καθόλου κοιλιά, νομίζω ότι είσαι απλά θεός! Μέχρι και ο Διονύσης την είδε ευχάριστα αυτήν!χαχαχα. Του άρεσε μάλιστα.

    Οπότε δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί σύτνομα κάποια βαμπιρίστικη ταινία, να ξεπεράσει τα λυκόφως!
    Είμαι team Ειρήνη και γω!Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  38. Αλεξια μου ο πρωτος σεισμος ειναι παντα ο δυνατοτερος,οι μετασεισμοι ειναι παντα μικροτερης εντασης!!Σκηνοθετικα οι ταινιες οκ δεν ηταν κανενας τρομερος αθλος,αλλα η σαρωτικη επιτυχια μιας ταινιας που καταφερνει να συγκεντρωνει χιλιαδες fun εξω απο τους κινηματογραφους με αντισκηνα, μερες πριν απο καθε πρεμιερα,αυτο σηγουρα ειναι ενας αθλος.Καθε ποσα χρονια συνανταμε τετοια φαινομενα για μια ταινια?
    Απο αυτη την αποψη, ουτε κι εγω πιστευω οτι θα βρεθει συντομα καποια βαμπιριστικη ταινια να ξεπερασει τα Λυκοφως.

    Ευα,αγαπημενο βιβλιο για μενα ηταν η Νεα Σεληνη,η απουσια του Εντουαρντ ανοιξε κ σε μενα μια τεραστια τρυπα,μεγαλυτερη κ απο της Μπελλας μην σου πω,χαχα

    Team Ειρηνη???μου αρεσε αυτο,χαχα














    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εύα μου και Ειρήνη μου τι να πω.. δεν λέω ότι δεν μου άρεσαν σαν τρελή έκανα να τις δω! αλλά από την άλλη ένιωθα ότι έτρεχε η πλοκή και γενικά τον Έντουαρντ (που τον λατρεύω) θεωρώ ότι τον χάλασαν εμφανισιακά στην πορεία.. Τέλος πάντων δεν θέλω θα κατηγορώ τις ταινίες απλά θεωρώ ότι θα μπορούσαν να είναι αρκετά καλύτερες..

    Ειρήνη αυτό που λες για τους χιλιάδες φαν με τα αντίσκηνα οφείλεται στα βιβλία κυρίως! και όταν λέω ότι δεν είναι δύσκολο μια ταινία να ξεπεράσει το Λυκόφως σε καμία περίπτωση δεν εννοώ εισπρακτικά αλλά σκηνοθετικά, ποιοτικά, ερμηνευτικά..καταλαβαινεις!

    Φυσικά όταν θα βγει το Breaking Dawn II θα είμαστε εκεί και θα χτυπιόμαστε σαν τις τρελές έφηβες! αυτό δεν αλλάζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ευτυχως που δεν επιτρεπουν καμερες στις αιθουσες,οι αντιδρασεις μας θα εκαναν θραυση στο ytube!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ευτυχώς δεν λες τίποτα! Δεν θα είχαμε μούτρα να κυκλοφορήσουμε στην κοινωνία!!!! χα, χα! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. χαχαχαχα!τι μερα ηταν ηταν παλι σημερα κι αυτη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. να κανονίσουμε την επόμενη δεσποινίς μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αλεξια
    ετρεχε η πλοκη,δεν λες τιποτα!Στην Χαραυγη παραδειγμα η επιμαχη σκηνη στο ταξιδι του μελιτος,ηταν μια ψυχρολουσια,αναλογη του βιβλιου!!Κ καλα στο βιβλιο που ψαχναμε να βρουμε μηπως εσκισαν τις σελιδες... αλλα στο dvd...ουτε καν στις κομμενες σκηνες...στις επιμηκυσμενες...τιποτα..τραγικο,χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τραγικό όπως τα λες!
    Δεν μας λυπάται κανείς! Ε όταν με το καλό βγουν οι αποχρώσεις σε ταινία τότε και μόνο τότε θα το ευχαριστηθούμε! χα, χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...