Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΚΡΕΣΕΝΤΟ



Τίτλος: κρεσέντο (αγγελική σιωπή βιβλίο 2)
Συγγραφέας: Becca Fitzpatrick
Εκδόσεις: Φανταστικός Κόσμος


Μετά το πρώτο βιβλίο της σειράς με τίτλο "αγγελική σιωπή" το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ, αγωνιούσα για την συνέχεια!  Οπότε το έπιασα στα χέρια μου με πολύ όρεξη, σχεδόν διψασμένη να μάθω όλες τις εξελίξεις στις ζωές της Νόρα και του αγαπημένου Πάτς. Ας ρίξουμε μια ματιά στην περιγραφή:




*Η ζωή της Νόρα Γκρέι εξακολουθεί να απέχει πολύ από το τέλειο. Η επιβίωση από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον της δεν ήταν ευχάριστη υπόθεση, αλλά τουλάχιστον της εξασφάλισε έναν φύλακα άγγελο. Έναν μυστηριώδη, γοητευτικό, πανέμορφο φύλακα άγγελο. Ανεξάρτητα όμως από τον ρόλο του στη ζωή της, ο Πατς κάθε άλλο παρά αγγελικά φέρεται. Είναι πιο κρυψίνους από ποτέ –αν είναι δυνατόν–, και το χειρότερο, φαίνεται να κάνει παρέα με τη μεγαλύτερη εχθρό της Νόρα, τη Μάρσι Μίλαρ. 


Αν ο Πατς δεν φερόταν τόσο απόμακρα, η Νόρα ούτε που θα είχε προσέξει τον Σκοτ Παρνέλ, έναν παλιό οικογενειακό φίλο που μετακόμισε ξανά στην πόλη. Παρά την εξοργιστική συμπεριφορά του νεοφερμένου, η Νόρα διαπιστώνει ότι την ελκύει –παρά την περιπλανώμενη αίσθηση πως κρύβει κάτι.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Νόρα στοιχειώνεται από οράματα του δολοφονημένου πατέρα της, φτάνοντας στο σημείο ν’ αναρωτηθεί αν η Νέφιλιμ καταγωγή της σχετίζεται με τον θάνατό του. Στην απόγνωσή της ν’ ανακαλύψει τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα, εμπλέκεται σε ολοένα πιο επικίνδυνες καταστάσεις προκειμένου να μάθει την απάντηση. Κάποια πράγματα, ωστόσο, είναι καλύτερο να παραμένουν θαμμένα, γιατί η αλήθεια μπορεί να καταστρέψει όλα όσα –και όσους– εμπιστεύεται η Νόρα.*
Τι να πώ γι'αυτό το γεμάτο συναισθήματα βιβλίο...? Τώρα που ο Πάτς έχει κερδίσει πίσω τα φτερά του σώζοντας την Νόρα είναι και ο φύλακας άγγελός της. Αυτό βέβαια δεν συμβαδίζει απόλυτα με τα γεμάτα πάθος αισθήματά του γι'αυτήν. Διατρέχουν συνεχως κίνδυνο να ανακαλύψουν οι αρχάγγελοι την πραγματική τους σχέση και να στείλουν τον Πάτς στην κόλαση. Αυτή η κατάσταση φαίνεται να λερώνει κάθε σκέψη της Νόρα με αποτέλεσμα να έρθουν σε ρήξη. Καλύτερα να μην αποκαλύψω περισσότερα..Τα γεγονότα που διαδέχονται το ένα το άλλο δεν σε αφήνουν να σταματήσεις να διαβάζεις. Οι εξελίξεις είναι ταχύτατες, η δράση διαρκής ενώ τα συναισθήματα ξεχειλίζουν πλούσια σε κάθε σελίδα! Νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους και άλλα γνώριμα πρόσωπα αποκτούν νέο ρόλο! Τίποτα το αναμενόμενο δεν συμβαίνει σε αυτό το βιβλίο, σε εκπλήσσει συνεχώς!Όπως ακριβώς και το προηγούμενο σου αφήνει ένα γοητευτικό και παράλληλα σκοτεινό άρωμα! Άκρως απολαυστικό στο διάβασμα του το κρεσέντο με άφησε ακόμη πιο ανυπόμονη για την συνέχεια! Η οποία αναμένεται αν δεν κάνω λάθος το φθινόπωρο! Το τρίτο βιβλίο της σειράς με πρωτότυπο τίτλο silence αναμένεται να μας κόψει την ανάσα!!!
Διαβάστε ένα απόσπασμα:



89 σχόλια:

  1. Είναι όντως συγκλονιστικό και τώρα που το διάβασες νομίζω ότι καταλαβαίνεις τους λόγους για τους οποίους έφαγα τα αυτιά σου με την γκρίνια μου για να το επισπεύσεις!
    Και σε τι σημείο σε αφήνει.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ ναι ρε συ Γιωτάκι σε τι σημείο μας αφήνει να σιγοβράζουμε?????? είχες δίκιο για όλη την γκρίνια! σούπερ απολαυστικό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου ερχόταν να βουτήξω στις σελίδες και να αρχίσω τη Νόρα στις φάπες!!! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εγώ μια από τα ίδια! ενώ μια χαρά τα σκεφτόταν στη πράξη τα έκανε μονίμως μαντάρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα είχε το δίκιο της να αισθάνεται μια κάποια ανασφάλεια αλλά αυτή βρε παιδί μου, τα έκανε τελείως σκατά.
    Εγώ αν ήμουν στη θέση της, δε θα είχα αμφιβάλλει ξανά για τον Πατς. Το έκανε μια φορά στο παρελθόν και δεν της βγήκε σε καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτό ρε σύ δεν ήταν αμφιβολία! σκέτη απόρριψη ήταν! εγώ αν ήμουν στη θέση της ...άσε καλυτερα ..
    ας μην μιλήσω...είναι και πρωί!!! χα, χα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω τι λες... εγώ θα του έδειχνα εμπιστοσύνη. Αφού της το ζήταγε κι όλας... κάτι ήξερε εκείνος! Με το να αμφισβητεί τα πάντα, να που κατέληξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δίκιο..δίκιο και πάλι δίκιο!
    βέβαια σε κάποια πράγματα την δικαιολόγησα...
    εννοώ αυτά περι της Μάρσι..και αυτό γιατί δεν ήξερε αλλά και ο άλλος έδωσε δικαιώματα..πέρα από αυτό ήταν άκρως παρανοική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακόμα και για τη Μάρσι... αφού της έλεγε... δεν είναι αυτό που νομίζεις! Τόσο απροκάλυπτα θα το έκανε πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το ξέρω ρε συ αλλά το φιλί? αυτό με εξόργισε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλα μωρέ κι εσύ...μόνη της φιλήθηκε να πούμε η Μάρσι. Ο Πατς σαν παγοκολώνα ήταν!!!
    (μάλλον εγώ είμαι πιο ερωτευμένη μαζί του από τη Νόρα)
    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. έπρεπε να της δώσει ένα χαστούκι να το ευχαριστηθούμε! αλλά τέλος πάντων!
    και εγώ είμαι πιο πολύ! χα, χα! θα κονταροχτυπηθούμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έλα τώρα... φιλενάδες είμαστε! Αν μας τύχαινε ποτέ, θα βρίσκαμα μια συμβιβαστική λύση! Χα, χα, χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χα, χα, χα! δίκιο έχεις φιλενάδα!!!
    κρίμα που δεν θα τύχει! χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πόπο φαίνετε εκπλήκτικο...Αυτά μου λέγατε και για το πρώτο το οποιό ακόμη δεν διάβασα. όλη την εβδομάδα δεν διαβάσα σελίδα. Που να προλάβω..όλη μέρα στην πίσινα και το βράδυ βλεπάμε ταινίες. Τόσες ταινίες σε μια εβδομαδα δεν έχω ξαναδεί στην ζωη μου.
    Αλεξία φοβερή κριτική. Αυτή την εβδομάδα θα το διαβάσω και θα σας πω σχόλια. Με έχετε βάλει σε αναμμένα κάρβουνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλώς μας ήρθες και πάλι πίσω Γεράσιμε!
    Ελπίζω να πέρασες τέλεια!
    Μα ούτε μια σελίδα; Απαράδεκτος! :P
    Πρέπει να αναπληρώσεις τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ούτε μια σελίδα Γιώτα...Απαράδεκτο.Τς,τς,τς :Ρ Απόψε κίολας θα αναπλήρωσω. Μου έχει λείψει τόσο το διαβάσμα που με βλέπω όλο το σκ αποροφημμένο.
    Μου έχει λείψει όμως και το blogακι μου και μες στην εβδομάδα θέλω να ασχολήθω και με αυτό. Με αυτά και με έκεινα δεν είχα ούτε χρόνο ούτε και ενεργεία να ασχολήθω με το blog μου...
    Και πάνω από όλα μου λέιψατε και εσείς :( Θα αναπλήρωσω όμως σε όλα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άντε να δούμε Γεράσιμε! ;)
    Ε, ναι... και το δικό σου το blog περιμένει και μαζί με αυτό περιμένουμε κι εμείς!
    Κι εμάς μας έλειψες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλωσήρθες!!!!

    εντάξει σου το συγχωρούμε που δεν διάβασες στις διακοπες αλλά τώρα πρέπει οπωσδήποτε!!!! Πέρασε ολόκληρο σκ...διάβασες?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Kαλώς με βρήκατε(;;;) :Ρ
    Διάβασα Αλεξία το σκ ήμουν απόροφημενος σε ένα βιβλίο. Είδα όμως και πολλές ταινίες. Με έχει πίασει φαίνεται εθίσμος με τις ταινίες αλλά για τα βράδυα του καλοκαιρίου είναι τέλεις. Είδα ξάνα τον τουρίστα που είχα δει και στους κινηματογραφούς αλλά η αδερφή μου είναι εθισμένη στον Depp τί να κάνω; Και είσα και το επιτέλους-έστω και σε DVD γιατί με την odeon δεν έβλεπα φως το water for elephants. Ήταν εκπληκτικό. Είχαν αφερέσει κάποια από τα όμορφα κομμάτι του βιβλίου αλλά κυρίως πέταξαν τα βαρετά διάνθισαν τα σημάντικα και κύρια σημεία της πλοκής και βγήκε μια ταινία όπως θα έπρεπε να ήταν και το βιβλίο. Ο Ρόμπερτ μου άρεσε όσο ποτέ. Καλύτερος από κάθε άλλη ερμηνεία του νομίζω. Πολύ καλή ταινία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ααα θέλω και εγώ να το δώ!!! αλλά αναγκαστικά θα περιμένω μέχρι να βγεί σε DVD αλλά με τέτοια διανομή που έγινε δεν νομίζω οτι θα το καθυστερήσουν πολύ...γιατί σχεδον κανένας δεν έχει δει την ταινία..
    ποιό βιβλίο διάβαζες>?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κι εγώ θέλω να το δω αλλά μάλλον σαν την Αλεξία, θα αναγκαστώ να περιμένω αρκετά ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Aλεξία διάβαζω ακόμη την Γυάλινη πολή με αυτά και με έκεινα πριν φύγω είχα διαβάσει μόνο 30 σελίδες ουσίαστικα αυτο το σκ την ξέσκισα και μου μένουν ακομή 80-70 σελίδες. Αλλά τώρα την άφησα στην άκρη γιατί θέλω να ασχολήθω επιγώντως με το blogακι μου. Ετοιμάζω αρκέτα πράγματα και δεν ξέρω τι θα πρωτοπρολάβω. Σε δυο εβδομάδες κίολας ξαναφεύγω για 10 μέρες πάλι στον Παρνασσό κατασκήνωση με τους προσκόπους. Όποτε τρέχω γιατί δεν το βλέπω έτοιμο αυτό που ετοιμάζω πριν φύγω ;)
    Είναι μια μικρή έκπληξη :)
    Το νερό για ελέφαντες-η ταινία- ήταν πολύ καλό. Γιώτα εαν σκοπεύεις να το δεις διάβασε πρώτα και το βιβλίο εαν θέλεις. Δεν ήταν τελικά και τόσο κακό απλα μάλλον το είχα πάρει με στραβο μάτι γιατί το πρώτο μίσο ήταν υπερβολικά αργό για τα γούστα μου.
    Το κατέβασα προσωπικά απο το internet και το είδα έτσι για να την σπάσω και στην Odeon γιτί χειρότερη και από την introbooks μας βγήκε. Η εικόνα ήταν τέλεια οι υπότιτλοι είχαν ένα μίνι προβληματικι αλλά κατα τα άλλα το ευχαριστήθηκα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κι εγώ Γεράσιμε για download με βλέπω! :/
    Θα το βάλω στα υπ' όψιν το βιβλίο. Άλλωστε έρχεται η γιορτή μου οπότε... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δίκιο έχεις Γίωτα ;) Και έμενα πλησίαζει η γιόρτη μου -σε δυο εβδομάδες σχεδόν- αλλά θα λείπω... όλο και κάτι θα πάρω όμως ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. λέτε να το κατεβάσουμε? αα το σκέφτομαι! αν είναι θα το δώ σύντομα! αντε σας εύχομαι στις Γιορτές σας να πάρετε τα δωράκια που θέλετε! εγώ έχω γενέθλεια και γιορτή τον Αύγουστο! 18 & 30 αντίστοιχα! τι να ζητήσω άραγε...χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. A θα το σημέιωσω να σου πω χρόνια πολλά!!! :) Εγώ που εχω δύο γίορτες-αφου έχω δύο όνοματα- πέρνω πολλά δώρα!! :Ρ

    ΥΓ. Αλεξία που βρίσκεσε στο last sacrifice; Πώς πάει; Νόμιζω τα αγγλικά της Ρίσελ είναι απλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αλεξία μην ανησυχείς και όλο και κάτι θα σκεφτείς! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Gerry μου ποιό είναι το άλλο σου όνομα??
    Με το LS είμαι περίπου στο 1/4..είναι τέλειο! και ναι τα αγγλικά της Ρίσελ είναι απλά! διαβάζεται άνετα!

    Γιώτα είμαι σίγουρη γι'αυτό!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Kαλημέρα!!! Αλεξία είμαι πολύ κόντα στο να πιάσω και εγώ την τελευταία θυσία. Με έχεις βάλει σε αναμμένα καρβούνα...
    Το δεύτερο όνομα μου είναι Παντελεήμωνας-Παντελής τελος πάντων- αλλά προτιμώ το Γεράσιμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλημέρα!!!! καλώς το φιλαράκι μου!
    και γώ προτιμώ το Γεράσιμος! :)
    Πού βρίσκεσαι με την Γυάλινη πόλη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. μηπως ξερετε ποτε βγαινει το τριτο βιβλιο απο την σειρα αγγελικη σιωπη...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιωτάκι μου μήπως ξέρεις να μας πεις εσύ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ναι παλι καλα...!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χρόνια Πολλά Μαράκι!!!! ευτυχισμένο το 2012!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Kala to 3o vivlio p diavasa sta agglika htan apisteutooo! Dn adexa na perimenw allo opote to katevasa! Einai apolaustiko! Kai koritsia kanoniste o Patch ein dikos m!!! ;) <3

    Seraina ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Seraina νομίζω ότι εδώ θα έχουμε ένα θέμα ξεμαλλιάσματος! Χα, χα, χα... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σεράινα μου νομίζω οτι σε αυτή την περίπτωση θα αναγκαστούμε να μοιραστούμε μάλλον! :) χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ok alla egw pernw kefali kai ligo kiliako :P ta ala mporeite na ta exete ;P

    seraina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Xα, χα, χα... ναι, αυτό να λέγεται!
    (p.s. ο blogger συνεχίζει τα χαζά του... :/)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. baby μου άστα με έχει χαλάσει αυτή η κατάσταση! ευτυχώς σήμερα μπόρεσα να δω επιτέλους τα σχόλια στην ανάρτηση Vampire academy 6.. εσύ τι πρόβλημα έχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 1. Πάω να μπω και δεν με αφήνει (σε άλλα, όχι στο δικό μου)...
    2. Πάω να απαντήσω και μου βγάζει Error σε μια λευκή σελίδα.
    3. Μου έρχονται σχόλια στο mail και πάω να τα δω και δεν υπάρχουν. Δεν εμφανίζονται ποτέ ή αν το κάνουν γίνεται με μεγάλη καθυστέρηση και καμιά φορά βγαίνουν και διπλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. αχ ακριβώς δηλαδή αυτά που συμβαίνουν και σε μένα! Τι ταλαιπωρία είναι αυτή γαμώτη! :S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σήμερα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα! Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. re paidia to trito vivlio pote vgenei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Geia sas!!!!!! pote vgenei to trito vivlio i Sigi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Διάβασα το τρίτο στα αγγλικά επειδή δεν άντεχα άλλο! Είναι καταπληκτικό βιβλίο πραγματικά αγαπάω τον Πατς και πιστεύω ότι η Νορα του έχει βγάλει την ψυχή! Τον Οκτώβριο θα εκδοθεί το τελευταίο στα αγγλικά και δεν αντέχω την αναμονή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμη φίλη μου σε καταλαβαίνω! Και εγώ δεν άντεχα την αναμονή για να διαβάσω το τελευταίο από τα vampire academy και το διάβασα στα αγγλικά αλλά τώρα που θα βγεί και στα ελληνικά θα το ξαναδιαβάσω!
    Δεν μας είπες όμως..πως σου φάνηκε η σιγή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Έχω ερωτευτεί κυριολεκτικά με αυτά τα βιβλία! Είναι από αυτά που δεν τολμώ να γυρίσω στο ράφι.Ανυπομονώ για το 3ο βιβλίο!!!!
    Σε αγαπάμε Becca!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμε κυκλοφόρησε επιτέλους το τρίτο!!!
    Εαν θέλεις μπορείς να το προμηθευτείς από εμάς με ένα απλό mail εδώ:
    alexia.p@hotmail.com

    Όλοι αγαπάμε Becca βέβαια!!!

    ΥΓ. καλωσόρισες στο μπλογκάκι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αντιπαθησα τον Σκοτ απο την πρωτη στιγμη που μας τον συστησε η Fitzpatrick!ειδικα στην σκηνη του δειπνου με αυτον κ την μαμα του στο σπιτι της Νορας ηθελα να τους χαστουκισω κ τους δυο!!!Αυτο, μεχρι τις τελευταιες σελιδες του βιβλιου οπου η γνωμη μου γι αυτον αλλαξε εντελως κ ειδα οτι τελικα δεν ειναι ο κοπανος που προσπαθει τοσο πολυ να δειξει οτι ειναι!
    Οσο για την Μαρσι,αν ημουν στη θεση της Νορας θα την ειχα κανει τοπι στο ξυλο!!Μπορει η Νορα να το παρατραβαει με τον Πατς αλλα δεν μπορω να τις ριξω κ εντελως αδικο!Δεν μπορεις να σκεφτεσαι λογικα οταν εισαι ερωτευμενος κ βλεπεις τον αγαπημενο σου με αλλη γυναικα!Απολαυσα πολυ την σκηνη που ο Πατς πιανει στα πρασα την Νορα εξω απο το παραθυρο της Μαρσι,η κατασταση που ακολουθει ειναι εντελως κωμικη χαχα!
    Παρολα αυτα η πιο συγκινιτικη κατασταση για μενα εδω, ειναι το ολο θεμα με τον μπαμπα της Νορας κ δεν θα πω τιποτα περισσοτερο!
    Η ολη πλοκη που εξελισεται σε αυτο το βιβλιο θυμιζει πολυ θριλερ!Η Νορα βρισκεται κ παλι στο ματι του κυκλωνα το ενα σοκ διαδεχεται το αλλο,κ οι αποκαλυψεις σου κοβουν την ανασα!
    Μαρεσει που επιτελους μαθαινουμε που μενει ο Πατς,η πρωτη αντιδραση ειναι WOW!!
    Αγαπημενη σκηνη ποια αλλη?Οταν ο Πατς μπαινει στο δωματιο του Σκοτ κ του δινει (κ με το παραπανω)το μυνημα ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ!!!!

    Λατρευω επισης το trailer του βιβλιου κ το τραγουδι MIGHTY TO SAVE απο τους DONT WAKE AISLIN που επελεξαν,απλα φοβερο!!Αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. αυτά τα λίγα! χα, χα, χα!
    από ότι κατάλαβα σου άρεσε πολύ και δεν σε αδικώ!!!
    το τρέιλερ το είδα και εγώ και συμφωνώ απόλυτα! :)
    Εγώ δεν μπορώ να πω πως αντιπάθησα τον Σκοτ..αντίθετα μερικές φορές ήθελα να χαστουκίσω την Νόρα! χα, χα, χα! αλλά εντάξει όπως λες και εσύ ερωτευμένο κορίτσι είναι και δεν σκέφτεται καθαρά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Χαχαχα!αστα,εχω φαει μεγαλο κολλημα,τελειωσα κ την σιγη...
    περιμενω να διαβασεις Αγγελος κ Δαιμονας (απ οτι ειδα ειναι το επομενο στη λιστα σου) για να δω τις εντυπωσεις σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. πως σου φάνηκε? εκτός από το απαίσιο εξώφυλλο φυσικά! χα, χα, χα!
    το άγγελος και δαίμονας θα είναι στην επόμενη φουρνιά βιβλίων που θα αγοράσω αλλά μάλλον θα προηγηθούν 2-3 ακόμη..
    Το Μύθος θα είναι το επόμενο σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Το εξωφυλλο...
    το εξωφυλλο ηταν..μαυρο!πως αλλιως να μου φανει?Ασε δεν θελω να το σχολιασω γιατι θα συγχηστω
    Το βιβλιο...
    υπεροχη εισαγωγη,η αμνησια τραβαει παραπανω απ οσο θα ηθελα,αλλα δεν με κουρασε κ ειδικα μετα την πρωτη συναντηση, το βιβλιο ξαναβρισκει τους ρυθμους του!
    Τα αγαπαω πολυ αυτα τα βιβλια,τελος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Bλεπω εβαλες στη λιστα κ τις 50 αποχρωσεις,αντε ωραια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Όπως τα λες μαύρο κ άραχνο!
    εμένα ελαφρώς με κούρασε η αμνησία αλλά όπως λες και εσύ ευτυχώς βρήκε γρήγορα τον ρυθμό του πάλι!

    ναι ναι αύριο μάλλον θα τα έχω στα χέρια μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Φοβερό και το κρεσέντο, εξίσου τέλειο με το 1ο βιβλίο.

    Ααααχ, γι'αυτό λέω εγώ (σε άλλο ποστ) ότι πρέπει να αρχίσουν να γράφουν για καμιά 25χρονη οι συγγραφείς!Αυτές οι 16αρες-17αρες είναι μες την ανασφάλεια, τα κόμπλεξ, την οργή και τις ορμόνες!
    Δεν τις αδικώ. Είναι φυσιολογικό. Και μεις έτσι δεν ήμασταν στην ηλικία τους;

    Όμως με βάση αυτό το δεδομένο, εξηγείς όλη την συμπεριφορά της Νόρας, που ήταν για μπάτσες όντως, ειδικά στην αρχή, αλλά νομίζω ότι η πρώτη επικυρηγμένη είναι η Κέλσι από την κατάρα του τίγρη. Νομίζω ότι δεν έχω αντιπαθήσει άλλη πρωταγωνίστρια τόσο πολύ.

    Πολύ καλά δουλεμένη η ιστορία, γιατί από ένα σημείο και μετά σε έπειθε ότι όντως ο Πατσ ήταν μεγάλο τομάρι. Ένιωθες μέσα σου ότι δεν μπορεί, θα είναι παρεξήγηση, αλλά ο Ρίξον μας άλλαζε συνεχώς τα δεδομένα και κατέστρεφε τις ελπίδες μας.

    Το φινάλε τέλειο. Εκεί που νόμισα ότι επιτέλους θα δούμε και λίγο σεξ...πάρε να έχεις!!!

    Ευτυχώς έχω τη σιγή ήδη στο ράφι γιατί θα έσκαγα.

    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ευακι οπως παντα μας καθηλωνεις με τα σχολια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Άδικο έχω ρε ειρηνάκι, χαχαχα;
    Πάρτες μία μία:
    Η Μπέλλα μας, εντάξει είναι θεά. Γλυκιά, αθώα, νροπαλή, αλλά εφτασε να παρακαλάει για λίγο...ξέρεις, να μην γίνω χυδαία.
    Η Ρόουζ, μες τα κομπλεξ της, μην την μειώσει κανείς, μην τολμήσει να της την πει κανείς, μην δεν κάνει το δικό της, αλλά τουλάχιστον έδινε καμιά μπουνιά και ξέδιδε το κορίτσι. Για να μην αναφέρω τα hot spot με τον Ντιμίτρι και το άγριο φάσωμα με τον Άντριαν...
    Η Κλερ, τρώγεται και αυτή, δεν ήταν λίγα τα προβλήματα που έιχε με τον Τζέις και μην σου πω ότι είναι η περισσότερο απαλλαγμένη από κόμπλεξ εφηβείας.
    Αλλά η Νόρα και η Κελσι, το παράκαναν ρε παιδάκι μου...

    Τελος πάντων. Η αλήθεια είναι όμως ότι η εφηβεία-ενηλικίωση έχει αυτή τη γλυκάδα της πρώτης φοράς για όλα, αυτή την ντροπή και την αφέλεια, τον εγωισμό και την εγωκεντρικότητα. Όπως προείπα, όλοι μας τα περάσαμε...

    Για να δούμε...

    Εύα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μα γι αυτο σου λεω Ευα μου να διαβασεις τις 50 αποχρωσεις του γκρι αλλα δεν μ ακους!Η Ανα δεν εχει τετοια θεματα ποσο μαλλον ο Κριστιαν!!! χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Παρα πολυ ωραια βιβλια ειναι και η "ανταλλαγη" κ ο "διχασμος" της Amanda Hocking,θα τα λατρεψεις!!
    Αλεξια αυτο το λεω κ για σενα κ θα σε πρηζω μεχρι να τα διαβασεις...
    Ειμαι σηγουρη οτι η Γιωτα θα συμφωνησει μαζι μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ειρήνη, είμαι σε μεγάλο δίλημμα με τις 50 αποχρώσεις. Είναι συνέχεια στο μυαλό μου αλλά δεν κάνω το βήμα... Με έχει καταπιεί η λογοτεχνία του φανταστικού προς το παρόν. Αλλά νομίζω ότι θα το διαβάσω κάποια στιγμή, δεν θα μου ξεφύγει.

    Ανταλλαγή και διχασμός είναι στη λίστα, αλλά β' προτεραιότας. Έχω ακόμη Ρίγος, Δάσος με χέρια και Δόντια, Αθάνατοι. Γενικά ότι "10αρι" δω από τη Γιώτα το καταγράφω!

    Εύα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εύα... άσε ότι κάνεις και πιάσε "Ανταλλαγή-Διχασμό"!!!
    Και "Πενήντα Αποχρώσεις"!!!
    Καλά λέει το Ειρηνάκι... δεν γίνεται να μην έχουν διαβαστεί! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ευα παρε την αποφαση κ διαβασε αποχρωσεις,δεν θα το μετανιωσεις...
    για την ανταλλαγη κ το μαρτυριο επιμενω οτι επιβαλλεται να διαβαστουν,ειναι απλα υπεροχα!!
    το ριγος το λατρευω παρολο που σε αυτο διαφωνουμε με την Αλεξια..


    Γιωτακι μου..ευχαριστω!ξερεις εσυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ειρηνακι εισαι καλα; για ανταλλαγη και διχασμο θα συμφωνησω εντονως!!!!! απο τα ωραιοτερα που εχουμε δει και ευτυχως διαφορετικα, οποιος δεν τα διαβασε να τρεξει.....
    Για το ριγος κλπ δυστυχως ειμαι με την αλεξια σε αυτο. ουτε εμενα με ενθουσιασαν, πολυ στατικα ρε παιδακι μου.
    Αλλα κλερ υπεροχη οπως παντα, χριστε μου την ζηλευω τρομερα αυτη την φαντασια της, ενας ολοκληρος κοσμος, ονειρικος και ονειρεμενος πολη των χαμενων ψυχων, τζεις αλλου αλλα τελειος και μια υπεροχη παρεα ξανα σε δραση. Οχι τοσο εντυπωσιακο οσο τα προηγουμενα αλλα παντα ονειρικο!!!!!!!
    Και για λυκανθρωπους νεα σειρα, Ιντιανα τελλερ, εξαιρετικο, καλογραμμενο, ουσιαστικο , λατρευω τους σχηματισμενους σε σωστες βασεις, ξεχωριστους κοσμους.
    Αλεξακι, ξερω οτι επιμενεις για αποχρωσεις, χμ δεν ξερω ειμαι λιγο του ρομαντικου χαχαχαχα τρομαρα μου, ισως δοκιμασω για χριστουγεννα. Αν και εχω κρατησει και το εκτο απο τον οικο της νυχτας και Σιγη....θα δουμε. Κατι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ευα τωρα το ειδα. τι εννοεις Αθανατοι; η πιο βαρετη σειρα ολων!!!!!!καναμε αμαν να τελειωνει. μια ιστορια που ξεκινησε ωραιοτατα και θα μπορουσε να τελειωσει θαυμασια στο τριτο βιβλιο την εκανε εξι.....παρακαλουσα να τελειωσει μονο χαρη στις εμμονες μου διαβασα και το τελευταιο. Ελεος γιατι δεν ξερουν που να σταματανε;;;;;;
    δασος με χερια, ειτε το πιστευεις ειτε οχι το δευτερο ηταν καλυτερο για το τριτο δεν ξερω το στοκαρα κι αυτο για χριστουγεννα στην βιβλιοθηκη.
    Ρε Γιωτουλι 20 του μηνα ειπαμε ετσι; Ο φιλος σου με πιεζει να κατεβουμε μαζι χαχαχαχαχα μακαρι να μπορεσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Σοφακι καλα ειμαι,εσυ που χαθηκες???
    Χαιρομαι που συμφωνεις για ανταλλαγη κ διχασμο,τα λατρευω κ ειναι απο τα πολυ αγαπημενα μου!!!!
    Η Κλερ ειναι Θεα οπως παντα,αλλα πιστευω κι εγω οτι το τελευταιο δεν ηταν απο τα πιο "δυνατα" βιβλια αυτης της σειρας..
    Το Ιντιανα ειναι στη λιστα εννοειται!!!
    Απαραδεκτο το οτι δεν διαβασες ακομη αποχρωσεις!Ξεκινησε το αμμεσα!

    Απορια.Γιατι δεν σας αρεσε το Ριγος βρε παιδια???
    Εσεις που ειστε κ ρομαντικες?

    Για το βιβλιο της Γιωτας η φραση "δεν βλεπω την ωρα" ειναι απλα λιγη!!Λιγες μερες μεινανε....επιτελους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. αχ Ειρηνακι, παλευω με τα κυματα όπως όλοι.....
    Ρε συ οι αποχρωσεις μου ρχονται καπως σε σκληρο, τι να πω η Αλεξια επιμενει εσυ επιμενεις οποτε θα το δοκιμασω μαλλον.
    Για την Γιωτα λες να την κανουμε για Αθηνα κι εμεις; Εσυ καλα εισαι εκει θα παρεις αμεσα την πρωτη γευση τυχερουλα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Σοφάκι, το Ειρηνάκι δεν είναι Αθήνα. Θεσσαλονίκη είναι αλλά θα έρθει να περάσουμε ένα τρελό διήμερο! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Α, μου αλλάζετε πολύ τα δεδομένα εσείς βρε παιδιά.
    Λοιπόν συμφωνούμε ότι ανταλλαγή και διχασμός μπαίνουν σε α' προτεραιότητα.

    Ομως οι Αθάνατοι; Τόσο χάλια ρε Σοφία; Μετά το 3ο; Έχω ήδη ξεκινήσει το 1ο και μου αρέσει αρκετά. Η Γιώτα έχει 10αρια (πλην ενός νομίζω). Οι άλλες τι λέτε; Τα έχετε διαβάσει;

    Και τον ιντιάνα τέλλερ τον έχω στο πρόγραμμα. Είδα στης γιώτας την κριτική και μ'άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Σοφια Θεσσαλονικη μενω κ μαλιστα αρκετα κοντα με την Αλεξια!για τις αποχρωσεις επιμενω,ξεκινα...

    Γιωτα εισαι ο αγγελος μου..δεν θα τα ειχα καταφερει χωρις εσενα!!σ ευχαριστω πολυ...για ολα οσα κανεις για μενα..ξερεις εσυ!!!
    Τρελλο δεν λες τιποτα χα χα...ανυπομονω!

    Ευα καντο συντομα,σου υποσχομαι οτι θα τα αγαπησεις!!

    Αλεξια μου...μακαρι να τα καταφερεις...θα ειναι υπεροχο να ειμαστε ολες μαζι!!
    (περασα φανταστικα τις προαλλες,ξερεις...τι γελιο ηταν αυτο παλι???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ειρηνάκι, μην με ευχαριστείς, δεν έκανα απολύτως τίποτα! Για να σε έχω εδώ, εσένα ειδικά, θα έκανα τα πάντα! ;) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Με αποστομωσες...παλι!!!
    Δεν εχω λογια να απαντησω... <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ευάκι μου θα συμφωνήσω με την Ειρήνη σε αυτό! πρέπει να διαβάσεις τις αποχρώσεις! εννοείται ότι έχεις δίκιο για τις πρωταγωνίστριες! πραγματικά θέλεις να τις δώσεις απο μια σφαλιάρα μπας και συνέλθουν!!!
    Για αθάνατους εγώ δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν τα διάβασα ακόμη..

    Ειρηνάκι μου την ανταλλαγή είπα πως θα την διαβάσω! πολυ σύντομα! μην μου ανησυχείς!!!
    Σαν τρελή θέλω να έρθω και το ξέρετε και οι δυο! μακάρι! καλά ε ετοιμάζουμε νέα επίκλιση! Μπιτζάμα πάρτυ στη λιτή την τρίτη! στης Δέσποινας! ετοιμάσου!

    Σοφία μου γλυκιά μην μασας για τις αποχρώσεις! εγώ είμαι ο ορισμός του ρομαντικού και μου άρεσαν πολύ! οπότε είμαι σίγουρη ότι δεν θα το μετανιώσεις! επίσης Ιντιάνα Τέλλερ θα διαβάσω μέσα στην εβδομάδα λογικά και θα σας πω εντυπώσεις! αν θυμάμαι καλά δεν είχες διαβάσει τον Μύθο.. ε? διάβασε το και αυτό ήταν πολύ ωραιο! Άγγελο και Δαίμονα διάβασες?

    Γιωτούλι μου μακάρι να μπορέσω να είμαι και εγώ! αλλά και να μην είμαι να ξέρετε ότι η σκέψη μου εκεί θα είναι... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Aλεξια....
    πυτζαμα παρτυ???ααα με επισημο ενδυμα αυτη τη φορα..παρα πολυ ωραια αν με δουν να περιφερομαι βραδιατικα με πυτζαμα στους δρομους...θα με βαλουν κατευθειαν σε κεινο το αποστειρωμενο δωματιο με τα σχοινια...ξερεις...αυτο που ειναι ολα καταλευκα...??? Α ΓΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Η ανταλλαγη ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ μην τα ξαναλεμε....

    *Λεω να αποφυγω το λευκο νυχτικο...αν και στην καλυτερη περιπτωση, θα με περασουν για φαντασμα κ θα καλεσουν τους ghostbusters αντι την ψυχιατρικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αντε καλε! Θα ερθω να σε παρω κ θα σε γυρισω πισω! Οποτε δεν θα σε δει κανεις! Η πιτζαμα ειναι υποχρεωτικη! Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ωωωωωωχ καταλαβα,πρεπει να παρω μακρυ παλτο..φροντισε να πεσει καλα καλα η νυχτα πριν ερθεις..εχω και γειτονες,,,,χα χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. τελικά δεν ήταν τίποτα είδες! χα, χα, χα, χα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Δεν μπορω να πω...το να βγαινω απο το σπιτι με πιτζαμακι κ converse ηταν εμπειρια ζωης!! χα χα
    Περασαμε τελεια παντως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...