Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

VAMPIRE DIARIES 3 - Η ΟΡΓΗ



VAMPIRE DIARIES 3 - Η ΟΡΓΗ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : Λ. ΤΖ. ΣΜΙΘ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ : ΨΥΧΟΓΙΟΣ



Η Οργή είναι το τρίτο βιβλίο της αγαπημένης σειράς Vampire Diaries. Το δεύτερο βιβλίο μας είχε αφήσει σε ένα σημείο κρίσιμο και η Οργή έρχεται να ξεδιαλύνει κάθε σκοτεινό σημείο αλλά και να δημιουργήσει και άλλα καινούρια!


Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε:


*Σκοτεινό πάθος και δίψα για αίμα.
Έλενα: µε τον Ντέιµον στο πλευρό της, και ανήµπορη να κατανικήσει την ανάγκη της για αίµα, παραπαίει ανάµεσα στην παλιά και στη νέα πραγµατικότητα.
Ντέιµον: το πάθος του για τη γοητευτική Έλενα γιγαντώνεται µαζί µε τη λαχτάρα του να εκδικηθεί τον Στέφαν.
Στέφαν: µην µπορώντας να συµφιλιωθεί µε την απουσία της Έλενας από τη ζωή του, είναι αποφασισµένος να κάνει τα πάντα για να την κερδίσει ξανά, ακόµη κι αν αυτό σηµαίνει ότι πρέπει να γίνει ένας άλλος˙ ή και να πεθάνει!
Οι µοίρες τους είναι συνδεδεµένες για πάντα! Το µέλλον τους σκοτεινό και αβέβαιο, αφού µια Δύναµη πιο ισχυρή απ’ αυτούς πλανάται παντού. *


H Ελένα αντιμετωπίζει πια μια νέα πραγματικότητα ως 
βρικόλακας πια. Παρότι ακόμη προσπαθεί να ανακαλύψει τα νέα δεδομένα στη ζωή της συμβαίνουν διαρκώς πράγματα που την αποσπούν και της προκαλούν ακόμη περισσότερη σύγχυση..παρόλο που ο Ντέιμον αποδεικνύεται σύμμαχος οι επιθέσεις συνεχίζονται στην πόλη και τα πάντα καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου. Η όλη κατάσταση βοηθά την Έλενα να δει τα πράγματα όπως δεν τα είχε ποτέ της δει στο παρελθόν, ώριμα και συμπονετικά..παράλληλα ανακαλύπτει πως νιώθει μια προστατευτικότητα απέναντι στα πρόσωπα που αγαπά αλλά και γενικότερα απέναντι στους κατοίκους της πόλης που αντιμετωπίζουν αυτό τον άγνωστο κίνδυνο. Η Ελενα, ο Στέφαν, ο Ντείμον αλλά και οι φίλες της θα ενώσουν όλοι μαζί τις δυνάμεις τους στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν τι συμβαίνει στη μικρή τους πόλη και ποιός πραγματικά κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις. Πολλή δράση και νέες αποκαλύψεις μας προσφέρει Η ΟΡΓΗ . Ακόμη πιο γρήγορο σε γραφή αλλά και πλοκή από τα προηγούμενα  υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας μέχρι να φτάσουμε στην τελευταία σελίδα, κάτι που θα συμβεί πολύ γρήγορα! Το αναπάντεχο τέλος μου προκάλεσε μια απίστευτη ανυπομονησία για το επόμενο βιβλίο της σειράς Περιμένω λοιπόν με αγωνία το τέταρτο βιβλίο της σειράς με τίτλο Vampire Diaries - Η σκοτεινή σύναξη που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. 

Διαβάστε ένα απόσπασμα του βιβλίου εδώ!

Δείτε επίσης:

18 σχόλια:

  1. Βρε ποτε το τελειωσες; Τα καταπινεις τελικα τα βιβλια :) Και βλεπω τωρα οτι διαβαζεις το δωματιο. Ειναι ενα βιβλιο που προχτες που ειχα παει στο βιβλιοπωλειο σκεφτομουν να το παρω να μην το παρω...Θελει πολυ και η μητερα μου να το διαβασει αλλα ακομη δεν εχω τολμησει να το παρω.
    Περιμενω με αγωνια την γνωμη σου, για να δω τι θα κανω. Ξερω πως το βιβλιο ειναι για ενηλικες και εχει και καποιες αγριες σκηνες αλλα νομιζω θα επιζησω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδες Gerrako μου? μπαμ-μπαμ! ήταν γρήγορό και μικρό και επίσης το ξεκίνησα το Σάββατο που σημαίνει οτι είχα ελεύθερο χρόνο! σε αντίθεση φυσικά με τις καθημερινές! Όσο για το δωμάτιο τώρα..είμαι αισίως στις 130 πρώτες σελίδες και ένα έχω να σου πώ! είναι συγκλονιστικο! απίστευτο και για σένα και για την μαμά σου και για τον οποιονδήποτε! Μόλις το τελειώσω φυσικά θα μπορώ να σου πω περισσότερα αλλά νομίζω οτι όσο πιο πολύ διαβάσω τόσο πιο πολύ θα μ'αρέσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειχα διαβασει ενα αποσπασμα απο την ψυχογιος, ειχα δει και το τρειλερ που σε συνδιασμο με την υποθεση με ενθουσιασε αλλα μετα αρχισα να εχω αμφιβολιες. Αλλα για να το λες θα πρεπει να το ρισκαρω οπωσδηποτε.
    Εξαλλου ειναι τοσα τα βιβλια που θελω να διαβασω οποτε θα το διαβασει πρωτη η μητερα μου και θα μου πει πως της φανηκε. Εχουμε κοινο γουστο :)
    Εγω απο την αλλη εχω λιγο χρονο αλλα κανω υπομονη. Το καλοκαιρι θα εχω απλετο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πίστεψε με δεν είναι ρίσκο..είμαι σίγουρη γι'αυτό! αν δεν σου αρέσει μπορείς να με βρίσεις! χα, χα! Βολικό που έχετε κοινό γούστο! έτσι είμαι εγώ με την μικρή μου αδερφή που είναι στην ηλικία σου ή ενα χρόνο μικρότερη..

    ΥΓ. συγχαρητήρια για τα μαθηματικά! και το 19 είναι σούπερ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οκ Αλεξία μου αφού το λες εσύ τότε θα το διαβάσω σίγουρα. Ευχαριστώ πολύ πολύ για τα συγχαρητήρια. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αφού τα αξίζεις! αφού σερφάρεις στα blogs στα forums κλπ διαβάζεις ένα σωρό εξωσχολικά, παρακολουθείς σειρές και παράλληλα πάς και γράφεις 19!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποπο βρε Αλεξια τα ειπες ετσι που ακουγομαι σχεδον βιονικος. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μα είσαι βιονικός!!! και φυσικά να μην ξεχάσω να προσθέσω τα φανταστικά fanfic σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστω πολυ πολυ Αλεξια μου. Και εσυ ομως δεν πας πισω. Διατηρεις ενα πανεμορφο blog, εχεις καθημερινη ζωη, δουλεια, χιλια πραγματα με τα οποια σιγουρα ασχολησε-διαβαζεις τοσα πολλα βιβλια- και ακομη εχεις χρονο για να ασχολησε μαζι μου :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Gerry μου πάντα προσπαθώ (όσο γίνεται βέβαια) να βρίσκω χρόνο να ασχοληθώ με πράγματα που αγαπάω! ένα από αυτά τα πολλά είναι να κάνω άπειρες συζητήσεις-σχολιασμούς για βιβλία με άτομα που μοιραζόμαστε τα ίδια γούστα! Ε και φυσικά ανήκεις σε αυτή την κατηγορία!!! Χαίρομαι που σου αρέσει η εμφάνιση του blog έκανα ότι μπορούσα ωστε να αντιπροσωσοπεύει τον εσωτερικό μου κόσμο! Πιστεύω πως άν μπορούσα να τον απεικονίσω θα ήταν κάπως έτσι..πολύχρωμος και χαρούμενος!

    ΥΓ. Οποιος θέλει να διαβάζει τα υπέροχα fan fiction του Gerry μπορεί να ακολουθήσει τον παρακάτω σύνδεσμο!
    http://twilightforeverfanfic.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλεξια οταν λεω για το πανεμορφο blog σου δεν μιλαω μονο για την εξωτερικη εμφανιση-που με εχει ενθουσιασει τοσο που το αναφερω συνεχεια- αλλα και για τις φοβερες κριτικες σου που μας τοποθετουν αμεσως με λιγα λογια στην πλοκη του βιβλιου χωρις να προδιδουν τιποτε και μας δινουν μια συνολικη γνωμη. Που ιδιαιτερα εαν τυχαινει καποιος να εχει κοινο γουστο με εσενα τον κανει να καταλαβει ποσο θα του αρεσει ενα βιβλιο.
    Το οτι με εχεις πεισει να διαβασω τοσα πολλα βιβλια δεν ειναι τυχαιο. Εκτος απο τα Vampire Diaries σε λιγο θα κοσμει το ραφι της βιβλιοθηκης μου και το δωματιο. :)
    Ευχαριστω που προτεινεις τα φανφικ μου, ενθουσιαζομαι οταν βλεπω οτι υπαρχει καποιος που του αρεσουν :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. A Γεράσιμε μου σε ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια!! Όσο για τις ιστορίες σου είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω..θέλω να βρώ χρόνο να διαβάσω και τις μεγάλες αυτές με τα πολλά κεφάλαια..που θα μου πάει θα τα καταφέρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. exei diavasei kanei to 3o vivlio tou vampire diaries?h orgh legetai!mporei kapoios na m pei an tlk h elena pe8ainei sto telos gt egw etsi katalava alla dn eimai sigourh!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ανώνυμη

    Αγαπητή φίλη με συγχωρείς για την καθηστερημένη απάντηση.. ναι το έχω διαβάσει και ναι αυτο μας δίνει να καταλάβουμε..αλλά σίγουρα κάτι θα γίνει και στο τέταρτο θα την ξαναδούμε! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πολύ ωραίο το site σου αλεξία μου... επειδη ειμαι καινουργια στο blogger και δεν ξερω πως μπορεισ να μιλησεις με τον αλλον προσωπικα σ στελνω εδω να σε ρωτησω κατι.. μηπως ξερεισ καποιο site οπου μπορεισ να διαβαζεισ τα βιβλια vampire diaries στα ελληνικα??? προσπαθω να βρω αλλα τιποτα... ευχαριστω εκ των προτερων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Γειά σου!

    Δυστυχώς δεν ξέρω που μπορείς να τα διαβάσεις στα ελληνικά.. το πιθανότερο είναι να μην τα βρεις.. Μπορείς όμως να τα βρείς στα αγγλικά αν θέλεις! Για να μιλήσεις μαζί μου μπορείς όποτε θέλεις να μου στείλεις mail στο
    alexia.p@hotmail.com

    Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και καλωσήλθες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έρχεται και το Vampire Diaries 5!!!
    http://www.facebook.com/pages/My-Beautiful-Dark/207095692703430?sk=app_313677245320503

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το Μάρτιο Ίνα μου και το περιμένουμε ολοι με αγωνία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...