Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΑΓΓΕΛΟΙ βιβλίο 1


Τίτλος: ΑΓΓΕΛΟΙ βιβλίο 1
Συγγραφέας: ΛΟΡΕΝ ΚΕΪΤ
Εκδόσεις: ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Όταν πρωτοείδα αυτό το βιβλίο να φιγουράρει σε μια βιτρίνα ενός βιβλιοπωλείου ομολογώ πως με μάγεψε το εξώφυλλο! Τόσο σκοτεινό και μυστηριώδες που δεν μπόρεσα να του αντισταθώ! Είχε μόλις κυκλοφορήσει. Συνήθως δεν αγοράζω κάποιο βιβλίο αν δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται αλλά με το συγκεκριμένο ακριβώς αυτό έκανα! Προτού πούμε περισσότερα ας ρίξουμε μια ματιά στην περίληψη του βιβλίου:


*Υπάρχει κάτι μυστηριώδες και ταυτόχρονα οικείο σχετικά με τον Ντάνιελ. Τραβάει την προσοχή της Λους από την πρώτη στιγμή που τον συναντά στο οικοτροφείο Σουόρντ και Κρος στη Σαβάνα. Είναι το μοναδικό φωτεινό σημείο σ' ένα μέρος όπου τα κινητά τηλέφωνα είναι απαγορευμένα, οι υπόλοιποι μαθητές αποτυχημένοι και κάμερες ασφαλείας παρακολουθούν την κάθε τους κίνηση. Παρόλο που ο Ντάνιελ δε θέλει να έχει την παραμικρή σχέση με τη Λους -και κάνει τα πάντα για να το δηλώσει- αυτή δεν μπορεί να ξεκολλήσει. Το βλέμμα του, το πρόσωπό του, τα πάντα επάνω του τη γοητεύουν. Είναι αποφασισμένη να μάθει τι κρύβει τόσο απεγνωσμένα ο Ντάνιελ... ακόμη κι αν η αλήθεια τη σκοτώσει. 
Θανάσιμα επικίνδυνο και βαθιά ρομαντικό, οι ΑΓΓΕΛΟΙ είναι η απόλυτη ιστορία αγάπης.*


Ο τρόπος με τον οποίο αγόρασα το βιβλίο ήταν και ο λόγος που δεν είχα πολύ υψηλές προσδοκίες. Δεν είχα διαβάσει ούτε μια κριτική και έτσι αφέθηκα στο βιβλίο χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Η Λορεν Κέιτ μας μεταφέρει σε ένα σκοτεινό και μυστήριο σκηνικό όπου και εδώ το υπερφυσικό στοιχείο κάνει την εμφάνισή του..αλλά αυτή την φορά με την μορφή των έκπτωτων αγγέλων! Το στοιχείο αυτό ήταν μια ευχάριστη αλλαγή από τα βαμπίρ και τους λυκάνθρωπους. Οι πρώτες σελίδες του βιβλίου ήταν καθηλωτικές..μου άνοιξαν στην κυριολεξία την όρεξη. Στην πορεία πρέπει να ομολογήσω η πλοκή άρχισε να κυλά αργά χωρίς ανατροπές, εκπλήξεις ή πολύ έντονα συναισθήματα.
Ευτυχώς από την μέση και προς το τέλος αποκτά ξανά ενδιαφέρον με μια αποκάλυψη η οποία ταράζει τα νερά στη ζωή της Λους..επιτέλους! Είναι μια ιστορία αγάπης φτιαγμένη για να σε μαγέψει..και σχεδόν το κατάφερε και με μένα! Πιστεύω πως απευθύνεται περισσότερο σε νεαρότερους αναγνώστες ή σε ενήλικες που νιώθουν ακόμη έφηβοι (όπως εγώ! ) και σας εγγυώμαι πως θα αγαπήσετε την Λους και θα ερωτευτείτε τον μυστηριώδη Ντάνιελ ! Κυκλοφορεί ήδη το δεύτερο βιβλίο της σειράς με τίτλο "ΑΓΓΕΛΟΙ - ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ" το οποίο είναι πολλά υποσχόμενο με ένα επίσης υπέροχο εξώφυλλο όπως μπορείτε να δείτε! Το δεύτερο βιβλίο βρίσκεται ήδη στην βιβλιοθήκη μου θα το διαβάσω πολύ πολύ σύντομα ! Ευχαριστώ θερμά μια αγαπημένη μου φίλη που μου το χάρισε! Ανυπομονώ να δώ πως θα εξελιχθούν τα πράγματα ανάμεσα στην Λους και τον Ντάνιελ γι'αυτό και θα επανέλθω πολύ σύντομα! Επίσης σας ενημερώνω πως αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο βιβλίο της σειράς από τις εκδόσεις Ψυχογιός τον Οκτώβριο του 2011 με τίτλο "ΑΓΓΕΛΟΙ - ΤΟ ΠΑΘΟΣ" .

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις πρώτες σελίδες πατώντας στον σύνδεσμο! 
http://www.psichogios.gr/datafiles/videos/%CE%91%CE%93%CE%93%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%99.pdf

169 σχόλια:

  1. Δεν θα πω τίποτα... ξέρεις εσύ! :)))
    T.Y. κοριτσάκι!!!
    Πραγματικά γοητευτικό βιβλίο, από το εξώφυλλο μέχρι το τέλος του, έστω και αν παρασύρεται σε κάποιες μικρές υπερβολές. Σκοτεινό και μυστηριώδες και πίστεψέ με, το δεύτερο θα σου αρέσει ακόμα πιο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομολογώ πως και εμένα με κούρασε λιγάκι η αρχή του βιβλίου. Μόλις όμως έφτασα στην μέση του, δεν το άφηνα από τα χέρια μου! Δεν περίμενα καθόλου την εξέλιξη αυτή και θα διαβάσω πολύ σύντομα και το δεύτερο βιβλίο, ανυπομονώ να μάθω την συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Γιώτα
    :))
    Το πιστεύω κορίτσι μου ότι θα μου αρέσει περισσότερο από το πρώτο γιατί θα μας βάλει για τα καλά στην ιστορία!! Πολύ πολύ σύντομα θα το συζητήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Βάλια

    Πάντα Βάλια οι άποψη μας για ένα βιβλίο είναι η ίδια ! Εντυπωσιακό! :) Κανένας δεν περίμενε πιστεύω αυτή την εξέλιξη! Πολύ σύντομα θα μάθουμε την συνέχεια γιατί θα το πάρω μαζί μου από βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλεξία επίτελους κατάφερνω να σχολίασω! Χτες έτρεχα όλη μέρα. Είχα μια βάφτιση στην Κόρινθο (!) και το απόγευμα αγώνες κολύμβησης. Ευτυχώς όταν γύρισα το βράδυ απόλαυσα το trailer της χαραυγής και ήρθα στα συγκαλά μου!
    Ήξερα πως είχες διαβάσει το άγγελοι και έψαχνα κριτική. Όταν είχε βγει το δεύτερο το είχα δει στο βιβλιοπώλειο μαγεύτικα από το εξώφυλλο και χώρις να το πολυσκεφτώ το αγόρασα και αυτό και το πρώτο αμέσως. Μέχρι και να διαβάσω την κριτική σου το μόνο που ήξερα για αυτό το βιβλίο ήταν ότι έλεγε στο οπισθόφυλλο, δεν είχα διαβάσει ούτε μία κριτική.
    Ανυπομονώ να το διαβάσω και εξαιτίας του εξώφυλλου έχω υψηλές προσδοκίες. Η μετάφραση προφανώς θα είναι εκπληκτική αν κρίνω από την πόλη των όστων και την πόλη της στάχτης που επίσης έχει μεταφράσει αυτή η μεταφράστρια.
    Σκοπεύω να το διαβάσω αμέσως μόλις τελείωσω την γυάλινη πόλη. Ελπίζω να είναι καλό.
    Για αλλή μια φόρα Αλεξία μου φοβερή κριτική! Με έχει βάλει στο κλίμα του βιβλίου και ανυπομονώ ακόμα περισσότερο να το διαβάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Γεράσιμέ ευχαριστώ πολύ για ακόμη μια φορά για τα καλά σου λόγια! Συμφωνώ με την Γιώτα..θα σου αρέσει σίγουρα! Τα εξώφυλλα πραγματικά τα σπάνε!
    Η μετάφραση είναι πολύ καλή..δεν είχα κανένα παράπονο! Και εγώ ξεκινάω τώρα το δεύτερο "ΑΓΓΕΛΟΙ - ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ" !

    ΥΓ. Καταπληκτικό το τρέιλερ της Χαραυγής??? έπαθα την πλάκα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο το τρίτο εξώφυλλο δεν μου αρέσει παρότι είναι πόλυ εντυπωσιακό εξαιτίας των μυνημάτων που περνάει. Η κοπέλα πάνω του είναι κοκαλίαρα το μπράτσο της είναι σαν ξυλάκι πραγματικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα πρότυπα ομορφίας να επιβάλλουν να είσαι είκοσι κιλά.
    Το γυάλινη πόλη το τελείωσες;

    ΥΓ. Ξέχασα να σου πω τι βγήκα στους αγώνες. Τέτοια επιτυχία να μην το μοιραστώ μαζί σας; XD
    Λοιπόν βγήκα τρίτος στα 100 μέτρα ελεύθερο αγορίων :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γίωτα ανυπομονώ πραγματικά να το διαβάσω. Ο πρόλογος και μόνο που αναφέρει την ημερομηνία 1854 με ξετρελαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόλις κάνω ένα σχόλιο μετά βλέπω ότι ξέχασα πάλι κάτι να πω :) Το trailer ήταν απίστευτο. Το είδα χιλιάδες φορές πραγματικά εξαιρετικό!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο αγορίνα! Πάντα τέτοια! :) Πάντα επιτυχίες και την επόμενη φορά 1ος!
    Καλό το trailer αν και θα ήθελα να σπάγαμε μαζί το κρεβάτι με τον Rob, χα, χα, χα... :P
    Διαφωνώ κάθετα με το μαλλί του γάμου! Σαν φλώρος είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστω Γίωτα! :) Το εύχομαι.
    Συμφωνώ όσο αναφόρα το μαλλί αλλά τι αναστατώνεσαι λίγες σκηνές μετά θα του το ανακατώσει η Μπέλλα ;) Εξάλλου δεν πρέπει κάποια στιγμή να δείξουν λίγη από την παλιομοδίτικη πλεύρα του το 1920 έγινε βρικόλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με άλλα αναστατώνομαι Γεράσιμε... με το μαλλί απλά συγχίζομαι! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Gerry

    Sorry για την καθυστέρηση καταρχήν!

    Λοιπόν συγχρητήρια Γεράσιμε άντε και πρώτος σου εύχομαι! Πόσα ταλέντα πια! χα, χα!

    Όσο για τα πρότυπα που αναφέρεις συμφωνώ μαζί σου αν και πρέπει να ομολογήσω ότι δεν το πρόσεξα καθόλου αυτό που λες..μάλλον κόλλησα με τα τέλεια φτερά του αγγέλου και δεν είδα τιποτα άλλο!

    Όσο για το τρειλερ μην σου πω και εγώ ποσες φορές το είδα! άσε που κάθε φορά πατούσα pause ανα μισό δευτερόλεπτο και παρατηρούσα λεπτομέρειες! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Γιώτα

    Αχ και πάλι αχ! αυτή η σκηνή που σπάει το κρεβάτι είναι απλά απίστευτη! ανατρίχιασα! :)

    Όσο για το μαλλί...πόσο συμφωνούμε!!! Γενικά θεωρώ πως ο Εντουαρντ ήταν τέλειος στο Λυκόφως ενώ στα επόμενα λίγο χειρότερος κάθε φορά! λες και το κάνουν για να μας την σπάσουν! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Γεράσιμε ναι την Γυάλινη πόλη την τελείωσα! έβαλα και ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αλεξάκι μια από τα ίδια! Γενικά μου άρεσε η αισθητική του πρώτου και κάπως με ξενέρωσαν τα πολλά... χρώματα των επόμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. έτσι ακριβώς Γιωτάκι! και σε κάθε νέα ταινία λες και τα μαλλιά συμμαζεύονται!! που πήγε εκείνη η ανακατωσούρα που γουστάραμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι ρε γαμώτο... αν δεν υπάρχει και λίγη τσαπατσουλιά, λίγη αλητεία, λίγο κουλ στυλάκι... τι να το κάνεις;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έλα ντε..νομίζω οτι φταίει ο εκάστοτε σκηνοθέτης και σαφώς η Μέγιερ που δεν τους έβαλε χέρι..αυτή η φαβορίτα που είχε στο προηγούμενο??? άστα να πάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mόνο στο 1ο είχε άλλο σκηνοθέτη. Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει ο ίδιος. Βέβαια εδώ, στα νησιά και στις παραλίες, το βλέπω λίγο πιο ανέμελο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αυτό είναι αλήθεια! από την άλλη όμως πρέπει να παραδεχτούμε οτι η πρώτη ταινία ήταν και η καλύτερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμφωνώ απόλυτα, αν και τότε όλοι έσπευσαν να την κράξουν ότι δεν έκανε καλή δουλειά! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εγώ πάντως όχι! με την πρώτη ταινία είμαι και συναισθηματικά δεμένη γιατί ήταν και ο λόγος που άρχισα τα βιβλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ευχαριστώ πολύ Αλεξία :) Είδες πολυτάλαντος XD
    Ποια φτέρα είχαν μαγνητίσει το βλέμμα σου γιάτι ή για άλλο πράγμα μιλάμε ή εγώ δεν τα βλέπω :)
    Για τα μαλλία συμφώνω ειδικά στην χαραυγή επειδή τα είχε κόψει για το νερό για ελέφαντες είναι και κοντοκουρεμμένα και είναι αστα να πάνε. Οι φαβορίτες πάντως όσο άσχημες και να ήταν αισθητικά μου άρεσαν γιατί μην ξεχνάτε πως έχει το ίδιο κούρεμα απο το 1920 και τότε όλοι είχαν φαβορίτες άρα έχει μια λογική.
    Άλλα στην έκλειψη οι φαβορίτες παράεγιναν στην νέα σελήνη ήταν ωραίες διακριτικές :)
    Γιώτα όλα μέχρι τώρα άλλο σκηνόθετη έχουν. Το πρώτο την Χαρντγουικ το δεύτερο τον Κρις Γουαιτς και το τρίτο τον Ντείβιντ Σλέιντ. Η χαραυγή άλλον ξανά. Τον Μπιλ Κοντον. Άρα μπόρει να φτέει και ο σκηνοθέτης. Αλλά το πιο πιθανό να φτεει ο ενδυματολόγος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μια από τα ίδια κοριτσάκι μου... ακριβώς μια από τα ίδια. Γι' αυτό και είναι η μόνη ταινία που έχω δει κι έχω ξαναματαδεί και σκοπεύω να την ξαναδώ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. χαχαχα Γεράσιμε εγώ τα μπέρδεψα!
    άστα τα έκανα κουλουβάχατα στο μυαλό μου! εγώ είχα στο μυαλό μου το 3ο της αγγελικής σιωπής τώρα το συνηδειτοποίησα! χαχα! τι έχουμε πάθει! Θα ψάξω να βρώ αυτό που λες τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Α ναι Γεράσιμε... sorry! Αποσυντονίστηκα προς στιγμήν και νόμιζα ότι μόνο στην "Χαραυγή" άλλαξε.
    Πάντως είναι μαλακία να αλλάζεις συνέχεια σκηνοθέτη. Αλλάζει όλη η αισθητική ενός έργου που υποτίθεται ότι έπρεπε να βαδίζει σε συγκεκριμένα χνάρια. Και στα Potter τα ίδια δεν έκαναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παιδιά άλλα ντ' άλλα είμαστε συνέχεια, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει! :P
    Χα, χα, χα...
    Επίσης δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει ότι από χθες μιλάμε για... τρίχες! :PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γεράσιμε το είδα το εξώφυλλο του PASSION δεν το είχα δει! έχεις δίκιο πραγματικά είναι σαν ξυλάκια! Τα άλλα δυο είναι όντως πολύ πιο ωραία από το τρίτο!

    Ναι το έχουμε καταλάβει Γιώτα!!!!! αλλά μια χαρά περνάμε!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εντάξει... αν εξαιρέσεις το βάρος δεν είναι άσχημο!
    Αλοίμονο... πάντα περνάμε καλά και είμαστε μες την τρέλα! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χα,χα,χα Αλεξία μου αρέσει που πάντα θα υπάρχει και η συννενοήση κουφέτο μέσα στα θέματα συζήτησης :)Με τόσα βιβλία όμως που διαβάζουμε πια γίνεται να μην τα μπλέξουμε;
    Γιώτα όντως από χτες μιλάμε για τρίχες :Ρ
    By the way μου έμεινε άλλο ένα μάθημα μόνο και έχω αρχίσει να διαβαζω πάλι(τα εξωσχολικά) με τους φυσιλογικούς μου ρυθμούς. Έχω μείνει πίσω :)
    Πάντως Αλεξία και το εξώφυλλο του Passion πάντως είναι αρκέτα όμορφο άπλα η κοπέλα πoλύ αδύνατη βρε παιδί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γεράσιμε και Γιώτα ωραίο είναι απλά δεν τρελάθηκα και με τα χρώματα..τα δυο πρώτα μου είχαν αρέσει περισσότερο!
    Αντε Γεράσιμε τελείωσες επιτέλους!!! φαντάζομαι έχεις μια λίστα βιβλίων για διάβασμα ατελείωτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εδώ έχουμε εμείς βρε Αλεξία που δεν είχαμε και εξετάσεις! Χα, χα, χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μόνο τεράστια!! Xα,χα!
    Το εξώφυλλο του passion όντως δεν μου αρέσει όσο τα δυο προηγούμενα. Γενικά δεν συμπάθω πολύ τα γηινα χρώματα.
    Στο άμεσο πρόγραμμα τώρα έχω την γυάλινη πόλη, μετά την κριτική σου ειδικά και σε συνδιασμό με τα σχόλια και την κριτική της Γιώτας είμαι σε αναμμένα κάρβουνα, το άγγελοι και ίσως και να στριμώξω το νερό για ελέφαντες γιατί θέλω να το διαβάσω πριν δω την ταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. εγώ μετά το άγγελοι: το μαρτύριο ξεκινάω τις βραδιές χορού το οποίο αγόρασα μόλις εχθές και μετά το Αίμα και Πάγος πάλι Πλατύπους.. όσο για το Νερό για ελέφαντες θέλω να μου πείς εντυπώσεις αν το διαβάσεις..!

    ΥΓ. Δεν είχα ιδέα οτι το αίμα και πάγος είναι τέτοια γκουμούτσα!! το είδα και τρόμαξα! 700 και βάλε σελίδες! Ακούς Γιώτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Nαι Αλεξάκι! 800 για την ακρίβεια!
    Εγώ το ήξερα αλλά δεν το έχω πάρει γιατί ο Πλατύπους θα μου τα στείλει όλα πακέτο. :P
    Ναι Γεράσιμε, κι εγώ θέλω εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το βιβλίο μπορείς άνετα να το χρησιμοποιήσεις και για σκαπουδάκι, σκαμνάκι και τέτοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χα, χα, χα... επίσης και ως όπλο. Μπορεί να αφήσει τον άλλο ξερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ααα θα το έχω στα υπόψην μου!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εγώ ακόμη δεν το ξεκίνησα το βραδιές, γιατί τέσσερις τώρα μέρες τρέχω σαν τον Βέγκο :)
    Δεν έχει πόλυ όμορφο εξώφυλλο ειδικά σε συγκρισή με το ξένο.
    Θα σου πω Αλεξία μου για το νερό για ελέφαντες, θα το διαβάσω πόλυ σύντομα γιατί θέλω πριν δω την ταινία να το έχω τελειώσει.
    Το αίμα και πάγος το προγραμάτισα από όταν διαβάσα το απόσπασμα για την παραλία. Αυτά τα βιβλία γκουμούτσες διαβάζονται απολαυστικά δίπλα στο κύμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @gerry

    gerrako μου ξεμεινα από ιτνερνετ στις διακοπες γι'αυτό και σου απαντω τόσο καθυστερημένα! σορυ!
    ανυπομονώ να μου πεις! όσο για τις γκουμούτσες δίκιο έχεις! εγώ τώρα τελειώνω το ΑΓΓΕΛΟΙ 2! πολύ ωραίο είναι! θα βάλω ανάρτηση σε κανα δυο μερούλες! μου λείψατε...δεν θα ξανααπουσιασω για τόσες μερες! το υπόσχομαι!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλώς ήρθες πίσω κοριτσάκι! Ελπίζω να πέρασες τέλεια και να γέμισαν κάπως οι μπαταρίες! Κι εμάς μας έλειψες... :))
    Εγώ ξεκίνησα V-A 5 χθες αλλά δεν ξέρω πως θα πάει το διάβασμα. Πρόλαβα χθες να ξεπετάξω 150 σελ. από τις 500 αλλά σήμερα θα έχω φίλους για ταινία το βράδυ οπότε, ότι προλάβω το μεσημέρι! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @Γιώτακι

    Καλώς σας βρήκα! σήμερα γύρισα! το παραπάνω σχόλιο το έγραψα βιαστηκά σε ένα καφέ στο λιμάνι της Ιου οπου περιμέναμε το καράβι για Σαντορίνη! Επιτέλους το ξεκίνησες!!!! περιμένω εντυπώσεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αλεξία καλωσήρθες!!! Δεν πειράζει για την καθυστερημένη απάντηση και έγω εξάλλου έτρεχα το σαββατοκύριακο γιατι παντρεύται αυτό το σκ ο θείος μου και χθες το είδα. Πως πέρασες; Ελπίζω τέλεια!! Γιώτα περιμένουμε σχόλια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Λοιπόν Αλεξία αν κατέβεις στο φεστιβάλ βιβλίου σου προτείνω ανεπιφύλακτα να κοίταξεις στο κιόσκι 97 το βιβλίο σιωπή στο σκοτάδι. Το έχει γράψει η διαχειρίστρια του φόρουμ bella & edward και ήταν αρχικά στην μορφή φανφικ. Αποφάσισε όμως να το βγάλει σε βιβλίο το όποιο μπορείς να το βρεις είτε στο φεστιβάλ είτε επικοινωνόντας μάζι της. Είχα διαβάσει κάποια κομμάτια όσο ήταν σε μορφή φάνφικ και είναι πολύ καλό. Στο προτείνω να το κοιτάξεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. να ζήσουνε τα παιδιά!

    Στο φεστιβάλ θα πάω...πες μου δυο λόγια..
    τι είδους βιβλίο είναι? ποιοι είναι δηλαδή οι χαρακτήρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Περασα τέλεια!!!! Δεν έχω λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Eυχαριστουμε Αλεξία μου! Λοιπόν σε παραθέτω στο προσωπικό blog της συγγραφέας.
    http://silencethedark.blogspot.com/2011/05/blog-post_17.html
    Δεν έχω ιδεα εαν θα σου αρέσει αλλά χρειαστηκέ πολύς κόπος για να γίνει και ποιος ξέρει ίσως τελικά σου αρέσει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Σε ευχαριστώ πολύ Γεράσιμε για την πρόταση!
    θα περάσω σίγουρα να το δω..εσύ μας έχεις κανένα κεφαλαιάκι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τίποτα Αλεξία μου :)
    Nαι Αλεξία τώρα που τελείωσαν επιτέλους οι εξετάσεις, έχω αρχίσει δυναμικά πάλι το γράψιμο. Πριν την άλλη εβδομάδα ελπίζω να είναι έτοιμο. Να τελείωσουν και τα τρεξίματα για τον γάμο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αντε ωραία ανυπομονώ!
    πήρατε βαθμούς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. όχι την Παρασκευή πέρνουμε. Να φύγει και αυτό να αρχίσουν οι διακοπές για τα καλά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Άσχετο αλλά που βρήκες τόσο μεγάλη φώτο και σε τόσο καλή ανάλυση τα εξώφυλλα του άγγελοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. άντε καλή επιτυχία!!!!

    όσο για τα εξώφυλλα δεν θυμάμαι συνήθως κάνω αναζήτησει στο Google Images και διαλέγω το καλύτερο δεν ψάχνω κάπου συγκεκριμένα.. θέλεις να ψάξω να το βρώ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τhanx!! Όχι βρε μην ψάχνεις πάτησα κλικ και τα έσωσα από εδώ απλά έψαχνα καιρό και γιατί ο ψυχογιός τα έχει πολυ μικρά στο site του δεν τα εβρισκα πουθένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλώς ήρθες κοριτσάκι... Ελπίζω να πέρασες υπέροχα αν και αυτό είναι σίγουρο αφού ήσουν στην μαγευτική Σαντορίνη! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Υπέροχα δεν λες τίποτα! ακόμη μια εβδομάδα να ήτανε θα ήμουν ευχαριστημένη! Και όπως το λες μαγευτική η Σαντορίνη! Επίσης πήγαμε και στην Ιο όπου περάσαμε επίσης καταπληκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ίο δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει από τον άντρα μου ότι είναι εξίσου όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ναι ναι πράγματι πολύ όμορφα!
    πως σου φαίνονται ως τώρα οι δεσμώτες???
    εγώ σήμερα τελειώνω το ΑΓΓΕΛΟΙ 2 και θα βάλω αναρτηση μάλλον το πρωί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Aναμένω την ανάρτηση με ανυπομονήσια Αλεξία ! Σίγουρα θα ήταν τέλεια, ξεκουράστηκες, ανανεώθηκες και επέστρεψες δρυμήτερη :)
    Ναι Γιώτα το Δεσμώτες πως είναι; Αν και έχεις κάνει μικρές ζαβολίες είμαι σίγουρος πως αλλίως είναι να διαβάζεις τις ανατροπές με τα ίδια σου τα μάτια και αλλίως να τις ακους απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Παιδιά ειλικρινά... δεν με έχουν αφήσει να διαβάσω αυτές τις μέρες! Το πήρα στα χέρια μου Σάββατο βράδυ, μισή ώρα πριν να βγω έξω για φαγητό. Την Κυριακή διάβασα αρκετά! Τη Δευτέρα το μεσημέρι όσο πρόλαβα πάλι αλλά το βράδυ είχαμε κόσμο για να δούμε ταινία και δεν πρόλαβα. Την Τρίτη με έπιασε κρίση έλκους και ξεράθηκα από τις 22.00! Χθες ξέμεινε μια φίλη μου σπίτι και ξενυχτήσαμε με γέλια και κουβέντες και εννοείται χώρος και χρόνος για διάβασμα δεν υπήρχε. Σήμερα θα πάω σινεμά... Τώρα αύριο πρώτα ο θεός θα ξαναμπώ σε ρυθμό. Πάντως μέχρι στιγμής έχω διαβάσει το μισό και μου αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @ gerry

    Πράγματι ξεκουράστηκα και ανανεώθηκα και επέστρεψα ορεξάτη!!! Την ανάρτηση μόλις την έβαλα!!!

    @ Γιώτα

    Κρίση έλκους?? Γιατί καλέ? Περιμένω πως και πως να το τελειώσεις και να διαβάσω την κριτική σου!

    Εγώ παιδιά ξεκινάω σήμερα το Αίμαι και Πάγος! Είχα σκοπό να ξεκινήσω τις Βραδιές Χορόυ αλλά μου το ζήτησε η αδερφή μου και της το δάνεισα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Δάνεισμα;;; Παιδιά εγώ τα βιβλία είναι το μόνο πράγμα που δεν δανείζω αλλά και δεν δανείζομαι. Έγω λόξα λέμε... :P
    Ναι... άσε! Έχω χρόνιο πρόβλημα στομάχου. Έλκους δωδεκαδάκτυλου και άμα με πιάσει χέσε μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Γιωτα μου ούτε και εγώ δεν δανείζομαι γιατί τα θέλω όλα στην βιβλιοθήκη μου και επίσης δύσκολα δανείζω αλλά εντάξει στις αδερφούλες μου και στη μανούλα μου έχω δώσει το ελεύθερο γιατί διαβάζουν γρήγορα όπως εγώ και μου τα προσέχουν σαν τα μάτια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Εγώ ευτυχώς δεν έχω κανέναν στο σόι που να διαβάζει οπότε αυτό το αποφεύγω! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. χα, χα!!

    εμένα πάλι διαβάζουν σχεδόν όλοι!!!
    αλλά εντάξει όταν ξέρω πως μου τα προσέχουν είναι χαρά μου! Εχει τύχει πάντως να μετανιώσω που δάνεισα...αλλά όχι σε άτομα τοσο δικά μου! Γι'αυτό και εγώ το αποφεύγω γενικά να δίνω σε άλλους εκτός οικογένειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Πρέπει να δεις τα δικά μου βιβλία... θα νομίζεις ότι μόλις βγήκαν από το εκδοτήριο και όχι ότι δεν τα έχει διαβάσει... ότι δεν τα έχει αγγίξει άνθρωπος! Χα, χα, χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ααα εμένα δεν είναι έτσι!
    μου αρέσει να φαίνονται διαβασμένα και να τσακίζονται ελαφρώς στις ράχες! τα νιώθω πιο δικά μου έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Χριστέ μου!!!! Σύγκρυο με έπιασε μόνο που το σκέφτηκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Γιώτα συμφωνώ απόλυτα μάζι σου. Δεν τα μπόρω να είναι τσακισμένα ούτε σε μια γωνίτσα. Αυτό δε που με εκνευρίζει περισσότερο είναι όταν σπάει η ράχη! Και εγώ ούτε δανείζω-ακόμη και στην μήτερα μου το νερό για ελέφαντες και το δωμάτιο ήταν δύο πολύ σπάνιες περιπτώσεις- ούτε και δανείζομαι. Ευτυχώς και εμείς στο σόι δεν διαβάζει κανένας όποτε δεν χρειάζεται και κόπος να αποφύγω να τα δανείζω.
    Τα βιβλία μου, και όλων στο σπίτι δηλαδή είναι σαν να μην έχουν διαβαστεί ούτε μία φόρα. Σαν μόλις να βγήκαν από το εκδοτήριο που λέει και η Γιώτα :) Αλεξία συγγνώμη αλλά πρέπει να συμφωνήσω με την Γιώτα σε αυτό. Και εμένα σύγκρυο με έπιασε :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Πρέπει να με δεις Γεράσιμε αν πάω σε βιβλιοπωλείο... θα κοιτάξω όλα τα αντίτυπα μέχρι να βρω εκείνο που δεν θα έχει το παραμικρό ψεγάδι.
    Αλλά επειδή στην πλειοψηφία τους τα κάνω παραγγελία, έχω προειδοποιήσει τον βιβλιοπώλη μου ότι τα θέλω τζι-τζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. χα, χα, χα!!!!! απίστευτοι είστε και οι δυο σας!!
    ο καθένας με την προσωπικότητά του! εμένα μου αρέσει να φαίνονται διαβασμένα! εσείς από την άλλη αν χρειαστεί μπορείτε και να τα πουλήσετε! χα, χα! αστειεύομαι! σέβομαι απόλυτα την λόξα του καθενός... :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. χα, χα! ο καθένας με την δική του!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Αχ βρε Γιώτα και έγω το κάνω αυτό! Είχα πάει την προήγουμενη εβδομάδα σε ένα βιβλιοπωλείο και αγόρασα το Vampire & Succubus αλλά το πιο κάλο που βρήκα ήταν λίγο τσακισμένο στην άκρη. Το πλήρωνω και φεύγω, και καθώς εβγαίνα έξω βλέπω ένα αντιτύπο άθικτο στις νεες κυκλοφοριές και γύρισα πίσω και το άλλαξα! Η υπάλληλος με κόιταζε με μίσο μάτι. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Χα, χα, χα... αυτά είναι! Ουστ έπρεπε να της πεις, που θα κοιτάξεις εμένα με μισό μάτι! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. χα, χα, χα! καλά έκανες Γεράσιμε! αυτό ίσως το έκανα και εγώ! τα βιβλία θέλω να έχουν μόνο τις φθορές από την δική μου χρήση και όχι από την κακομεταχείρισή τους από υπαλλήλους βιβλιοπωλείων ή μεταφορικές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Xα,χα,χα! Είναι κάποιες υπάλληλοι στα βιβλιοπωλεία πολύ εκνευριστικές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. γεια σου αλεξια μου...
    λεω να ξεκινησω και αυτη τη σειρα καποια στιγμη...αλλα φυσικα η γνωμη σου για επιλογη βιβλιων μετραει πολυ...
    πιστευεις αξιζει να το διαβασω??
    επειδη διαβασα πως η πλοκη του δεν εξελισσεται και πολυ γρηγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. γεια σου ginaki !
    κοιταξε σιγουρα η πλοκη στο πρωτο βιβλιο δεν κυλαει τοσο γρηγορα οσο σε αλλα βιβλια.. αλλα ειναι ωραια βιβλια πιστευω πως δεν θα το μετανιωσεις αν τα διαβασεις!
    σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! κ φυσικα αν τα διαβασεις περιμενω τα σχολια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. θα διαβασω πρωτα τη 'διψα' και αμεσως μετα ακολουθει αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. α ωραια αναμενουμε λοιπον με αγωνια εντυπωσεις!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Καλημέρα! ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για τη μετάφραση (η μεταφράστρια των Αγγέλων και της σειράς της Κασσάνδρα Κλερ, Θανάσιμα Εργαλεία!), Φωτεινή :) Είναι πολύ σημαντικό να ακούς τι πιστεύουν οι αναγνώστες και να νιώθεις πιο κοντά τους!!!

    Τέλειο blog και φοβερά εύστοχα τα σχόλια και οι κριτικές!!!

    p.s το Πάθος, το 3ο βιβλίο των Αγγέλων είναι απίθανο!!!!Ανυπομονώ κι εγώ να κυκλοφορήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Φωτεινή, νομίζω ότι μιλάω εκ μέρος όλων μας, συγχαρητήρια για τις υπέροχες μεταφράσεις σου στα εξαιρετικά αυτά βιβλία που αγαπάμε! :)
    Υπομονή... 6/10!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Φωτεινή με τιμούν πολύ τα καλά σου λόγια για το blogακι αυτό!
    Η μετάφραση είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στην κριτική ενός βιβλίου, συνεπώς δεν θα μπορούσαμε να μην παινέψουμε την δουλειά σου! Συγχαρητήρια λοιπόν και πάλι και καλωσόρισες στην παρέα μας!

    ΥΓ. Γιωτάκι μου φυσικά και εκφράζεις την άποψη όλων μας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Φωτείνη είμαι μεγάλος θαυμάστης της μετάφρασης σου. Τα θανάσιμα εργαλεία είναι αξαιρετικά δοσμένα. Είναι σημαντικό να διαβάζεις μια μεταφράση του πραγματικου κειμένου όχι μια παράφραση αυτού. Και εσύ το καταφέρνεις αυτό τέλεια! Αναμένουμε το πάθος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Eυχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια παιδιά! έπεσα πάνω σ' αυτό το τόσο ωραίο μπλογκ χαζεύοντας κριτικές για τα Θανάσιμα Εργαλεία -είμαι κι εγώ φανατική βιβλιόφιλη, έτσι ξεκίνησα να δουλεύω ως μεταφράστρια- και με μεγάλη μου χαρά είδα και την αναφορά σας στη μετάφραση :) Ε, δεν μπορούσα να μην απαντήσω και να σας ευχαριστήσω!!!!

    Καλή συνέχεια και καλές μας αναγνώσεις, μεταφράσεις και αναρτήσεις, λοιπόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. @ Σε ευχαριστούμε πολύ Φωτεινή! Έυχομαι να τα λέμε και να μας ενημερώσεις αν ετοιμάζεις κάτι νέο για να τρέξουμε!!!

    @ Gerrako μου που χάθηκες εσύ??? είμαι και εγώ..αλλά είσαι και εσύ!!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Μου φαίνεται μια πολυ καλη επιλογη...δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω παρα να το διαβασω!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. α ναι Μήτσο είναι πολύ ωραία βιβλία!! να τα ξεκινήσεις οπωσδήποτε!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ο ντανιέλ τι κρύβει τελικά, στο πρώτο βιβλίο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. @ Ανώνυμος

    Θα το καταλάβεις στο τρίτο βιβλίο.. δεν κρύβει ένα πράγμα αλλά μια ολόκληρη ιστορία.. και ακόμη δεν έχουν ξεδιαλύνει τα πάντα αλλά είμαστε σε καλό δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ουάου.!Βρήκα το blog σου εντελώς τυχαία και το λάτρεψα.♥
    Έχω διαβάσει κάθε σου ανάρτηση και τα περισσότερα από τα βιβλία που ανέφερες τα έχω διαβάσει ή προσθέση στη λίστα μου.!!!:)
    Προτείνω να διαβάσεις το:"Αγγελικό Σκοτάδι"από τις εκδόσεις Ψυχογιός.!!Φαίνεται πολύ ωραίο..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αχ Δήμητρα μου και εγώ θέλω πολύ να το διαβάσω αυτό! Το θέμα μου είναι οτι τα έχω βάλει σε μία σειρά και τουλάχιστον 6-7 θα πρέπει να διαβαστούν πριν από αυτό αλλά δεν πειράζει θα έρθει η ώρα του σύντομα! Χαίρομαι που λάτρεψες το μπλόγκ γιατί φτιάχτηκε για ανθρώπους σαν και σένα με τρέλα για την λογοτεχνία του φανταστικού!

    Καλωσόρισες και συγχαρητήρια για το γούστο σου!!! χα, χα! :Ρ

    Να τα λέμε συχνά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις κάνει υπέροχη δουλειά οφείλω να πω.!Περιμένω περισσοτερες αναρτήσεις σου με αγωνία.!!:)))

      Διαγραφή
    2. Δήμητρά τώρα το είδα αυτό! χα, χα! με συγχωρείς αλλά όταν τα σχόλια είναι απάντηση σε άλλα σχόλια είναι δύσκολο να βρεθούν.. καλύτερα είναι στο τέλος..
      σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! να είσαι καλά! :)

      Διαγραφή
  94. elpizo to vivlio Aggeliko skotadi na einai wraio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ανώνυμε και εγώ επίσης γιατί θα το διαβάσω σίγουρα! Το πήρε μια φίλη τώρα οπότε σύντομα θα έχουμε μια πρώτη εικόνα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Φαντάζομαι ότι όταν λες μια φίλη λες για το γνωστό, αγαπημένο πειραματόζωο... εμένα! Χα, χα, χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. εεε μα φυσικά! Ποιον άλλο?!? χα, χα, χα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. @ Αλίμονο... :P
    Βασικά κάτσε να τελειώσω το "Πριν Φύγω" γιατί με το που το έπιασα, γαμήθηκε ο Δίας και ακόμα να το τελειώσω! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Αυτός ο Δίας τώρα τελευταία ξεκωλώθηκε!!! Και εγώ την Θεραπεία Θανάτου παλεύω να την διαβάσω μέσα στα διαλείμματα! Δεν πειράζει πάντως περιμένουμε εμείς!
    Έτσι και αλλιώς δύσκολα να το διαβάσω πριν από σένα αφού με περιμένουν πολλά στο ράφι..κλασικά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ναι ρε γαμώτο... ή θα κωλοβαράμε ή όλα μαζί θα πέφτουνε! :/ Έλεος πια...
    Καλά ε... δες "Diaries"... Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ και μακράν ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ μέχρι τώρα...
    Και για να σε ξενερώσω... 19/04 νέο επεισόδιο... !@#$%^&*() τη μάνα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ρε συ για vampire diaries e18 δεν βρήκα υπότιτλους γι'αυτό δεν το είδα ακόμη! Βλέπεις τα παρακολουθούμε μαζί με τον Θανάση και αυτός προτιμάει να τα βλέπει με υπότιτλους.. εσύ βρήκες?
    πάντως το 17 δεν μου άρεσε ήταν λίγο βαρετό! είδα όμως τα τρέιλερ που ανέβασες και περιμένω πολλά από 18 & 19!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Από που τους κατεβάζεις καλέ και δεν βρήκες;;;
    Καλά... απλά ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ το 18!!!

    1. http://www.xsubs.tv
    (αυτό θέλει να εγγραφείς ως χρήστης)

    2. http://www.subs4free.com
    (σου στέλνω και το απευθείας link του site για V-D:
    http://www.freeprojectx.com/search_report.php?search=vampire+diaries&x=11&y=14)

    Δεν ξέρω ποιο αρχείο έχεις κατεβάσει γι' αυτό σου στέλνω και τα 2.
    Αν το αρχείο σου είναι LOL-HDTV θα τους κατεβάσεις από το πρώτο site.
    Αν είναι το HDTV Xvid-FQM από το 2ο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Βλέπεται Vampire Diaries???Και εγώ και φυσικά και δηλώνω φανατική.!Είμαι team Delena αν και έχω αρχίσει να βαριέμαι με όλα αυτά που κάνει η Elena.!
    Αυτό τώρα τελευταία που ανα 2 επεισόδια το αναβάλουν τι είναι..?Παναγία μου δηλαδή..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. edaksei to prwto htan poly wraio alla eilikrina h seira meta xalase apisteuta..h luce xanei estw kai ton ligo dynamismo pou ths eixe apodwsei h syggrafeas kai perimenei apo kapoion na thn swsei.eilikrina apogohteuka!protimousa oso h plokh exelisotan sto anamorfwthrio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Δήμητρα λυπάμαι που δεν σου άρεσε..θέλεις να σου προτείνουμε άλλες σειρές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. den peirazei den ftaite eseis kiolas apla h syggrafeas mallon epeidh ekane to prwto vivlio epityxia kavalhse to kalami kai kapws xathike h plokh...alla kai pali san story htan wraio allo pou pou xalase h seira!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Γεια σου Αλεξια!! Με λενε Αλεξανδρο και επισκεπτομαι συχνα το blog σου απο το οποιο εχω γνωρισει πολλα ωραια βιβλια που δεν ηξερα, με εχεις βοηθησει πολυ. Εχω κι εγω να σου προτεινω δυο βιβλια και μαλιστα απο τον ελληνικο χωρο. Το πρωτο λεγεται λορελαι και ειναι του νικου μιχαλοπουλου και το δευτερο λεγεται νυχτερινοι ψιθυροι, της κωνσταντινας λαμψατη. Δεν τα εχω διαβασει ολοκληρα, αποσπασματικα μονο και μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλα. Επισης θα ηθελα να μου κανεις μια χαρη αν σου ειναι ευκολο. Εγω εδω και λιγες μερες εχω ξεκινησει στο blog μου μια fanfic σειρα που βασιζεται στη σειρα αγγελοι της λορεν κειτ. Μπορεις καποια στιγμη που θα εχεις χρονο να του ριξεις μια ματια και αν σου αρεσει να του κανεις μια κοινοποιηση στο blog σου και στο facebook σε παρακαλω? Εχω γραψει ενα προλογο για αρψχη και σε λιγες μερες θα ανεβασω κι αλλα κεφαλαια και θα βοηθουσε λιγη προωθηση απο σενα. Οριστε και το λινκ http://alexandrosdean.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Αλέξανδρε καλώς μας ήρθες!
    Καταρχήν χαίρομαι πολύ που μέσα από το μπλόγκ μου ανακάλυψες νέα βιβλία και γενικά που σου αρέσει και μπαίνεις συχνά! :)
    θα χαιρόμουν αν από εδώ και στο εξής ανταλλάσσαμε απόψεις και προτάσεις και εντυπώσεις όπως με την υπόλοιπη παρέα τους μπλογκ!
    Όσον αφορά τις προτάσεις σου τώρα..
    αυτό της Λαψάτη το ξέρω και το έχω στη λίστα με αυτά που θέλω να διαβάσω!
    Το Λόρελάι δεν το είχα στα υπόψην αλλά ευχαριστώ πολύ θα το τσεκάρω άμεσα!

    Τέλος όσον αφορά την προσπάθειά σου φυσικά και θα περάσω από το μπλογκάκι σου να διαβάσω!

    Απο πού είσαι Αλέξανδρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Καταρχην σ'ευχαριστω που θα το κοιταξεις γιατι το εχω πει και σε αρκετα ατομα και καποιοι με αγνοουν. Ειμαι απο ηρακλειο κρητης.
    Θυμαμαι κι εγω με τον ιδιο τροπο αγορασα το fallen, κοιτωντας μονο το εξωφυλλο. Αλλα ευτυχως στην πορεια καταλαβα οτι και το περιεχομενο ειναι ανταξιο του εξωφυλλου, γιατι μια αμφιβολια για το αν θα ηταν καλο την ειχα αφου δεν ηξερα την υποθεση καθολου.
    Αυτο τον καιρο διαβαζω την προφητεια των αδελφων και ειμαι στο πρωτο βιβλιο. Παρα πολυ ωραια σειρα. Ειμαι στα μεσα του πρωτου βιβλιου μολις με 4 μερες διαβασματος.
    Παντως πολυ ωραια η ιδεα του μπλογκ σου γενικοτερα. Πως σου ηρθε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. H ιδέα μου ήρθε επειδή απολαμβάνω πάρα πολύ να συζητάω για τα αγαπημένα μου βιβλία αλλά δεν έβρισκα εύκολα άτομα με τα ίδια γούστα με μένα..
    οπότε αποφάσισα να ξεκινήσω αυτό το μπλογκ να συγκεντρωθούν άτομα με κοινό στοιχείο την λογοτεχνία του φανταστικού, προκειμένου να σχολιάζουμε, να συζητάμε, τα προτείνουμε..ακόμη και να προειδοποιούμε! :)

    Η Προφητεία είναι πράγματι πολύ ωραία σειρά τα έχω διαβάσει και τα 3 βιβλία. Εάν θέλεις να σου προτείνουμε και άλλες σειρές εδώ είμαστε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. χα, χα! μάλλον όλοι μας και από λίγο! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. κι ομως βοηθησατε να αποφυγω το αιμα και παγος. πραγματικα τη γλιτωσα κ ευχαριστω. λοιπον εχω να κανω κ εγω καποιες προτασεις που ο αριθμος τους ειναι τεραστιος και γι'αυτο θα δωσω το λινκ ενος σαιτ που περιεχει ολες τις κατηγοριες βιβλιων. το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι υπαρχουν πολλα βιβλια που εχουν κ υπεροχο θεμα αλλα κ εξωφυλλο.
    http://www.goodreads.com/genres
    μεσα σε αυτα θα βρεις και την τριλογια πρικουελ της προφητειας των αδελφων, αλλα κ πολλα πολλα αλλα. το μονο κακο ειναι οτι ειναι σχεδον ολα νεες κυκλοφοριες κ δεν ξερω ποτε και αν θα βγουν στα ελληνικα.

    Αλεξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. αχ Αλέξανδρε στο εξωτερικό έχουν βγει άπειρα που ανήκουν στην αγαπημένη μας κατηγορία και πιθανότατα τα περισσότερα από αυτά να μην μεταφραστούν ποτέ..
    δυστυχώς λίγα είναι αυτά που φτάνουν στα χέρια μας στα ελληνικά..

    Για το Αίμα και Πάγος η Γιώτα έχει άλλη γνώμη.. της άρεσε! Εγώ από την άλλη το μίσησα..συμβαίνουν αυτά! χα, χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Αλεξια γεια σου είμαι η Μαρία και μόλις τελείωσα να διαβάζω το τρίτο βιβλίο απο την σειρά η οποία παρεμπιπτόντως είναι τέλεια και ήθελα να σε ρωτήσω αν εσύ ή κάποιος άλλος γνωρίζετε αν βγει και ταινία !! Και αν βγει περίπου ποτε ?? δεν αντέχω άλλο θελω πολυ να δώ ποιος θα παριστάνει τον Daniel !!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Μαρία γεια σου! Σου έχω απαντήσει και στο Blog μου αλλά μάλλον δεν το είδες.

    Από το 2009 η Disney έχει κατοχυρώσει τα δικαιώματα των αγγέλων της Lauren Kate. Προφανώς η Disney έχει σκοπό να μεταφέρει αυτό το σκοτεινό παραμύθι στην μεγάλη οθόνη σε μια προσπάθεια να εκτοπίσει τους βρικόλακες της Meyer, βάζοντας τους θεατές σε μια διαφορετική πτυχή του μεταφυσικού που λόγω της πίστης του καθενός δείχνει πιο πιθανή ως γεγονός.
    Στην παραγωγή της ταινίας θα βρεθούν οι Mark Ciardi και Gordon Gray με την εταιρεία παραγωγής Gotham Group, η οποία είναι πιο γνωστή για την ταινία The Spiderwick Chronicles του 2008.
    Το casting της ταινίας δεν έχει προχωρήσει ακόμα, όπως και το θέμα επιλογής σκηνοθέτη, καθώς η Disney είχε ορισμένες σημαντικές εκκρεμότητες με παραγωγές της που έμειναν πίσω λόγω οικονομικών και όχι μόνο συνθηκών, όμως απ` όσα ακούγονται, θα είναι στις προτεραιότητές τους όταν το τοπίο ξεκαθαρίσει, με το 2012 να φαίνεται το πιο πιθανό σημείο έναρξης. Το βέβαιο είναι πως οι φανατικοί αναγνώστες της Kate περιμένουν αυτή την στιγμή με μεγάλη ανυπομονησία.

    Εδώ είναι και η ανάρτηση στο imdb:

    http://www.imdb.com/title/tt1564777/

    Ελπίζω να βοήθησα! :!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Μαράκι σε κάλυψε η Γιώτα με όλες τις λεπτομέρειες!
    Πάντως και εγώ την ίδια ανυπομονησία έχω να δώ το casting αλλά έχουμε ακόμη καιρό μπροστά μας! Υπομονή :)
    Α! Καλωσόρισες στην παρέα!

    Γιωτάκι πάντα ενημερωμένη! :) Μα όλοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα... τελικά η κρίση είναι γενικό φαινόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Σας παρακαλώ! Αφού ήταν το πρώτο reader με συνεργασία στο cine! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ευχαριστω πολυ κορίτσια !!! Με καλυψατε πλήρως !!!
    Άαα και γιωτα δεν ειδα τίποτα στο blog αλλα και παλυ ευχαριστω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Σήμερα το παρέλαβα σαν προκαταβολικό δώρο για τα γενέθλια μου!!! Ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο το περιμένω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. aporw ειλικρινά δεν ξέρω πως μου ξέφυγε το σχόλιο σου! μετά από τόσο καιρό φαντάζομαι πως το διάβασες κιόλας! πως σου φάνηκε τελικά???

      Διαγραφή
    2. Aν και καθυστερημένα κ εγώ να σου απαντήσω!!
      Μου άρεσε πολύ! Τώρα που φέρανε δώρο και το 4ο βιβλίο που περιμένω να το διαβάσω πως και πως!!! :)

      Διαγραφή
    3. ωραία καλή ανάγνωση! εύχομαι να το απολαύσεις!!! καλές γιορτές σου εύχομαι!!! φιλιά!

      Διαγραφή
  121. yperoxo blog to exw erwteutei <333 thelo poli na to diavasw edw kai kairo alla exw endiasmous gt eimai trelh fun tou hush hush !! mporw na to katevasw dwrean sta ellhnika apo kapou???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Christine μου καλωσόρισες και σε ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λογάκια!!! :)
    Να μην έχεις ενδιασμούς είναι πολύ ωραία σειρά και εντελώς διαφορετική από την αγγελική σιωπή!

    αχ δεν το ξέρω αυτό αλλά νομίζω πως όχι.. πάντως αν αποφασίσεις να το αγοράσεις μπορείς και από εδώ.. έχω βλέπεις και ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο οπότε αν θελήσεις κάτι μην διστάσεις.. θα χαρώ πολύ να σε εξυπηρετήσω :)

    και πάλι καλώς μας βρήκες γλυκιά christine!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. σε ευχαριστω μπορεις να με φωναζεις και χριστινα :) ωραια μαλλον αρχισω το πρωτο συντομα !! γενικα οι αγγελοι με ενθουσιαζουν πιο πολυ απο τους βρυκολακες ! δεν ξερω γιατι ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι για κάποιο ανεξήγητο λόγο το μνμ σου πήγε στα ανεπιθύμητα και μόλις το είδα!
      Πες μας τις εντυπώσεις σου.. τελικά τι διάβασες?

      Διαγραφή
  124. Η σειρά αυτή τελειώνει στα 3 βιβλία???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ανέτα μου είναι 4! και έχει βγει και ένα ενδιάμεσο για τους δευτερεύοντες χαρακτήρες που λέγεται Έρωτας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Πολύ ωραίο βιβλίο οι Άγγελοι. Φοβόμουνα μην είναι εντελώς εφηβικό αλλά ευτυχώς όχι. Τι κλίμα; Τι ατμόσφαιρα! Εξαιρετικά σκοτεινή και ανατριχιαστική. Με κέρδισε από την αρχή. Καμ και Ντάνιελ, θεοί!! Η Γκάμπι η Μπάρμπι θεά;; Κρίμα για την Πεν όμως. Και αυτό που μου άρεσε είναι ότι σου αφήνει τόσα πολλά αναπάντητα ερωτήματα, τόσες πληροφορίες κομμένες στη μέση και μισές ιστορίες, που ψοφάς για τη συνέχεια!

    Φαίνεται μια πολύ υποσχόμενη σειρά. Μπορεί στην καρδιά μου η αγγελική σιωπή και ο Πατς να έχουν την πρώτη θέση, αλλά είναι και αυτό ένα καλογραμένο, δομημένο και σφιχτό βιβλίο, με μια φοβερή ιστορία από πίσω.

    Ανυπομονώ να πιάσω το 2ο. Ευτυχώς τα έχω αγοράσει όλα (εκτός από το Ερωτας, που δεν νομίζω να το πάρω) και δεν χρειάζεται να περιμένω καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ευάκι πολύ σκοτεινό πράγματι! αλλά γενικά πολύ καλή σειρά και αυτή! Ο Ντάνιελ είναι φανταστικός συμφωνώ! και εντάξει και ο Καμ δεν με απωθεί κιόλας! χε, χε! Το δεύτερο είναι επίσης πολύ ωραίο! περιμένω εντυπώσεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Φίλε ανώνυμε, δώσε λίγο χρόνο ακόμη. Νομίζω ότι προς το τέλος κορυφώνει. Εγώ δεν την περίμενα έτσι την ιστορία να σου πω, γιατί είχα διαβάσει πρώτα την αγγελική σιωπή που καταπιάνεται με τους έκπτωτους αλλά πολύ διαφορετικά, και με εξέπληξε ευχάριστα.

    Το βρήκα πρωτότυπο να σου πω. Τώρα είμαι στο 2ο στην αρχή και νομίζω ότι σου δίνει ακόμη περισσότερη τροφή (με του νεφελιμ, την ανακωχη, τις σκιές, τους απόκληρους). Ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη.

    Αλήθεια εσένα τι σε χάλασε ακριβώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ανώνυμε θα συμφωνήσω με την Εύα. Πρέπει να του δώσεις μια ευκαιρία και πιστεύω πως στην πορεία θα σε κρατήσει. Δεν λέω ότι θα το λατρέψεις γιατί υπάρχουν γούστα και γούστα αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα μετανιώσεις που το διάβασες.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. BAΣΙΚΑ ΕΥΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΑ Η ΠΛΟΚΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ......ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΙΧΕ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ MEYER ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ!!!!!!!ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 2ο ΚΑΙ το 3ο ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ 3ο.
    ΑΝΩΝΥΜΗ=ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Αθηνά μου χαίρομαι που σου άρεσαν τόσο!
    Για την γραφή της Meyer τι να πούμε... όλοι μας εδώ κάναμε πολύ καιρό να την ξεπεράσουμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. EINAI KΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΥΛ THRILER ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ...ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Αθηνά καλημέρα. Αχ αυτή η Meyer, πόσο δίκιο έχετε! Μας μάγεψε ρε γαμώτο... Όμως και οι άγγελοι είναι όντως ωραία ιστορία. Μέχρι το 3ο διάβασες; Εγώ εκεί εχω μείνει. Κάποια στιγμή θα πιάσω την έκσταση. Είχα κάποια θεματάκια με το 3ο. τα έγραψα στην αντίστοιχη αναρτηση της Αλεξίας.

    Το Σώμα να το διαβάσεις. Δεν είναι θρίλερ. Θρίλερ διαβάζει η αλεξία και δεν νομίζω το σώμα να πλησιάζει ούτε κατά διάνοια. Το Σώμα είναι επιστημονική φαντασία μεν, δυστοπικό δε. Τώρα τι είναι δυστοπικό, ρώτα την αλεξία που τα εξηγεί ωραία. Χαχα.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Αθηνά μου!
    Το σώμα να το διαβάσεις οπωσδήποτε! Δεν είναι θρίλερ και είναι φανταστικό! Απλά πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή στις πρώτες 20 περίπου σελίδες μέχρι να μπεις στο κλίμα. Από εκεί και μετά θα το λατρέψεις!!!

    Εύα μου!
    πολύ μου άρεσε το σχόλιο σου! χαχα ωραία τα λες! :) Η Meyer μας έκανε ζημιά άστα! μακάρι να συνεχίσει να γράφει! Όπως τα λες είναι..δεν πλησιάζει καν! Είναι επιστημονικής φαντασίας και είναι υπέροχο!!!

    φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Ωραία!Όταν βρω χρόνο θα το διαβάσω!!!!!!!!!!!!Ουφ και σήμερα τελείωσα την έκσταση και ειλικρινά με νευρίασε τόσο πολύ το τέλος!Δεν καταλαβαίνω γιατί τους έκανε να τα περάσουν όλα αυτά αν είναι να καταλήξουν σ' αυτό το σημείο....και εκτός αυτού αφήνει και πολλές απορίες.Γιατί ο Κάμ συμπεριφερόταν έτσι στη Λους στη σπηλιά και γιατί η Λους και ο Ντάνιελ δεν μπορούσαν να είναι μαζί στο παράδεισο....Και με ενόχλησε που έχασαν τόσες αναμνήσεις και οι δυο τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. A και τελικά τί είναι το δυστοπικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Αθηνά μου για την Έκσταση (που ακόμη και εγώ δεν την διάβασα..) δεν έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια.. αλλά εφόσον δεν έχω ακόμη προσωπική άποψη επιφυλάσσομαι..
    η Δυστοπία είναι το αντίθετο της Ουτοπίας. Δηλαδή ένας φανταστικός κόσμος απόλυτης δυστυχίας στον οποίο δεν θα ήθελες με τίποτα να ζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Αλεξια αν κ το εχουμε συζητησει πολυ εμεις θα το ξαναπω οτι για μενα γενικα αυτη η σειρα ειχε πολλα αρνητικα παρολο που ξεκινησε πολυ ωραια!
    Η σκηνη στη σπηλια με τον Καμ κ την Λους ηταν απο τις πιο ακυρες σκηνες του βιβλιου αφου ποτε δεν μαθαινουμε "τι ηθελε να πει με αυτη ο ποιητης".
    Για μενα γενικα ο Καμ που ηταν ενας σημαντικος χαρακτηρας,"θαφτηκε"γιατι η συγγραφεας ενω μας εδωσε πολλα για να θελουμε να μαθουμε περισσοτερα γι αυτον, τελικα δεν μας εδωσε ποτε την ευκαιρια να τον γνωρισουμε καλυτερα...
    Το φιναλε ηταν για μενα ισως απο τα λιγα πραγματα που με ικανοποιησαν σε αυτη την σειρα..ειδικα στο 3ο βιβλιο οπου κουραστηκα απιστευτα να μετραω ποσες φορες κ σε ποσες ζωες "λαμπιαδιασε" η Λους χωρις να φτασει ποτε η συγγραφεας στο ζητουμενο, πιστευω πως αυτος ηταν ενας σωστος τροπος για να τελειωσει αυτη η ιστορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΙΓΟ....ΜΕ ΤΑΡΑΞΕ...ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΙΩ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ...ΤΟ 3ο ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.....ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 1...ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΔΙΣΤΟΠΙΚΟ...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ειρηνάκι στα περισσότερα με βρίσκεις σύμφωνη! Και εγώ θεωρώ πως η σειρά θα μπορούσε να είχε καλύτερη εξέλιξη αλλά τι να κάνουμε.. αυτό είναι! :)

    Αθηνούλα μου γιατί πουλάκι μου έκλαψες;
    το πρώτο θα συμφωνήσω ότι είναι το καλύτερο της σειράς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΑΧ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. εντάξει λοιπόν θα το διαβάσω σύντομα και το τελευταίο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Εχω διαβασει ολη τη σειρα και πραγματικα τη λατρεψα!Το τελος βεβαια με απαγοητευσε λιγακι αλλα τι να κανουμε. Παντως αξιζει τον κοπο να διαβασετε τα βιβλια ''Αγγελοι'' και ειδικα το πρωτο που κατα την αποψη μου ειναι το καλυτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Ανώνυμε εγώ το τελευταίο ακόμη δεν το διάβασα αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.. όπως λες και εσύ κάποιοι το βρήκαν απογοητευτικό αλλά προσωπικά δεν έχω ακόμη άποψη.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε το τελος; δεν θελω να δω κατι και να απογοητευτω..ξερετε πως ειναι..αρα δεν ξερω αν θα το αρχισω ή οχι:/ παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Ιωάννα τι εννοείς? αν έχει καλό τέλος? την έχεις αρχίσει την σειρά και μιλάμε για το τελευταίο ή για όλα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. γεια σε όλους με λένε άρτεμισ έχω διαβάσει την σειρά και είναι καταπληκτική... βασικά το καταπληκτική δεν εκφράζει τι ένιωθα μόλις την τελείωσα. Μόλις άρχιζα να το διαβάζω απλώς κόλλησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Καλώς την Άρτεμις! πράγματι πολύ ωραία σειρά!
    Τώρα τι διαβάζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. http://booksfrien.blogspot.gr/#uds-search-results

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Με λενε Νατασα και αυτη η σειρα φαινεται πολυ ωραια και ενδιαφερον!!!!! Πρεπει να τη διαβασω οπωσδηποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ειναι πραγματικα μια πολυ ενδιαφερουσα σειρα! αν καποια ενδιαφερεται εχω τα 3 πρωτα βιβλια και τα δινω σε πιο χαμηλη τιμη απο αυτη της αγορας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...