Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

VAMPIRE ACADEMY 6 - LAST SACRIFICE



Τίτλος: VAMPIRE ACADEMY 6 - LAST SACRIFICE
( βιβλίο 6)
Συγγραφέας: ΡΙΣΕΛ ΜΗΝΤ
Εκδόσεις: INTROBOOKS





Η αγαπημένη μας σειρά Vampire Academy φτάνει στο τέλος της με το 6ο με τίτλο "Τελευταία θυσία". Το καταπληκτικό αυτό βιβλίο αναμένεται στα ελληνικά τον Σεπτέμβριο καλώς  εχόντων των πραγμάτων, αλλά εγώ λόγω την αγωνίας και της ανυπομονησίας μου το διάβασα στο πρωτότυπο, στα αγγλικά! Πριν σας πώ τις εντυπώσεις μου ας δούμε την περίγραφή σε μία ελεύθερη δική μου μετάφραση:


" Η Βασίλισσα είναι νεκρή και ο κόσμος των Μορόι δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος.


Η Ρόουζ Χαθαγουέι περιμένει την άδικη εκτέλεσή της και υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος που μπορεί να καθυστερήσει την τρομερή αυτή μοίρα. Η Ρόουζ πρέπει να κοιτάξει στον Ντιμίτρι και τον Άντριαν, τις δύο μεγάλες αγάπες της ζωής της για να τον βρει. 
Μαζί με την καλύτερη της φίλη Λίζα, σε μια θανάσιμη μάχη για τον βασιλικό θρόνο, τα δύο κορίτσια αναγκάζονται να βασιστούν στους εχθρούς τους και να αμφισβητήσουν αυτούς που πίστευαν οτι μπορούν να εμπιστευτούν.
Αλλά τι θα συμβεί αν η πραγματική ελευθερία σημαίνει το να θυσιάσουν το πιο σημαντικό πράγμα απ'όλα; Η μία την άλλη; " 


Απο που να αρχίσω; Συνέβησαν τόσα πολλά! Αυτό το βιβλίο τα είχε όλα! Δράση, αγωνία, συναίσθημα, δυνατές συγκινήσεις και ανατροπές...πολλές ανατροπές!!! Είναι αρκετά χορταστικό, γύρω στις 585 σελίδες στην πρωτότυπη έκδοση, και σε γεμίζει απόλυτα! Η γρήγορη και ανατρεπτική πλοκή καθώς και η αγωνία που σου προκαλεί είναι τα στοιχεία που σε κάνουν να μην μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου! Πιστεύω πως δεν θα μπορούσε να γραφτεί καλύτερο τέλος σε αυτή την υπέροχη σειρά. Τα πάντα σταδιακά και όχι χωρίς κόπο, μπαίνουν στη θέση τους κάτι που εμένα προσωπικά με ανακούφισε αφού είμαι από αυτούς που τους αρέσουν τα happy endings! Θα αγαπήσετε από την αρχή όλους τους χαρακτήρες που έπλασε η Ρίσελ, θα αγχωθείτε μαζί τους, θα ενθουσιαστείτε μαζί τους, θα πονέσετε, θα χαρείτε..θα τα νιώσετε όλα!
Δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι απλά θα σας πω οτι πιστεύω πραγματικά οτι αυτό το βιβλίο θα ικανοποιήσει απόλυτα όλους τους αναγνώστες της σειράς!


Κυκλοφορούν επίσης:



256 σχόλια:

  1. Καλήμερα!!! Αλεξία σε ζηλεύω! Χαίρομαι απίστευτα που σου άρεσε..Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος εαν θα έπρεπε να το διαβάσω στα αγγλικά ή να περιμένω να βγει στα ελληνικά -όποτε απόφάσισει η introbooks να γίνει αυτό επιτέλους- αλλά με έπεισες. Με το που γύρισω από τις δεκαήμερες διακοπούλες αυτήν την εβδομάδα και αφου διαβάζω τον κουρδιστο άγγελο και την πόλη των εκπτωτων θα αφωσιωθω στο last sacrifice. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα έρθω με μεγαλύτερο σχόλιο γιατί θέλω πολλά να πω, αλλά τώρα δεν προλάβαινω γιατί αυτό το σκ είναι... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ ήταν πολύ ωραίο Γεράσιμε! και ευτυχώς η γλώσσα απλή! Δεν θα δυσκολευτείς καθόλου! αν και μέχρι να έρθει η σειρά του μπορεί και να έχει βγεί και στα αγγλικά!!! χα, χα! αν θυμάμαι καλά η σειρ΄πα είναι:αγγελική σιωπή, κουρδιστος άγγελος, πόλη των εκπτωτων, crescendo, last sacrifice, matched και άλλα πολλά! κάπως έτσι??? θα περιμένω τα σχολιά σου! να περάσεις τέλεια και θα σε περιμένουμε πως και πως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι πως προσωπικά δεν περίμενα να "κολλήσω" με τησυγκεκριμένη σειρά,να όμως που τελικά κόλλησα!
    Πριν λίγες μέρες τελείωσα το "Δεσμώτες Ψυχών" (aka Spirit Bound) και ξεκίνησα το "Last Sacrifice" προχθές.Με έτρωγε η αγωνία όπως καταλαβαίνεις...
    Ένα πρόσωπο συγκεκριμένα υποψιάζομαι,αλλά δεν θα το αποκαλύψω...
    Απ' τα λεγόμενά σου πάντως καταλαβαίνω πως η σειρά θα έχει happy ending και χαίρομαι πολύ γι' αυτό!!!
    Αααα!!!Και καλώς σε βρήκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ καλως όρισες sweety!

    μια από τα ίδια! και εγώ δεν περίμενα να κολλήσω και μάλιστα καθυστέρησα πολύ να την ξεκινήσω! αλλά να που άξιζε τον κόπο! Αλλη μια λοιπόν που δεν μπορεί να περιμένει μέχρι το φθινόπωρο για να το διαβάσει στα ελληνικά! και εγώ δεν άντεχα!!
    είμαι σίγουρη οτι θα σου αρέσει πολύ! πέρνα από εδώ να το σχολιάσουμε!

    ΥΓ. Νομίζω οτι σε ξέρω από τα σχόλιά σου στο blog της ΠΛΑΤΥΠΟΥΣ! Καλά κατάλαβα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλεξία όντως δεν αντέχω μέχρι το φθινόπωρο για να το διαβάσω στα ελληνικά!
    Άσε δε που έτσι κάνω και εξάσκηση για το Proficiency!:)
    Ενοείται πως μόλις το τελειώσω θα περάσω για να το σχολιάσουμε!!
    Δεν έμεινε και πολύ ακόμα...;)

    P.S.:Ε,ναι λοιπόν!Αυτή είμαι!!!
    Καλά κατάλαβες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @
    Μα καλά τίποτα πια δεν μου ξεφεύγει!
    χα, χα, χα!
    αντε σε περιμένω να μου πείς εντυπώσεις!
    όσο για την εξάσκηση δεν το συζητώ! αστέρια θα γίνουμε στα αγγλικά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηι σε ολους.
    I am jenin και μου αρεσουν ολα τα βιβλια που εχουν να κανουν με ερωτες και φαντασια.
    θελω να ρωτισω ομως πως και δεν ειπαρχει πουθενα τα βιβλια της συμαδεμενης???
    γιατι και αυτα ειναι πολυ ωραια.
    Τωρα παντως περιμενω το δεσμωτες ψυχων(βιβλιο 6) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Γεια σου Jenin!

    Καταρχήν καλωσόρισες στην παρέα μας! Και εγώ όπως θα έχεις καταλάβει με την φαντασία έχω ένα θέμα! :)
    Όσον αφορά στη σειρά της σημαδεμένης η αλήθεια είναι οτι θέλω καιρό να τα διαβάσω και δεν έχω προλάβει! Σε αυτό το blog μπαίνουν αυτά που διαβάζω με την άποψή μου γι'αυτά..για αυτό το λόγο λοιπόν δεν τα έχεις δει! Τα έχω όμως στο νού μου και σύντομα θα τα διαβάσω και αυτά σε αυχαριστώ πολύ που μου τα προτείνεις!
    Τέλος μάλον εννοείς οτι περιμένεις την Τελευταία Θυσία (βιβλίο 6) έτσι? γιατί το Δεσμώτες Ψυχών(βιβλίο 5) έχει εκδοθεί στα ελληνικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σε όλους!!!Πραγματικά έπαθα ψύχωση με αυτά τα βιβλία!!!:D Είναι φανταστικά. Ανυπομονώ να κυκλοφορήσει και αυτό το βιβλίο. Βασικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το προμηθευτώ στα αγγλικά αλλά το πρόβλημα είαι ότι δεν ξέρω από που...Έχω διάβασει πολλά βιβλία αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο. Ελπίζω να έχει ένα καλό τέλος αλλά λυπάμε πάρα πολύ που πρέπει να τελειώσει τόσο σύντομα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Γεια σου Έλενα!
    Είναι πραγματικά τέλεια και εγώ κόλλησα! Και το πήρα στα αγγλικά από ανυπομονησία! Μπορείς να το βρεις στα Public! Εάν δεν έχει εκεί που μένεις μπορείς να το παραγγείλεις από την ιστοσελίδα τους! Εάν χρειαστείς βοήθεια πες μου! Διαφορετικά υπομονή μέχρι το φθινόπωρο... Πράγματι και εγώ λυπήθηκα λιγάκι που τελείωσε αλλά τι να κάνουμε...πάντως τελειώνει καταπληκτικά! Γυρνώντας και την τελευταία σελίδα αυτού του βιβλίου ένιωθα γεμάτη!Θα σου αρέσει σίγουρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπάρχουν πολλά βιβλία που φτάνουν στο τέλος τους...Δυστυχώς:C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και αρχίζουν άλλα όμως! Αυτό είναι το ωραίο.. ότι αυτός ο υπέροχος κύκλος δεν τελειώνει ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλησπερα εχω διαβασει και τα 5 βιβλια και εχω μηνει αναβδη με την πλοκη ..και τωρα περιμενω εναγωνιος το 6....αυτο που μου εκανε τρομερη εντυποση και το σχολιαζαμε για αρκετες μερες με φιλους ειναι οταν στο 3 βιβλιο εφτασαι η στιγμη της πολυποθητης ερωτικης σκηνης του ντιμκα και της ροουζ...καλα ειναι δυνατοντην εβαλε αναμεσα σε 2 μαχες δλδ ποση φαντασια πρεπει να υπαρχη στο μυαλο 1 ανθρωπου για να γραψει κατι τετοιο...τελςο παντως εσεις που ηδ εχετε διαβασει το 6 δεν μας λετε κι εμας ετσι στο περιπου τι ακριβος θα συμβει για να εχουμε μια εικονα αν και απο υκασιες του τι μπορει να γινετε εχουμε διβασει απο πολλους....ελπιζω να μας κανετε αυτη την χαρη λιγακι φως ζηταμε..¨((((((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. elena dn 3erw an s endiaferei alla t 6 vivlio uparxei s hlektronikh morfh k mporeis n t katevaseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλησπερα εαν υπαρχει το 6 σε ηλεκτρονικη μορφη οπως λες δεν μας στελνεις την σελιδα να το κατεβασουμε...φυσικα εαν ειναι εφηκτω και μας επιτρεψουν κατι τετοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.4shared.com/document/cOCGyHTp/6_Vampire_Academy_-_Last_Sacri.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδιά καλημέρα!

    Πράγματι μπορείς να το βρείς στο ιντερνετ το βιβλίο ή ακόμη κ να το προμηθευτείς σε έντυπη μορφη όπως εγώ από τα public.. αν μου στείλεις το email σου μπορω εκεί να σου πω κάποια πράγματα.. δεν θελω να μαρτυρισω την υπόθεση εδω γιατί κάποιοι μπορεί να μην θέλουν να τους χαλάσουμε την έκπληξη! Ένα όμως θα σας πω..

    Θα γίνει της μουρλής! είναι καταπληκτικό βιβλίο!! έχει όλα όσα ανυπομονούσαμε να διαβάσουμε τόσο καιρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλημερα οκ αλεξια καταλαβενω οτι δυσκολα αναφερετε καποιος στις τροπες που περνει το βιβλιο
    μηπως ξερουμε περιπου ποτε βγενει γιατι ο σεπτεμβρης εχει και 31 ημερε ..χχαχααχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλησπερα παιδια ονομαζομαι Εφη και εχω διαβασει κι εγω και τα 5 βιβλια...διαβασα αυτα που αναφερετε πιο πανω και εχω τις εξεις αποριες η αλεξιο οπως ειδα εχει διαβασει το βιβλιο και λεει οτι η πρωτη εκδοση ειναι 585 σελιδες στην πορια ειδα καπια σελιδα που εχετε στειει και εχει το βιβλιο στα αγγλικα με 271 σελιδες..τελικα το 6 ποσες σελιδες ειναι και εαν υπαρχει καποιος που ξερει περιπου ποτε θα κυκλοφορισει....

    ευχαριστω εκ των προτερων....¨)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αλεξια καλησπερα...φυσικα και θελω να μαθω τι περιπου θα γινει...αλλα οχι και ολα...αν σου ειναι ευκολο στειλε μερικες ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ και ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...ευχαριστω...
    blackheart1910@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ευχαριστώ για την πληροφορία.Κατέβασα το έκτο βιβλίο από το ίντερνετ και είναι καταπληκτικό...Ανυπομονώ για το επόμενο βιβλίο της συγγραφέας το bloodlines. Πιστεύω πως θα είναι υπέροχο ...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλησπέρα σε ολους παιδια!
    καταρχην με συγχωρείτε για την καθυστέρηση! Λοιπόν ας τα πάρουμε με την σειρα!

    @ Ανώνυμε δυστυχώς κανεις δεν ξέρει πότε ακριβώς θα βγεί το βιβλίο γιατι με τις εκδοσεις introbooks ποτε δεν είσαι σιγουρος! Σκέψου οτι αρχικά είχαν ανακοινώσει οτι θα βγεί Ιούλιο και το μετεφεραν στον Σεπτέμβρη! Εγώ πάντως επιφυλλάσομαι γιατι μπορεί να το καθυστερήσουν περισσότερο! εγώ γι'αυτό δεν έκανα υπομονή και το διάβασα στα αγγλικά!

    @ Εφη μου οι σελίδες έχουν να κάνουν με την έκδοση..
    Το δικό μου βιβλίο είχε τόσες .. τώρα αν σε κάποια άλλη έκδοση η σελίδα είναι μεγαλύτερη ή τα γράμματα είναι μικρούτσικα μπορεί να έχει πιο λίγες σελιδούλες.. Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά νομίζω ότι σε καλύπτω με την παραπάνω απάντηση! :)

    @ Ανώνυμος ( καλέ βάλτε και ονοματάκια!!!)

    λοιπόν αύριο υπόσχομαι να σου στείλω κανένα σποιλεράκι!!!! με συγχωρείς για την καθυστέρηση!

    @ Ελενα

    πολύ χαίρομαι που σε βοηθήσαμε και επιπλέον που σου άρεσε τόσο!!!! Έχω μεγάλη περιέργεια πότε θα βγεί το bloodlines στα ελληνικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ευχαριστω πολυ αλεξια...και δεν πειραζει για την καθυστερηση...
    οποτε μπορεσεις στειλε το...
    gina...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπερα ευχαριστω πολυ αλεξια για την ενημερωση..ελπιζω να το βγαλουν συντομα το βιβλιο
    τελικα και να μην αργησουν αλλο...¨)))

    φιλικα εφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. γεια σου αλεξια μου...
    καλα τωρα ειδικα που με ενημερωσες για το τι θα γινει δεν μπορω να περιμενω με τιποτα...πρεπει να ειναι το ωραιοτερο απο ολα της σειρας...
    ελπιζω να το αποφασισουν καμια φορα και να βγει στα ελληνικα...
    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. TA ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΡΕΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ gina
    κοριτσάκι μου ήταν χαρά μου!!! Και κατά την γνώμη μου ΝΑΙ είναι το καλύτερο από όλα!!! το μόνο λοιπόν που μένει είναι να κάνουμε υπομονή!

    Φιλάκια!

    @ maria
    Καταρχήν καλωσόρισες στην παρέα μας! Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και εγώ όταν το διάβαζα ήμουν σε έκσταση!!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ εφη
    να'σαι καλα εφη μου δεν κανει τιποτα!
    ολοι το ελπιζουμε αυτο!!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ...ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ 4 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ.ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΟΝ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. πραγματικα μαρια μου ποτε δεν ειναι αρκετα και την ιδια στιγμη ποτε δεν τελειωνουν!
    με τα θανασιμα εργαλεια και εγω στα ιδια ειμαι κ μολις τελειωσω την καμενη γη σειρα εχει ο κουρδιστος!
    την σειρα ομως " οικος της νυχτας" δεν εχω προλαβει ακομη να την ξεκινησω... ειναι ομως στο αμεσο προγραμμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλησπερα αλεξια να σε ρωτησω εχω διαβασει τα βιβλιο οι αγγελοι και οι αγγελοι το μαρτυριο
    μηπως γνωριζεις πως ονομαζετε το 3 βιβλιο της σειρας???

    συγνωμη παιδι αγια το ασχετο θεμα μου .....

    Εφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έφάκι καλησπέρα!

    καλε δεν πειράζει για το άσχετο θέμα! χαλαρά τα λέμε εδώ! χωρίς περιορισμούς!
    λοιπόν θα λέγεται ΠΑΘΟΣ! και αναμένεται τον Οκτώβρη!
    στο παρακάτω λινκ μπορείς να δείς κ το εξώφυλλο αν θέλεις!
    http://alexialibrarytales.blogspot.com/2011/06/2.html

    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. καλησπερα αλεξια ..ειναι αληθεια αυτο
    που εμαθα!!!!! οτι τελεικα το 6 βιβλιο θα
    βγει τον οκτωμβριο!!!!!!!

    ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑΑΑΑΑΑΑ...ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΕΥΤΟΝΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ

    Εφη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. γεια σου αλεξια μου...
    και εγω να σε ρωτησω αν εμαθες ποτε βγαινει το 6 βιβλιο μπηκα αλλα διαβασα το σχολιο της Εφης...
    ακουσες μηπως τιποτα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟ!!!!!!!!!!!!ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ INTROBOOKS!!!!!!!!!!ΟΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Παιδιά καλησπέρα!

    λοιπόν ναι δυστυχώς και εγώ εμαθα για Οκτώβριο...
    γιατί νομίζετε οτι δεν εκανα υπομονή και το διάβασα στα αγγλικά..! :) Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με την introbooks.. από πότε το περιμένουμε και που? δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ενημερώσουν τους αναγνώστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. καλησοερα ειναι οντως επισυμα τα πραγματα
    οτι το 6 βιβλιο θα βγει τον οκτωβριο..και
    δυστιχος μαλλων μετα της 18 δλδ μετα την επισημη πρεμιερα που θα κανει στους κινηματογραφουςτο πρωτο αποσπασμα απο την χαραβγη...ετσι εμαθα τουλαχιστον απο καποια αλλα μπλοκς που βρηκα καταλαθος.....
    αχ βρε αλεξια εισαι απο τις τυχαιρες που ξερεις πολυ καλα αγγλικα και καταφερες να το διαβασεις
    αν και εχω διαβασει την περιληψη του 6 βιβλιο κι ξερω ακριβος τι θα γινει δεν ειναι αρκετο..


    δεν μας λυπουντε καθολουυυυυυυ.....

    φιλικα
    Εφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. αχ αστα εφακι δυστυχως ετσι ειναι..δεν μας λυπουνται καθολου! ολο στην αναμονη μας εχουν! υπομονη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΧΑΡΗ!!!!ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΤΙΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μαρια μου και εγω λεω οταν βγει στα ελληνικα.να το ξαναδιαβασω αλλα ακομη δεν ειμαι σιγουρη 100% γιατι εχω νευριασει με τον εκδοτικο.. θα αποφασισω μολις βγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ "ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ" ΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΩ ΒΙΒΛΙΑ-ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ....Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αστα Μαρια μου με τοσες σειρες που εχω ξεκινησει ειμαι συνεχεια στην αναμονη...τι να κανουμε υπομονη! απλα οι περισσοτεροι εκδοτικοι ειναι συνεπεις ευτυχως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το βιβλίο 6 ηλεκτρονικά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ Ανώνυμος

    Δοκίμασε εδώ:
    http://www.mediafire.com/?ajzzcaz8v45y9kq

    ή αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το email σου και να σου το στείλω εγώ σε pdf. Ότι προτιμάς..

    Το email μου είναι
    alexia.p@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. καλημερα παιδια ..

    το 6 βιβλιο στα αγγλικα θα το βρεις εδω

    http://www.4shared.com/document/cOCGyHTp/6_Vampire_Academy_-_Last_Sacri.html

    απο εκει και περα το κακο ειναι οτι τελικα το 6 θα βγει το ΝΟΕΜΒΡΙΟ και οχι τον οκτωμβριο οπως ειπαμε σε παλιωτερα ποστ δυστιχος...
    λογο οτι τωρα βγαζουν τα σχολεικα βιβλιο αναθεμα εαν θα βγει και τοτε μιας και ακομα δεν εχουν κανει ακομα ουτε επανεκδοση του 5 που εχει εληψη στην αγορα.....

    χαλιααααααααααααααα η κατασταση...

    φιλικα Εφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @ Καλημέρα και σε σένα Έφη!

    άστα τα έχουμε όντως ξαναπεί.. ο συγκεκριμένος εκδοτικός μόνο συνεπής δεν είναι! Άλλα λέει και μονίμως άλλα κάνει! Εγώ το περίμενα οτι θα πάρει και άλλη καθυστέρηση.. γι'αυτό και το διάβασα και εγώ στα αγγλικά και ησύχασα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. γεια σας παιδι χαιρομε που σας γνωριζω! Ειμαι και εγω,σαν και εσας , κολλημενη και ερωτευμενη με το Αcademy! Λατρευω ολους τους ρολους και ειδικοτερο Ρουζ και Ντιμιτρι...
    Ανυπομωνω για το Last Sacrifice και το εχω παρει πολυ με τον εκδοτηκο τυπο...
    Ακουσα κατι φημες οτι σημαντικο ρολο παιζει η Τασα στο τελευταιο βιβλιο ισχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γεια σας...μήπως ξέρει κανείς πότε ακριβώς βγαίνει η τελευταια θυσία στα ελληνικά...;είμαι εξαρτημένη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γειά σας παιδιά!

    όσο για την Τάσα ναι μπορώ να το επιβεβαιώσω οτι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο!
    αλλά για το πότε θα βγεί στα ελληνικά.. τι να πώ, ποτέ δεν ξέρεις με τον συγκεκριμένο εκδοτικό! Ελπίζω άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλησπέρα σε όλους ! Σήερα ανακάληψα το blog και πρέπει να σας συγχαρώ !
    So the point is..οτι η introbooks μας κοροϊδεύει και΄δεν νοιάζετε κα8όλου για το αναγνωστικό κοινό της. Λοιπον εγώ δηλώνω ότι μετα το 6 βιβλίο VA δεν πρόκειτε να ξανά αγοράσω κανένα βιβλίο απ'ο τον συγκεκριμένο εκδοτικό οίκο !
    Πρέπει βέβαια να προ΄σθέσω οτι είμαι ερωτευμένη με ταβιβλία VA ! Ο τροποσ γραφής, η πλοκή ,οι ρόλοι... όλα μαζί κάνουν το τέλειο βιβλίο ! Και είναι κρίμα που το εκδίδει ένας τόσο αναξιόπιστος οίκος .
    Θα το εκτιμούσα βαθύτατα αν με κατατοπίζατε λίγο όσων αφορά το τελευταίο και πολυαναμενόμενο βιβλίο τησ σειράς μιας και είμαι μόνο δεκατσσάρων και 8α μου είναι καπωσ δύσκολο να το διαβάσω στα αγγλικά . Αν δεν μπορειτε να αναρτησετε τέτοιου είδους σχόλια στο blog θα με υποχρεώνατε αν μου στελνατε κάποιο e-mail στην διεύ8υνση : nely125692@hotmail.com
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Νέλυ μου καλωσόρισες!

    Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και προσωπικά και εκ μέρους των υπολοίπων σχολιαστών!Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όσον αφορά στον εκδοτικό, αλλά τι να κάνεις?
    Θα επικοινωνήσω μαζί σου στο mail σου για να μην γεμίσουμε spoiler στο post, κάποιοι μπορεί να μην θέλουν να τους χαλάσουμε την έκπληξη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Οκ λοιπόν, περιμένω με ανυπομονησία το mail σου

    Καλό βράδυ και εχαρτώ πολύ ! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ευχαριστώ* [και τα λαθάκια μέσα στο πρόγραμμα είναι ;)]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Νέλυ μου το mail σου σίγουρα μου το έχεις γράψει σωστά? γιατί σου στέλνω και μου γυρίζει πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. geia sas.!telika pote tha doume to vivlio sta ellinika?einai toso oraio oso lete? na pao na to paro sta aglika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. γεια σασ...!τι κάνετε.... όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο στα αγγλικα μπορεί να μου πει αν στο τέλος του βιβλίου 6 'τελευταία θυσία' ο ντιμιτρι και η ρόουζ είναι πάλι μαζί..;μαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. @ Ανώνυμος
    γειά σου και σένα! δυστυχώς δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα βγεί στα ελληνικά αλλά πιστεύω σύντομα! αφού έκανες τόση υπομονή έως τώρα κάνε ακόμη λίγη για να το διαβάσεις κατευθείαν στα ελληνικά..
    Και ναι! είναι φανταστικό βιβλίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. @ Μαρία
    Μαράκι μπορώ να σου πώ αλλά στο mail σου.. γράψε μου εδώ το mail και εγώ θα σου στείλω την απάντηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Α.α.α.χ alexia δυστυχώς δεν έχω mail....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. καλησπερα, τελικα ξερει κανεις ποτε θα βγει το 6ο βιβλιο στα ελληνικα?
    Θα εβγαινε Νοεμβριο αλλα ο Νοεμβρης τελειωνει και δε το εχω βρει πουθενα..Μονο στα αγγλικα αλλα προτιμω στα ελληνικα μην τυχον και μου ξεφυγει καμια λεξη!!
    Θα σκασω απο την αγωνια μου!
    Ευχαριστω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δυστυχώς κανένας δεν ξέρει αφού η introbooks δεν απαντάει σε κανέναν από τους εκατοντάδες αναγνώστες που τους ρωτάνε καθημερινά στο facebook..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Κρίμα πάντως που αντιμετωπίζουν έτσι το ελληνικό αναγνωστικό κοινό. Και γω το περιμένω πως και πως. Όπως επίσης και το Σαφφικ την συνέχεια απο το Ινκάρσερον. Τι να πω.... με το καλό να τα υποδεχτούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. έχεις απόλυτο δίκιο Αθηνά μου!
    Για πες για το ινκάρσερον..δεν το έχω διαβάσει αλλά πολλές φορές ήμουν στο παρα-τσάκ να το πάρω.. καλό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλησπέρα! Με λένε Μαργαρίτα και λατρεύω να διαβάζω βιβλία. Ο έρωτας μου με τα βαμπίρ άρχισε με το twilight saga. Τρελός έρωτας! Πρίν λίγο καιρό μου είπε μια φίλη για το Vampire Academy και έτσι άρχισαν όλα! Μέσα σε μια εβδομάδα διάβασα τα 5 βιβλία και τώρα είμαι στο 6(Last Sacrifice). Επειδή μιλάω πολύ καλά αγγλικά δεν έχω πρόβλημα στο διάβασμα, αλλά μήπως έπρεπε να περιμένω το Ελληνικό? Τέλος πάντων...μήπως ξέρετε πότε θα βγει (επιτέλους) η Ελληνική μετάφραση?! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αγαπητή Μαργαρίτα,

    Καλωσήρθες στην παρέα μας!
    καταρχήν να σου πώ οτι πάνω κάτω ολονών μας ο έρωτας με τα βαμπιρο-βιβλία ξεκίνησε με το twilight όπως και σε σένα!!! Όσον αφορά το Last sacrifice τι να σου πώ.. και εγώ όπως βλέπεις στα αγγλικά το διάβασα! Δεν μπορούσα να περιμένω! Για την ελληνική μετάφραση δεν έχω ιδέα! Και κανείς δεν έχει δηλαδή αφού όπως πολλάκις έχουμε πει ο εκδοτικός δεν απαντάει στις ερωτήσεις μας! Οπλίσου λοιπόν με υπομονή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. γεια σας...!!πολυ καιρο εχουμε να τα πουμε...καλα η σειρα θανασιμα εργαλεια ειναι φανταστικη...!!κανενα νεο για το ομορφο χαος...;γιατι απο οτι φαινεται για το τελευταια θυσια δεν εχετε..κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. γεια σου Μαρακι! με συγχωρεις για την καθυστερηση...
    λοιπον ηξερα οτι θα σου αρεσουν τα θανασιμα εργαλεια!!!
    το ομορφο χαος το περιμενουμε αυτο το μηνα! ετσι εχει ανακοινωσει η Πλατυπους..
    οσο για την Τελευταια θυσια....καλα κρασια!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. αντε μωρε..ποσο ακομα θα περιμενουμε...ναι σημερα μπαινω στο τριτο...πολυ ωραια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. παιδια θελω να ρωτησω κατι..η ταινια θα βγει ποτέ?και αν ναι ξερετε ποιοι θα παιζουν εκει?
    Επισης εχω να σχολιασω οτι τωρα διαβαζω το 5ο καιδεν μπορω να περιγραψω με απλα λογια ποσο μου αρεσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Δυστυχώς από όσο γνωρίζω δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα ακόμα..φήμες λένε οτι τα δικαιώματα έχουν πουληθεί και οτι η ταινία αναμένεται μέσα στο 2013..αλλά είναι μόνο φήμες..τίποτα επίσημο!
    Και εμένα το πέμπτο μου άρεσε πάρα πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αχ συγγνώμη που δεν απαντούσα τόσο καιρό και "σε παραμέλησα" αλλά ο υπολογιστήσ μου χάλασε ( η μητρική πλακέτα) και τωρα προάσφατα τον αντικατέστησα.. Λοιπον οσο αφορά το mail μου στο ξαναγράφω για να είμαστε σίγουροι ! nely12569@hotmail.com Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα έδω είμαστε να το λύσουμε !! Σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες με το θέμα μου .. Και παλυ συγγνώμη για την αναμονή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Γεια σας
    Εδώ άλλη μια πορομένη αναγνώστρια ''μεταφυσικης'' λογοτεχνίας ( twilight,fallen,VA,ρίγος,θανασιμα εργαλεια,αθανατοι..κτλ) κανω υπομονη απο το καλοκαιρι για το 6ο βιβλιο VA στα Ελληνικα γιατι στα αγγλικα και στα γαλλκα οπως και να το κανουμε δεν ειναι το ιδιο....Γνωριζετε κατι νεοτερο ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. α.α.χ ολοι το περιμενουμε πως και πως...και το κακο ειναι οτι ,απο οτι φαινεται, δεν εχουν πει ουτε καν ημερομηνια...[μας βασανιζουν...]...καλα alexia τα θανασιμα εργαλεια φανταστικα...μπαινω τωρα στο 4...κανενα νεο για το ομoρφο χαος...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. @ Ανώνυμος
    Καλωσήλθες!!! δυστυχώς δεν έχουμε κανένα νεότερο κορίτσι μου.. δεν έχουν ανακοινώσει κάτι.. μας έχουν βγάλει την ψυχή!

    @ Μαρία
    Μαράκι το όμορφο Χάος έχουν ανακοινώσει οτι στα σίγουρα θα είναι η επόμενη κυκλοφορία τους και ελπίζουν μέσα στον Δεκέμβρη.. ε και να καθυστερήσει λιγάκι είναι θέμα ημερών!

    @ Νέλυ μην στεναχωριέσαι συμβαίνουν αυτά! θα ξαναπροσπαθήσω να σου στείλω και βλέπουμε... welcome back!!!

    Χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά σε όλους παιδιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. @alexia Σε ευχαριστώ πολύ !! Καλή χρονιά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. signwmh paidia,ksexasa na sisththw prin..me lene evh!
    epeidh den borw na perimenw na vgei to 6o ginetai kapoios na mou steilei sto email mou mia mikrh perilhpsh(oxi polles leptomereies)me to ti ginetai?
    vula_bloom.lala@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ευη μου σου στέλνω τώρα! Καλως μας ήλθες!!

    Νέλη μου σου στέλνω και σένα! Καλή χρονιά σε όλους παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Εντάξει,εγώ το πήρα το μήνυμα και περιμένω την απάντησή σου..
    Επίσης καλή χρονιά σε όλους

    Εύη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. χρονια πολλα και απο μενα...!!καλη χρονια...και με περισσοτερα βιβλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Γεια σας και Χρονια Πολλα!!!
    Αλεξια το blog σου ειναι υπεροχο :) Οπως και ολοι υπολοιποι ,ετσι και εγω θελω να μαθω αν υπαρχει κατι νεοτερο απο την introbooks για την αφηξη του πολυποθητου 6ου βιβλιου της σειρας !!!


    ┊  ┊  ┊  ┊
    ┊  ┊  ┊  ★
    ┊  ┊  ☆
    ┊  ★


    Ντοριτα ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ντορίτα,απ'ότι ξέρω εγώ δεν έχει βγεί τίποτα καινούριο σχετικά με την άφηξη του 6ου βιβλίου δυστυχώς,και πιστεύω ότι θα καθυστερήσει πολύ ακόμα..

    Εύη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Σ΄ευχαριστω Ευη μου.Απλα ετσι η introbooks μονο πελατες χανει γιατι εγω το ειπα αυτο θα ειναι το τελευταιο βιβλιο που αγοραζω απο τον συγκεκριμενο εκδοτικο οικο ....εχε χαρη που εχουμε την αναγκη τους!!! Τελος παντων ευχομαι με την αφηξη του 2012 να σηματοδοτηθει και αφηξη ⋞Του βιβλιου⋟ στα βιβλιοπωλεια


    Ντοριτα ◕‿-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. και εγώ αυτό εύχομαι και το περιμένω με αγωνία..τώρα,όσο αφορά τον συγκεκριμένο εκδοτικό οίκο τι να πω;μακάρι να μπορούσε να τυπώσει το βιβλίο κάποιος άλλος και να μπορέσουμε και εμείς επιτέλους να το διαβάσουμε..

    Εύη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Παιδιά,μπήκε επιτέλους το 2012..Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά.Να περνάτε πάντα καλά!!!

    Εύη :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. geia sas!! h8ela n rwthsw oi selides toy biblioy einai mono 276 ..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Γεια και παλι!!! ανωνυμε το last sacrifice εχει 608 λαχταριστες σελιδουλες ....ελπιζω οταν θα βγει και στα ελληνικα ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να ειναι και παραπανω!!!!


    Ντοριτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμε,το last sacrifice είναι 276 σελίδες όταν το κατεβάζεις στον υπολογιστή..κανονικά είναι 608 νομίζω,όπως λέει και η Ντορίτα

    Εύη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Παιδια καλή χρονιά να έχουμε!!!! Με πολλά πολλά βιβλία!!!! Με συγχωρείτε για την καθυστερημένη απάντηση αλλά γιορτές βλέπετε...

    Ντορίτα μου καταρχήν καλώς μας ήρθες!!!! έπειτα όπως πολύ σωστά σε ενημέρωσε η Εύη δεν υπάρχει δυστυχώς νεότερο από την introbooks :(

    Ανώνυμε οι σελίδες είναι αναλόγως την έκδοση αλλά εφόσον το κατέβασες στον υπολογιστή σου και οι σελίδες είναι σε μέγεθος Α4 είναι λογικό να είναι πολύ λιγότερες...

    Εύη μου σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες εσύ! Χρόνια πολλά και καλά κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αλεξια, καλως σας βρηκα ◕‿◕。 !!! ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε καποιο ling για το graphic novel της σειρας σε pdf..


    Ευχαριστω , Nτοριτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ντορίτα μου βρήκα κάτι θέλεις να στο στείλω σε μαιλ? ή θέλεις το link να το κατεβάσεις μόνη σου είναι αυτό:

    http://www.4shared.com/office/GI8gYlrW/Vampire_Academy_-_Graphic_Nove.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αλεξια μου σ' ευχαριστω παρα πολυ!!!! :)


    Ντοριτα ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανένα βιβλίο που να μιλάει για την ζωή της Ρόουζ και του Ντιμίτρι μετά από όλη αυτή την ιστορία ή για το vampire academy ή γενικά για τους χαρακτήρες ? και αν υπάρχει μπορώ να το βρώ στο internet ?

    Εύη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. diavasa smr to 6o vivlio sta agglika kai htan pragmatika polu eukolo kai polu wreo!!! AGAPW TON DIMITRI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Γεια σας!
    θα ηθελα να μ προτινετε ενα βιβλιο που να μιαζει λιγο με το vampire academy η ακομα και το twilight. Τα εχς λατρεψει πραγματικα και θελω και αλλο ¨)

    Σεραϊνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. geia sas paidiaa :) kai egw kainouria sthn pareaa :P loipooon egw kai h 3aderfh mou exoume 3etrela8ei me ta vivlia *.* den exw xrono na grayw parapanw sxolia :( alla exw mia aporiaa :( pote 8a vgei to teleutaiooo???? :( einai Ianouariosss :( dn mas lupountai pia??? :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. @ Ντορίτα

    δεν κάνει τίποτα κοπέλα μου! Γι'αυτό είμαστε εδώ!
    :)

    @Εύη

    Εύη μου το μόνο που ξέρω εγώ οτι υπάρχει είναι η σειρά bloodlines στην οποία συνεχίζεται η ιστορία της Τζίλ.. πληροφορίες μπορείς να βρείς εδώ:
    http://www.bloodlinesseries.com/
    και να το κατεβάσεις στα αγγλικά εδώ:
    http://www.mediafire.com/?dt1vbcbo7k3973z
    ή αν θέλεις μπορώ να σου το στείλω...

    ελπίζω να βοήθησα..

    @Ανώνυμος

    καλωσήλθες στο κλάμπ!!! όλοι αγαπάμε Ντιμίτρι!! χαχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. @ Σεράινα καλωσόρισες και εσύ στην παρέα μας!!
    Δεν ξέρω ποιά σειρά να σου πρωτοπροτείνω.. λοιπόν..
    καταπληκτική είναι η σειρά "Δίψα" δες εδώ:
    http://alexialibrarytales.blogspot.com/2011/07/1.html

    Επίσης η σειρά "Άγγελοι" δες εδώ:
    http://alexialibrarytales.blogspot.com/2011/06/1.html

    Οι "Αγώνες Πείνας" οπωσδήποτε! δες εδώ:
    http://alexialibrarytales.blogspot.com/2011/03/collins-suzanne.html

    Τα "Όμορφα πλάσματα" δες εδώ:
    http://alexialibrarytales.blogspot.com/2011/04/blog-post_8632.html

    και πολλές άλλες φυσικά..Παιδιά προτείνετε στο κορίτσι ελεύθερα!!!
    ;) ελπίζω να βοήθησα αλλά εδώ είμαστε για πολλές ακόμη προτάσεις!!!

    @Δέσποινα

    Κορίτσι καλωσόρισες και εσύ! Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά θα σε στεναχωρήσω.. :( θα καθυστερήσει πολύ αφού όπως θα δεις και πιο πάνω το Γιωτάκι μας ενημέρωσε οτι ο εκδοτικός αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα..οπότε κανείς δεν ξέρει πόσο ακόμη θα περιμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Αλεξια μου το bloodlines το κατεβασα εγω..θελω αν μπορεις να μου στειλεις στο mail μου το grafic novel της σειρας :)

    Eυη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Γειά σας!!!θα ήθελα και εγω να προτείνω κάποια βιβλία στη Σεραϊνα καθώς απ'οτι κατάλαβα αυτο που σου άρεσε απο το twilight & VA ήταν το lovestory και το στοιχείο του φανταστικού (σε καταλαβαίνω απόλυτα μια άπο τα ίδια XD )έτσι εκτός απο τα βιβλία που σου πρότεινε η Αλέξια (όλα υπέροχα..!!) θα ήθελα να προσθέσω και εγω κάποια :
    ✎ Θανάσημα Εργαλεία (4 βιβλία)
    ✎ Δαιμονικές Μηχανές
    ✎ Αγγελική Σιωπή(2 βιβλία)
    ✎ Τα χρονικά των Κάστερ(3 βιβλια)

    ❀όλα τα βιβλία υπάρχουν στο blog❀

    Nτορίτα ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. @Ευη
    μεχρι αυριο το πρωι κοριτσι μου θα στο εχω στειλει!!! ;)

    @Ντοριτα
    ολα τους καταπληκτικα! μια κ μια ειναι οι σειρες αυτες!

    Σεραινα πηρες μια ιδεα! εχεις πολυ διαβασμα μπροστα σου!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Σεραινα επισης η σειρα vampire diaries[4 βιβλια ως τωρα], η σειρα οικος της νυκτας[4 βιβλια],οι αθανατοι[5 βιβλια και σε λιγο θα βγει και το τελευταιο!],ριγος , απνοια...παρα πολυ ωραια ολα...θα ξετρελαθεις και θα κολλησεις περισσοτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Σε ευχαριστω πολυ Αλεξια μου..το vampire diaries υπαρχει και στα ελληνικα?δεν το εχω διαβασει αλλα θελω να το ξεκινησω οπωσδηποτε

    Ευη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Εύη μου ναι! Αλλά πρέπει να σε προειδοποιήσω είναι πολύ διαφορετικά από τη σειρά.. όχι οτι δεν είναι ωραία απλά δεν έχουν σχέση με τη σειρά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Εύη δες εδώ:
    http://alexialibrarytales.blogspot.com/2011/03/vampire-diaries.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Σε ευχαριστω..μηπως ξερεις και αν εχει βγει σε ταινια(οπως το true blood)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Εύη μου εσύ ρωτάς? μπερδεύτηκα τώρα... :)
    Για τα vampire diaries μιλάμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Α ναι εγω ρωταω,απλα ξεχασα να βαλω ονομα απο κατω..για τα vampire diaries μιλαμε απλα ανεφερα το true blood σαν παραδειγμα,επειδη ξερω οτι εχει βγει σε ταινια περιληπτικα και ρωτησα αν εχει βγει και το vampire diaries!

    Ευη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. μπά κορίτσι μου δεν έχει βγεί ταινία..καλά θα ήτανε.. :)
    Μόνο η καταπληκτική..ανεπανάληπτη σειρά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. γεια σας!!!ειμαι κι εγω φαν αυτου του ειδος βιβλιων!!!και θελω να ρωτησω αν εχετε ακουσει κατι για το 6ο βιβλιο....ποτε θα βγει ξερει καποια-οις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Αχ philosophygirλ αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία!!! η άφηξη του πολυπόθητου 6ου βιβλίου της σειράς παραμένει δυστυχώς άγνωστη !!

    Ντορίτα ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. KORITSIA O DIMITRI TELIKA PETHAINEI?? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ανωνυμε αν και αυτο τωρα ειναι σποιλερ..δεν πειραζει..οχι δεν θα πεθανει ο αγαπημενος μας Ντιμιτρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. θα ειναι στο τελος με την ροουζ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. παιδιά γεια σας. Μόλις είδα τα σχόλια. ¨μου αρεσουν και εμένα πάρα πολύ τα love stories με οτιδήποτε φανταστικό, βρικόλακες, αγγελοι, λυκάνθρωποι κλπ. πολύ ωραία σειρά είναι μιας θεσσαλονικιάς,της ελίζας πολιτσοπουλου, ο "ουροβορος κρινος". για το 6ο ο βιβλιοπώλης που είναι κολλητός μου και επίσης κολλημένος λέει ότι έχει προβληματα η εκδοτικη εταιρία και μπορεί άλλη τελικά να το εκδόσει. πολύ καλή επιλογή, αν και σε άλλο υφος, το "ταιρι" από την πλατυπους.πιο πολύ στο υφος των αγώνων πείνας.
    Σοφια 18/1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Σοφια
    στην σειρα του κόσμου των Καστερ,ομορφα πλασματα κλπ. κυκλοφορεί και ένα πολυ μικρο βιβλίο 60 σελιδων, τα "σκοτεινα όνειρα" σαν ενα επεισόδιο ας πουμε στην ολη σειρά, μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Λινκ.
    επίσης μια πολυ ευκολοδιάβαστη σειρά, αν κι όχι ιδιαίτερα δυνατή είναι "οι γαλαζοαίματοι" από εκδόσεις ψυχογιός. Ακόμη διαβασα το "σκαρλετ" της μπαραντι αλλά μόνο μια φορά έτσι δεν εχω καταληξει αν μου αρεσει ή όχι. αν και συνήθως ότι είναι να μας κανει εντυπωση την κανει από την αρχή. Η "μαγεια" και τα "φτερά" μου άρεσαν πολύ και η "αγγελικη σιωπη" και το "κρεσέντο" δείχνουν να έχουν δυνατότητες. Βεβαια η πιο ολοκληρωμενη σειρά, μακραν όλων, νομιζω ότι είναι οι πόλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. geia sas paidia kai emena mou aresoun para poli ta biblia VA alla bistixws den nomizw na diabasoume to teleytew kai einai krima giati einai yperoxa biblia edw mporite na brite protaseis gia agapimena biblia kai seires

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1601179387388.86760.1173153011&type=3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. @Μαρία

    αν θέλεις μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό στο email σου γιατί εδώ μπορεί κάποιος να μην θέλει να του χαλάσουμε την εκπληξη! :) οπότε αν θέλεις μου το γράφεις και σου απαντάω και σε αυτή και σε όποια άλλη ερώτηση έχεις σχετικά με την πλοκή του βιβλίου!

    @Σοφία
    το "ουροβόρος κρίνος" δεν το είχα υπόψη μου αλλά αφού το λες θα το κοιτάξω!
    Το Ταίρι όμως το έχω διαβάσει και είναι από τα αγαπημένα μου!

    @ Ανώνυμος 1

    Τα Φτερά και τη Μαγεία θέλω και εγώ να τα διαβάσω και σύντομα μάλιστα! Όσο για τις πόλεις της Κασσάντρα Κλέρ συμφωνώ απόλυτα!! Φανταστικά βιβλία!

    @ Ανώνυμος 2
    Δεν νομίζω οτι δεν θα το διαβάσουμε απλά μπορεί να το αναλάβει άλλος εκδοτικός όπως λένε και τα παιδιά πιο πάνω και να αργήσει πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. sas euxaristw oles para polu!:D skeftomai na 3ekinisw to aggaloi :\
    twra prospa9w na vrw to graphic novel ths seiras alla osa exw vrei exoun mono tis 6 prwtes selides :(
    gnwrizete mipws to pou vriskete se oloklhrh morfh kanena link :\

    Seraina <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. παιδια διαβασα καμποσα τις γιορτές.Αν θεωρησουμε κορυφαια τις πολεις και τα vampire academy κι αμεσως μετα τον κοσμο των Καστερ και τον οικο της νυχτας, τοτε ισως να αξιζει να δειτε το "ριγος και την "απνοια' πειτε όχι στην "ανταλλαγη', εκτος αν το δεύτερο σώσει κάτι, που δεν νομιζω, οχι στην "πανσέληνο". αξιζει όμως ένα βιβλίο λίγο διαφορετικό, το "πριν φυγω" της λορεν ολιβερ από ψυχογιο, μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον. Επίσης φαινεται να αξιζει τον κοπο και η "μπελαντόνα" της κρεμερ από λιβανη. Το "ινκασερον" με κουρασε λιγο. Αντιθετα ενω δεν μου άρεσε το"δασος με τα χερια και τα δοντια" της ραιαν το δευτερο της σειρας τα "κυματα νεκρων" ηταν καλό. Πραγμα που δείχνει ότι ποτε δεν ξερεις τι σε αγγιζει, γιατι στην ουσια είναι η ίδια ιστορια. Γι αυτό προσπαθω να τα διαβαζω ολα τουλαχιστον δυο φορες (Μολις εκανα μια επαναλειψη τα 1-5 academy) To "τσιρκο της νυχτας" εξαιρετικό.Τωρα θα ξεκινησω την προφητεια των αδελφων. Περιμενα να ολοκληρωθει γιατι στ΄αληθεια αυτο το πραγμα με την αναμονη έχει αρχισει και γινεται πολυ ενοχλητικό. γεια προς το παρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μολις μπηκα στο μπλοκ και -εκπληξη-να σου πω την αληθεια διαφωνω μαζι σου για την 'πανσεληνο'. ειναι πολυ καλο βιβλιο καθως κατ εμε τουλαχιστον αποτυπωνει με ιδιαιτερη λογοτεχνικη δυναμη μια φανταστικη ιστορια απο την οποια λειπουν-επιτελους- λεξεις οπως 'ποθος ζηλεια ερωτας' . επισης ενδιαφερουσα πλοκη και ο συγγραφεας δεν στηριζεται σε μια 'πρωτοτυπη' ιδεα απλως (βλεπε λυκοφως) αλλα ξεδιπλωνει και το λογοτεχνικο του ταλεντο. πραγματικα με συναρπασε η ειλικρινεια -ισως ωμοτητα κπ φορες- με την οποια εκφραζοταν. κριμα που δεν μετεφρασαν και τα υπολοιπα. δεν ειναι η πρωτη φορα που οι εκδοσεις μας απογοητευουν.(ελπιζω να μιλαμε παντα για το βιβλιο του wellington).επισης κριμα για το εκτο VA μπηκα και εγω στο ΣΜΕΔ. ξερει καποιος απο που μπορω να προμηθευτω την αγγλικη εκδοση;

      Διαγραφή
  120. Εγώ γιατί δεν έχω σχολιάσει εδώ; Χα, χα, χα...
    Μα καλά... που ήμουν; :P
    Αλεξάκι κι εγώ στα Αγγλικά με βλέπω να το διαβάζω τελικά μιας και η Introbooks βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας και είναι άγνωστο αν και πότε θα ξαναλειτουργήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. παιδια γεια σας, θελω μια γνωμη. Αν βλεπετε vampire diaries, μπορειτε να μου πειτε εαν όντως θα τελειωσει στην τριτη σεζον;Γιατι κατι τετοιο διαβασα σε αμερικανικο blog και ξαφνιαστηκα πολυ. Εκει και οι πιο αποτυχημενες τους σειρες πανε εκτο και εβδομο χρονο, αυτην θα σταματησουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Γεια σου Σοφία! :)
    Τι να σου πω.. προσωπικα πρώτη φορά το ακούω! Επίσημα πάντως δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση, θετική ή αρνητική. Αν το πάνε όπως τις προηγούμενες χρονιές, θα ανακοινώσουν νέα σεζόν ή φινάλε κατά τον Απρίλιο, ένα μήνα δηλαδή περίπου πριν κλείσει η σεζόν και αυτό υποθέτω για να κρατάνε την αγωνία της τρέχουσας μέχρι τέλους.
    Υπάρχουν πάντως αρκετές εκκρεμότητες που δεν ξέρω αν προλαβαίνουν να κλείσουν στα 12 επεισόδια που απομένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Παιδιά η "Πανσέληνος" ποιο είναι; Δώστε καμιά πληροφορία έξτρα να καταλάβουμε κι εμείς! :P
    Στα αγγλικά μπορείς είτε να το παραγγείλεις μέσω net, είτε να πας στο Public, ακόμα και σε κάποιον δικό σου βιβλιοπώλη που θα μπορέσει να το προμηθευτεί από οποιοδήποτε μεγάλο βιβλιοπωλείο που φέρνει και ξενόγλωσση λογοτεχνία. Δεν είναι και λίγα άλλωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Η πανσεληνος ειναι βιβλιο του david wellington συγγραφεα βιβλιων τρομου κυριως,συνδεδεμενα με το φανταστικο, απο τις εκδοσεις λιβανη (εαν μιλαμε για αυτη την πανσεληνο). Εμενα μου αρεσε η γραφη του-ολα θεμα γουστου ειναι ομως:)Στο συγκεκριμενο δεν κυριαρχει το στοιχειο του τρομου αλλα υπαρχει ενας αρμονικος συνδυασμος ολων με κορυφωσεις. απο οσο θυμαμαι υπαρχουν αλλες δυο συνεχειες που δεν εχουν μεταφραστει-οταν απευθυνθηκα στις εκδοσεις λ. μου αραδιαζαν αλλες εκδοσεις που ειχαν πιθανως εκδοσει το ιδιο εκεινο :/ (ivy)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Μάλλον αυτό θα εννοεί γιατί με την αναζήτηση δεν βρήκα κάτι άλλο!
    Αλλά τι κακό κουσούρι να μην ολοκληρώνουν μια σειρά; :/
    Και απ' όσο είδα, δεν υπάρχουν βιβλία του συγγραφέα σε άλλες εκδόσεις!
    Ξέρεις τον πρωτότυπο τίτλο στα Αγγλικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Aμε! 'Frostbite' υπαρχει σε amazon κλπ σιγουρα- βεβαιως εγω δν ξερω πως να το παραγγειλω τεσπα. μαλλον εκανα λαθος και εχει μονο μια συνεχεια :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Γεια σε ολους! Θα ηθελα να ρωτησω κατι που με απασχολει εδω και λιγο καιρο.
    Η σειρα vampire academy τελιωνει με το last sacrifice? Γιατι, εχω διαβασει το bloodlines και ανυπομονω το καλοκαιρι για το golden lily. Αυτα ειναι εξω απ'τη σειρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Aνωνυμε φιλε μου εχεις δικιο. Ολα είναι θεμα γουστου. Ομως η πανσεληνος, ναι του wellington, εκδοσεις λιβανη, μου αφησε μια αισθηση ανολοκληρωτου, σαν να εκοβε αποτομα οτι ηθελε να πει, σαν να εμεναν πραγματα στη μεση. Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη, όμως μια που το λες θα του δωσω άλλη μια ευκαιρια. Το διαβασα πριν από κανα χρονο ίσως πραγματι να περιμενα ερωτες και ζηλειες επηρεασμενη απο τα αλλα και να με δυσαρεστησε. Θα σου πω αν αλλάξω γνωμη μολις το ξαναδιαβασω. Γιωτα ευχαριστω για το σχολιο για την σειρα, με την ευκαιρια ομαδα στεφαν ή ντειμον είσαι; χα χα, αν και ετσι οπως εξελισονται τα πραγματα δεν διακρινουμε πια ποιος είναι ο καλος και ποιος ο κακος αδελφος. Το προτιμω να σου πω γιατι νομιζω κανεις δεν είναι ποτε μόνο το ένα ή μόνο το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Γι' αυτό ρώτησα... επειδή το βρήκα στο wikipedia και είδα ότι έχει ένα ακόμα και είπα μήπως κοίταγα λάθος σειρά! :P

    Σοφάκι να 'σαι καλά, δεν κάνει τίποτα! :)
    Να σου πω πάντως πως επειδή ψαχούλευα σήμερα, 99% πάει και για 4η σεζόν!
    Αχ... δύσκολα μου βάζεις...
    Αγαπάω και τους δύο για διαφορετικούς λόγους αλλά βαθιά μέσα μου πιστεύω πως αν ήμουν η Ελένα, δεν θα απέφευγα το χαμούρεμα (και όχι μόνο) με τον Damon αλλά στο τέλος, μάλλον θα κατέληγα με τον Stefan. Δεν ξέρω... ειλικρινά... ούτε ψήλος στον κόρφο της! Χα, χα, χα...
    Κι εμένα μου αρέσει αυτή η εναλλαγή good-bad boy που γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Μερικά spoils:

    http://www.wetpaint.com/the-vampire-diaries/articles/major-vampire-diaries-season-3-spoiler-do-damon-and-elena-have-a-romantic-future

    17: Can you tell us about the new episodes at the end of the month?

    ND: There’s a ball coming up in Mystic Falls and all the main players are invited. They don’t know what to expect because there’s a lot of tension and being at this party feels like it’s a ticking time bomb. Everyone is on guard waiting for it to go off. There’s drama on and off the dance floor — some of the characters connect, for better or for worse. And the last thing I can say is that there are some pretty pivotal things that are said and cannot be taken back. It will come as a huge surprise for the audience!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Gia sas kollhmenes!!! Hrtha k eg :) me lene areth kai exw k eg porothei me to VA !!! 8a hthela na rwthsw kserete p mporw na vrw to vampire academy graphic novel se full edition sto internet? To psaxnw k dn to vriskw.. Telos padon Dimitri sagapw!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Πω πω!! ούτε τέσσερις μέρες δεν λείπω και έγινε χαμός εδώ! Τι κάνετε βρε παιδια? Με συγχωρείτε για την απουσία αλλά είμαι στη Ρώμη και γυρίζω αύριο! Με το ζόρι βρίσκω ίντερνετ σε αυτή την πόλη! Γιώτα μου για άλλη μια φορά σε αυχαριστώ που κάλυψες το κενό! Σ'αγαπώ!!!
    Παιδιά φιλιά σε όλους και μιλάμε από αύριο πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. πως περνας γιωτάκι...;ρε παιδια πειτε μου κανενα βιβλιο να παω να παρω γιατι εχω ξεμεινει...τα εχω διαβασει τα περισσοτερα...και το 'μπελαντονα' η το ΄τσιρκο της νυκτας' σοφια ειναι ωραια..;δεν τα χω ξανακουσει..για τι μιλανε..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Αλεξία για πόσο ακόμα θα μας το κοπανάς; :Ρ

    Γιώτα το να μην ολοκληρώνεται μια σειρά είναι αφάνταστα εκνευριστικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Μαράκι μήπως ήθελες να ρωτήσεις την Αλεξία πως τα περνάει; Άλλωστε αυτή είναι στη Ρώμη... χα, χα, χα!
    Πάντως εγώ μια χαρούλα είμαι!
    "Όμορφο Χάος" διάβασες;
    Το "Τσίρκο" ήταν υπέροχο αλλά λίγο ιδιαίτερο... δεν ξέρω αν είναι για όλα τα γούστα αλλά προσωπικά με μάγεψε!
    Πάρε επίσης "Φτερά" - "Μαγεία" του Λιβάνη! Φτηνούλικα και ωραία! :)

    Αλεξάκι καλή επιστροφή... είμαι σίγουρη ότι πέρασες super!
    Κι 'γω σ' αγαπώ... το ξέρεις... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. αλεξια χιλια συγνωμη! Μολις συνειδητοποίησα πως δεν σου εγραψα ουτε ενα ευχαριστω για την σελίδα σου. Θα καταλαβεις αν σου πω ότι χαρηκα τοσο που βρηκα κι άλλους με τα δικα μου κολληματα που ειναι σαν να σας διαβαζα πάντα; Οπως και να εχει μπράβο, εστω κι αργα, το θεωρω αξιοθαύμαστο κοινωνικο εργο, ειναι ωραιο να μην αισθανεσαι μονος λογω γουστου στο διαβασμα.
    μαρία η μπελαντόνα ήταν οντως καλη και στο πνευμα που ειναι τα περισσότερα δηλ. εφηβη στο σχολείο, με αλλαγη πόλης, παρεας, αγοριού, συγκρουσεις με γονεις και εμφανιση νεας κολλητης, νεας παρεας, νεου αγοριου!ε, ενταξει αυτο ειναι το μικρο κομματι, το σημαντικο οι δυναμεις, οι δικες της και όλων των παραπανω. Φαινεται να εχει εξελιξη αλλά σε προειδοποιώ και αυτό είναι σειρα! Το τσιρκο της νυχτας δεν είναι για ολους, ειναι πραγματι ιδιαιτερο, εμενα μου αρεσε ο τροπος που στο μυαλο μου ηταν ολες οι εικονες του τοσο καθαρες, οχι τοσο η ιστορια ειδικα το τελος αλλα η ομορφια της περιγραφης, δεν θα το ξαναδιαβαζα όμως να πω την αληθεια, ειναι για μια φορα. Να παρει φυσικα κανείς δεν γραφει για βιβλια όπως η αλεξια, αλλα η δικη μου ανικανότητα ειναι απαιχτη!τελικα καλα κανω και τα διαβαζω μονο! Με την ευκαιρια διαβασε κανεις από την μαυρη σειρα του πατακη τα μεινε, φυγε κλπ της μακμαν; ή την κληρονομια και την πιστη, δεν θυμαμαι ποιου, από ψυχογιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Σοφία τα Ξύπνα-Ζήσε-Φύγε τα έχω διαβάσει εγώ. Αν θες ρίξε εδώ ένα βλέφαρο:
    http://culture21century.blogspot.com/2011/01/blog-post_28.html

    http://culture21century.blogspot.com/2011/04/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. http://culture21century.blogspot.com/2011/07/blog-post.html

    Κληρονομιά-Πίστη ακόμα δεν το έχω πάρει απόφαση αλλά το σκέφτομαι! Ω, ναι... Ψυχογιός είναι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Τα Ξύπνα,Ζήσε,Φύγε είναι...χαριτωμένα. Τίποτα το πολύ ιδιαίτερο, έχουν μια ωραία βάση, το δεύτερο είναι πολύ καλό. Μικρά και ευκολοδιάβαστα. Οι κριτικές της Γιώτας πάντως εαν θέλεις να πάρεις μία ιδέα είναι εξαιρετικές ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Γεράσιμε όντως το 2ο είναι το καλύτερο (και αυτό είναι αξιοπερίεργο καθώς στις σειρές το μεσαίο συνήθως κάνει κοιλιά).
    Ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια... όπως πάντα άλλωστε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ❖Ω,Γιώτα δεν ήξερα οτι έχεις blog πάω να ρίξω μια ματιά και θα αφήσω σχόλιο εκεί. シ
    ❖Αλέξια μας έλειψες!!(✿◠‿◠)


    Nτορίτα ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Τώρα Ντορίτα... χρόνια! Χα, χα, χα...
    Είμαι παλιά... καραβάνα... (μα τι νομίζατε ότι θα πω;;;) :P
    Μας έλειψε αλλά έρχεται σήμερα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Γεια παιδια!!!! Επέστρεψα!!! αχ πόσο μου έχετε λείψει όλοι!!!!
    Λοιπόν σας παίρνω με την σειρά:

    @ Μαρια

    Μαράκι αν ρωτάς εμένα περασα τέλεια! ευχαριστώ!
    Το Τσίρκο της Νύχτας όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι είναι ιδιαίτερο αλλά κ εμένα με μάγεψε! Να το διαβάσεις! Την Μπελαντόνα δεν την έχω διαβάσει αλλά με αυτά που λέτε μάλλον θα το κάνω πολύ σύντομα!

    @Gerry
    χαχαχα εντάξει σταματάω να το κοπανάω! ζηλιάρη! χαχα Σ'αγαπω! Επίσης δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου! Το να μην ολοκληρώνεται μια σειρά είναι το λιγότερο εκνευριστικό! Απογοητευτικό καλύτερα!

    @ Γιωτα

    Γιωτάκι μου..παλιά μου καραβάνα εσύ!!! χαχα πέρασα υπέροχα ευχαριστώ! Εσύ Μπελαντόνα θα διαβάσεις? Κληρονομιά και εγώ μια από τα ίδια! Θα έρθει και η σειρά τους!

    Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω σε όλους ότι το Μπλογκάκι μου και το Μπλόγκ της Γιώτας είναι σαν να λέμε αδερφικά! Ότι δεν βρίσκετε εδώ ίσως το βρείτε εκεί! Γράφει εξίσου υπέροχα!
    Επίσης το μπλογκ του Γεράσιμου (Gerry) είναι σαν να λέμε το παιδάκι μας! Εκεί μπορείτε να βρείτε απίστευτες ιστορίες Fan Fiction τις οποίες πιστέψτε με θα λατρέψετε! Μια μέρα θα γίνει σπουδαίος συγγραφέας!

    @Σοφία

    Σοφία μου τι γλυκιά που είσαι! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Είναι πραγματικά υπέροχο να βρίσκεις ανθρώπους με το ίδιο λογοτεχνικό γούστο με εσένα! Είμαστε μια υπέροχη παρέα και είσαι και εσύ μέλος της! Και χαιρόμαστε πολύ γι'αυτό!

    @ Ντορίτα

    Κορίτσι μου και εμένα μου λείψατε! But I'm back baby!!! Όσο για το μπλογκακι της Γιώτας ελπίζω να σε κάλυψα και εσένα με αυτά που γράφω πιο πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. @ Όσο για το Graphic Novel εγώ αυτό που έχω βρεί είναι 17σέλιδο . Και είναι το μόνο που κατάφερα να βρω.. Όποιος θέλει μου γράφει το email του και του το στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. @ Αλεξάκι... ντροπή... :P
    Μη νομίζεις ότι δεν έπιασα το υπονοούμενο! Χα, χα, χα...
    Είδες; Έλειψες και γύρισες για να βρεις τον κακό χαμό!
    By the way... ευχαριστώ για την διαφήμιση! ;)
    Ε, ναι, λέω να την διαβάσω την "Μπελαντόνα". Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Αλεξία σε αγαπώ πάρα πάρα πάρα πολύ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. αλεξια καλως ηρθες και γεια σε ολη την παρεα. Εχω τοσο νευρα σημερα που δεν μπορω ουτε να γραψω. Την πατησα σαν εντελως ασχετη! Και εξηγουμαι Εκτος απο τα υπεροχα βιβλια που μας αρεσουν εχω ενα θεμα με τα βιβλια εποχης (και τις ταινιες) δηλαδη λορδοι, λαιδες, αμαξες, βλαμενες συμπεριφορες(αν σκεφτουμε πως τον 18ο αιωνα το μονο που καναν οι γυναικες ήταν να ψαχνονται να πεντρευτουν στα 16 και να θεωρουνται τελειωμενες αν δεν το καταφερνα στα 20)!! Ναι ναι ηλιθιο αλλα ετσι ηταν. Οποτε καταλαβαινεται τρελαινομαι για την Τζεην Ωστιν, Περηφανεια και προκαταληψη και Πειθω κλπ. Ξερω πως δεν ειναι καμμια κορυφαια συγγραφεας αλλα λατρευω την ειρωνια, τον σαρκασμο και τον αυτοσαρκασμο και στην πραγματικη ζωη. και πολυ περισσοτερο στα βιβλια γιατι ειναι δυσκολο να φανει η ειρωνια στον γραπτο λογοχωρις να ξεπεσει σε κοροιδί ή προσβολη κλπ. Η Ωστιν ειναι εξαιρετικη σε αυτό. Παρολο που αυτα που περιγραφει, τροποι και συμπεριφορες καθημερινες δεν ειναι κατι εξαιρετικο το κανει τελεια. Και εγω τρελαινομαι να διαβαζω για συμπεριφορες εκεινης της εποχης. Οποτε τι κανει μια φαν της Ωστιν και της φαντασιας οταν βλεπει ενα βιβλιο με τιτλο Περηφανεια και προκαταληψη και ζόμπι; Μα φυσικα! Το αγοραζει!! Λοιπον δεν εχω ξοδεψει ποτε ξανα στην ζωη μου τοσο αδικα χρημα και χρονο! Ειναι φριχτο!!! Μα καλα ειναι δυνατον να εκδιδουν τετοια εκτρωματα και να περιμενουμε το 6ο τοσο καιρο; Τι στο καλο εχουν στο ,υαλο τους αυτοι οι εκδοτες; Μου εγινε μαθημα να μην ξαναανακατεψω τοσο ασχετα είδη. Ο καθενας στον τομεα του! Και αχ, gerry σε παρακαλω μην μου πεις παλι ότι το διαβασες και σου αρεσε για τι θα τρελαθω!!!!! Αν στην λιστα των μπλιαχ που εχει ο καθενας μας υπηρχε τοπ τεν (οπου λιστα των μπλιαχ τα χειροτερα ολων των εποχων)αυτο θα κερδιζε επαξια στην δικη μου την 1η ή άντε την 2η θεση!!!!!! Ουφ, τα ειπα και ξαλαφρωσα!!! Να ειμαστε καλα, παμε γι αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Ωχ... Σοφία με πανικοβάλλεις και το έχω στην βιβλιοθήκη και ακόμα δεν το έχω διαβάσει! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. @ Gerry

    Εγώ να δεις!!!

    @ Σοφία

    Σοφάκι μου καλά έκανες και τα είπες και ξαλάφρωσες! Εγώ δεν το διάβασα και δεν θα το επέλεγα..αλλά όλοι έχουμε κάνει κακές επιλογές κατά καιρούς! εκπαιδεύεσαι με τον καιρό πως να επιλέγεις βιβλία ή με τα χρόνια ακόμη! Δεν πειράζει..όπως λες : Πάμε γι'άλλα!!!
    Καλώς σας βρήκα!

    @ Γιώτα

    χαχαχα άντε να σε δω! Μάλλον το βλέπω να μένει εκεί! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Geia sas eimai i magda kai exw ki egw trela me auta ta vivlia.Emena ksekina apo to dhmotiko kai apo tis seires ''mikros vrikolakas'' kai ''anatrixiles''.Otan akousa gia to twilight(tis tainies)den mpika ston kopo na to diavasw alla meta to VA, to aggeloi,ton oiko tis nuxtas,to athanatoi kai fusika to ekpliktiko AGWNES PEINAS eipa na to dokimasw kai mou arese para polu ki emena...Mono mia erwtish thelw ma kanw(toulaxiston gia tin wra) uparxei periptwsh ma min diavasw pote to 6o vivlio VA?
    euxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Σοφία δεν το έχω διαβάσει όχι, αλλά να σου πω την αλήθεια το σκεφτόμουν(χρησιμοποιώ συνειδητά τον Αόριστο) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Ax ρε παιδια λυπαμαι, δεν ηθελα να σπειρω τον παμικο αλλα.. Ενταξει δευτερη σκεψη, πιο ώριμη. Αν υποθεσουμε οτι καποιος δεν εχει διαβασει ποτε Ωστιν ή εχει διαβασει και την απεχθανεται ή σιχαινεται στην κυριολεξια όλο το σκηνικο εκεινης της εποχής Και δεν εχει πεσει στα χερια του ποτε πετυχημενο βιβλιο φαντασιας ίσως και το τονιζω, ίσως, να του αρεσει...Μπα, ακομη και την ωρα που το γραφω δεν το πιστευω!! Ειναι γελοιο σαν να βαζουμε την Λενα και τον Ιθαν, ντυμενους με προβιες, να εχουν τροπους ανθρωπων των σπηλαιων ενω ταυτόχρονα εξελισσεται η ιστορια τους σε αλλο πλανητη το 3012!!!! Ε, δε θα ταν καπως χαλια;;; Πολυ χαλια;;;;Αυτα και τωρα θα το ξεχασω, αληθεια. gerry ο αοριστος ειναι καλος σε αυτη την περιπτωση, αν σκεφτεις τι κοστος εχουν τα βιβλια και ποσα υπεροχα βιβλια υπαρχουν εκει εξω και μας περιμενουν!! Γιωτα, λυπαμαι αλλα είμαι και περιεργη, αν ποτε σου τελειωσουν ολα οσα εχεις και το πιασεις στα χερια σου, πραγματικα θα με ενδιεφερε η γνωμη σου Αν και δεν στο ευχομαι!! Ουπς, λαθος περιγραφη παιδια. Ολα τα ενδιαφεροντα και μυστηριωδη για την πρωταγωνίστρια που μετακομιζει και αλλαζουν τα παντα στη ζωη της, δυναμεις δαιμονες κλπ, ειναι στο Σκαρλετ της μπαραντι απο susaeta,οχι στην μπελαντονα. Η μπελαντονα ειναι καλογραμενη και δυνατη στην εξελιξη, νομιζω θα μας απασχολησει στο μελλον (ναι ναι κι αυτο σειρα!!) αλλα αφορα λυκανθρωπους. Να παρει, το ξερω πως πρεπει να αφηνω τουλαχιστον μια μερα αναμεσα στο διαβασμα διαφορετικων βιβλιων για να μην τα κανω μπαχαλο, αλλα ολο το ιδιο κανω!!! Κολλημενη πραγματι!!! Α, να σας ξαναπω για το πριν φυγω της ολιβερ απο ψυχογιο. Αν αντεξετε το πρωτο μισο,το υπολοιπο θα σας αποζημιωσει! Ειναι παραπολυ καλο, η ηρωιδα πεθεινει στα καλυτερα της και μετα ξαναζει την τελευταια της ημερα 7 φορες. Στην αρχη το αρνειται, μετα κανει απο αντιδραση καθε ειδους βλακεια υστερα προσπαθει να αλλαξει τα παντα μπας και αλλαξει και τον θανατο και στο τελος συνειδητοποιει οτι καποια πργματα μπορουν να αλλαξουν καποια οχι, οτι καποια πραγματα πρεπει να αλλαξουν κι αλλα οχι. Ειναι ομορφο και συγκινητικο αλλα απο την μεση και μετα. Αλεξια μου υποτιθεται ότι μετα από τοσα, τα βιβλια μας μιλανε!!Καθεσαι στο ραφι κι ακους παρε με, παρε με...Το κακο ειναι οτι ακομη κι αυτα που μου φωναζουν βλακεια, βλακεια, ξεχνα το ...κι αυτα τελικα τα αγοραζω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Σοφία θα το επιχειρήσω! Όχι τίποτα άλλο, αλλά το έχω ήδη και για να είμαι ειλικρινής, όλη αυτή η αρνητικότητα μου προκαλεί μια διεστραμμένη επιθυμία επαλήθευσης|! Χα, χα, χα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Και μένα Γιώτα με πιάνει συχνά αυτή η διεστραμμένη επιθυμία επαλήθευσης :Ρ
    Σοφία το Πριν φύγω της Λόρεν Όλιβερ το σκέφτομαι. Τον Μάρτιο θα βγει το Παραλήρημα επίσης δικό της που αποτελεί το πρώτο μέρος μίας τριλογίας (τς,τς,τς τι πρωτοτυπία)και ανυπομονώ να το διαβάσω. Στην Αμερική έχει κάνει θραύση και οι κριτικές το αποθεώνουν.
    Αν μου αρέσει ίσως δοκιμάσω και το πριν φύγω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. παιδια καλος σας βρηκα...ξεκινησα να διαβαζω τα σχολια σας αλλα ειδα οτι ειναι υπερβολικα πολλα :Ρ
    βγηκε το 6ο βιβλιο απο το vampire academy???????
    σε οποιο βιβλιοπωλειο ρωτησα ειπαν οτι δεν ξερουν....απαντηστε μου σας παρακαλωωω...με εχει φαει η αγωνιαα :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Γιωτα μου εφτιαξες το κεφι, πραγματικα θελω να σε δω να το διαβαζεις!!! Ποτε δεν εχω αφησει βιβλιο στην μεση, άλλο κολλημα αυτο!!!, αλλα με το συγκεκριμενο μπηκα στ΄αληθεια στον πειρασμο!!!χα χα για να δουμε πως θα σου φανει, ηρωίδα μου εσύ!!!!Gerry οι σειρες, με τον κουραστικο ρυθμο που εκδιδονται στην ελλαδα εχουν αρχισει να με εκνευρίζουν, ας βγει πρωτα και βλεπουμε, για να μη μιλησω για το γουστο των αμερικανων, το "ακατανομαστο" που διαβασα και φρικαρα εκει ηταν μπεστ σελλερ!!!!!!! Ανωνυμε, ολα τα σχολια αφορουν την ηλιθιοτητα του να μην εκδιδουν το 6ο!!!!Θα περιμενουμε..... Τα ζήσε κλπ. καλουτσικα, δεν τρελαθηκα κι ολας!! Το χω ριξει στα αστυνομικα, οι σουηδοι κανουν θραυση φετος, διαναζει κανεις αλλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Σοφία έχω μεγάλα αποθέματα υπομονής (και βίτσιων... χα, χα, χα).
    Τελευταία φορά βέβαια που διάβασα κάτι που δεν μου άρεσε ήταν το "Βραδιές Χορού Στην Κόλαση".

    http://culture21century.blogspot.com/2011/08/blog-post_07.html

    Αχ... αυτός ο ρυθμός χελώνας κι εμένα μου τη δίνει στα νεύρα. Και καλά να εκδίδονται... αν πέφτουμε σε περιπτώσεις σαν την Introbooks εκεί είναι που θες να γίνεις Παλαιστίνιος τρομοκράτης και να πας να τους τινάξεις στον αέρα... :P

    Σοφάκι εγώ από Σουηδικά έχω διαβάσει την τριλογία του Larshon, το "Άσε Το Κακό Να Μπει" και έχω αγοράσει μερικά ακόμα που δεν τα έχω ξεκινήσει ακόμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Μα καλά τι βιτσιόζικα και διεστραμμένα που είναι τα φιλαράκια μου!!!! χαχαχα!

    @ Ανώνυμε δυστυχώς η introbooks έκλεισε μάλλον και μπορεί να το βγάλει κάποιος άλλος εκδοτικός..κανείς δεν ξέρει.. :(

    @ Σοφάκι νομίζω πως όλοι είμαστε ελαφρώς εκνευρισμένοι με την καθυστέρηση..περιμένουμε τόσα πολλά που καμιά φορά χάνω τον λογαριασμό! άστα!
    από αστυνομικά σου προτείνω το "Σε Κώμα" καθώς και το "Θεραπεία" που μπορείς να τα βρείς στην κατηγορία Τρόμου - Αστυνομικά..

    @Γιωτα μου και εγώ τις βραδιές δεν έχω καταφέρει να τις τελειώσω..με κουράζουν πολύ!

    @Γεράσιμε το Παραλήρημα δεν το είχα υπόψη μου... σπεύδω να δω τι παίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Εγώ είδες, το τελειώσα το άρλεκιν μπαμ-μπαμ αλλά και πάλι... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Γιωτα μου δινεις ελπιδες, το βραδιες χορου χαλια συμφωνω!!! Αλεξια τα δυο που μου λες θα τα ψαξω. Διαβασα Νεσμπο και Καλσμπρεγκ, ο πρωτος καλυτερος αλλα και η δευτερη διαβαζεται ευχαριστα. Αρλεκιν; Παραληρημα; Τι, μονοι σας τα διαβαζετε; Μου κρυβεται ρε παιδια βιβλια;Ντροπη σας!! περιμενω λεπτομερειες, ποια ειναι πως ειναι ποιος τα εγραψε ποιος τα εξεδωσε, τι θεμα εχουν, ξερετε, λιγα(!!!)στοιχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Χα, χα, χα... η ελπίδα πεθαίνει τελευταία (αρκεί να μην είναι η πεθερά σου, οπότε τη γ..!@$%) :P
    Άρλεκιν λέω το "Βραδιές Χορού"... επειδή το τελείωσα σε 3 ώρες... χα, χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Εγώ το βραδιές δεν το βρήκα απαραίτητα κακό...Απλά είναι για μόνο όσους τους αρέσουν οι αυτοτελείς ιστορίες και επίσης μπροστά στα άλλα βιβλία που διαβάζουμε είναι κατώτερο.
    Το Παραλήρημα θα κυκλοφορήσει από τον ψυχογιό τον Μάρτιο. Είναι τριλογία (πρωτότυπο). Διαδραματίζεται στο μέλλον, όπου η χειρότερη ασθένεια όλων των εποχών (με επιπλοκές άλλες ασθένεις πχ. κατάθλιψη, παράνοια κλπ) είναι ο έρωτας. Σε σκοτώνει όταν τον έχεις και όταν δεν τον έχεις.
    Μοιάζει πάρα πολύ ενδιαφέρον και βασικά στην Αμερική σκίζει...Τον φεβρουάριο θα κυκλοφορήσει το δεύτερο βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πω πω τι γινεται εδω...!!πολυ καιρο εχω να μπω....σοφια και εγω εχω κολλημα με τετοιες παλιες ταινιες και βιβλια...λατρευω εκεινη την εποχη...ειναι φανταστικη...!!το βραδιες χορου ουτε και μενα με εντυπωσιασε...τιποτα ιδιαιτερο...

      Διαγραφή
  163. Τον Μάρτιο θα κυκλοφορλησει επίσης από Ψυχογιό και το πρώτο βιβλίο The Secret Circle!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. @Γιώτα αλήθεια??? δεν είχα ιδέα! την βλέπεις την σειρά??? εγώ ναι! πολύ καλή!

    @Γεράσιμε πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το παραλήρημα! ξεφύγαμε λιγάκι από τα βαμπίρ και κολήσαμε στις δυστοπίες! πολύ κόλλημα όμως! χαχαχα

    @Σοφία εμείς να σου κρύψουμε βιβλία???? ε όχι! χαχα Ελπίζω να σου έλυσαν τα παιδιά τις απορίες σου! Πες μας και εσύ όμως..ο Νέσμπο τι έχει γράψει?

    @Μαράκι ντρόπή! πήρες απουσίες! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Ω, ναι... βγαίνει μαζί με Diaries και Αθάνατους! :)
    Όχι, δεν την έχω δει ακόμα γιατί στο break του Diaries τα Χριστούγεννα πλακώθηκα να δω Dexter. Θα το κάνω όμως στο επόμενο break! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. secret circle...;στα ελληνικα ε...;ρε παιδια πειτε περισσοτερες πληροφοριες....

      Διαγραφή
    2. Μαρία έχει να κάνει με μαγεία κλπ. Δεν έχω δει την σειρά οπότε δεν ξέρω να σου πω πολλά πράγματα εκτός από το ότι βασίζεται σε σειρά βιβλίων της Smith που έχει γράψει και τα "Diaries" και θα κυκλοφορήσει από Ψυχογιό μέσα στον Μάρτιο.

      Διαγραφή
  166. Ναι Μαρακι στα ελληνικα..την γνωριζεις την σειρα?

    Γιωτακι εγω την βλεπω κ ειναι πολυ καλη! Βεβαια μονο 12 επεισ. εχουν βγει ως τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Γεια σας παιδια..I am back :)
    Ποοοο,τι γινεται εδω?Εχω παρα πολυ καιρο να μπω και υπαρχουν τοσες πολλες δημοσιευσεις.Μαλλον εχω χασει επεισοδια :P
    Μηπως γινεται καποιος να μου πει περιληπτικα τι λετε ολοι εδω και φυσικα αν υπαρχει κανενα νεο για το βιβλιο?

    Φιλια,Ευη!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. alexia οχι δεν την εχω ακουσει...ειναι καλη..;απο τον τιτλο καλη ακουγεται...αλλα ποτε δεν ξερεις...

      Διαγραφή
  168. Kαι εγώ θέλω να το ξεκινήσω το secret circle!
    Tο secret Circle για εσάς που ρωτάτε είναι μία άλλη σειρά της συγγραφέας του Vampire Diaries που διαδραματίζεται στον ίδιο φανταστικό κόσμο με το diaries με άλλους χαρακτήρες και έχει να κάνει με μάγισσες. Τα βιβλία είναι τρια και θα βγει και ένα τέταρτο αλλά όπως και τα βιβλία 8,9 και 10 του vampire diaries δεν είναι γραμμένο από την Λίζα Τζειν Σμιθ αλλά από ένα ghostwriter αφού την ίδια την απέλυσαν. Στα ελληνικά το πρώτο βιβλίο αναμένεται τον Μάρτιο από τον Ψυχογιό με τίτλο "Μυστικός Κύκλος:Η μύηση". Τα βιβλία έγιναν σειρά από το CW που γυρίζει σε σειρά και τα diaries. Στην Αμερική προβάλεται αυτή την στιγμή η πρώτη σεζόν και έχουν προβληθεί 13 επεισόδια.
    Εδω μπορείτε να δείτε το trailer της σεζον:

    http://www.youtube.com/watch?v=EWK0vfwYhqA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ω σιγουρα θα το παρω...!!κανενα νεο για την σιγη εχει κανεις...;

      Διαγραφή
    2. Η "Σιγή" πάει για τέλη του μήνα ή αρχές Μάρτη.

      Διαγραφή
  169. E, ομορφοκόριτσα και ομορφαντρα μου λειψατε παρα παρα πολυ!! Για να δουμε με τη σειρα...
    Αλεξια μου, απο Νεσμπο διαβασα τη νεμεση και το αστερι του διαβολου, ευχαριστα, προβλεψιμα αλλα οχι πολυ προβλεψιμα, ευτυχως οχι με κλεψιες στην ροη της ιστοριας και στην ανακαλυψη του ενοχου, αξιοπρεπη στο ειδος τους περα για περα.
    Γιωτακι μου, πεθερα ακουω!!! Ωραια εχουμε τελικα πολλα κοινα!!! Παγκοσμιο μυστικο, μικρο μου, μετα τα πρωτα δεκα χρονια, ολοι συνηθιζουν ολους, ολοι βαριουνται ολους και κανεις δεν ασχολειται ιδιαιτερα με κανεναν!!!!Οποτε, υπομονη...
    Μαρια, η μπελαντονα εμενα μου αρεσε. Λυκανθρωποι σχεδον φανερα με ανθρωπους, σχεδον κομματι του κοσμου αλλα με δικες τους συνηθειες, τοπους και παραδοσεις, ειναι ελπιδοφορα σειρα, περισσοτερο απο οτι μπορω εδω να σου εξηγησω χωρις να καψω το βιβλιο,γιατι τα πιο κυρια στοιχεια αποτελούν ταυτοχρονα και το σημαντικο κομματι της ιστοριας.
    Η σιγη ποια είναι; Λοιπον, η τριλογια της προφητειας κοστιζει 55ε, οποτε σας ξαναρωτω παλικαρια, να την παρω ή θα με ακουτε να βριζω χειροτερα απο οτι για το "ακατανομαστο";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σοφια ειναι το τριτο βιβλιο απο την σειρα αγγελικη σιωπη.το δευτερο λεγεται κρεσεντο...φανταστικη σειρα...σου συνιστω ανεπιφυλακτα να την παρεις...

      Διαγραφή
  170. @ Εύη μου καλωσόρισες πάλι! Λοιπόν..δυστυχώς δεν υπάρχουν νεότερα για το βιβλίο..μόνο ότι μάλλον η introbooks μας εγκατέλειψε και ίσως αναλάβει άλλος εκδοτικός να το κυκλοφορήσει. Αλλά τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα...
    Και όσο για το τι συζητάμε? ε ως συνήθως στην συγκεκριμένη ανάρτηση βγάζουμε τα εσώψυχα μας...αλληλοπροτείνουμε βιβλία και σειρές..τι να κάνουμε αφού για το βιβλίο δεν έχουμε και πολλά να πούμε..

    @Μαράκι εγώ την σειρά την παρακολουθώ και μου αρέσει αρκετά! Ο Γεράσιμος σου έκανε μια σούπερ περιγραφή οπότε δεν έχει παρά να την ξεκινήσεις! :) και φυσικά όταν κυκλοφορήσει και το πρώτο βιβλίο θα το τιμήσουμε!

    @ Σοφάκι μου θα ρίξω μια ματιά να ενημερωθώ! thanks! Όσο για την προφητεία ΝΑΙ! να την πάρεις την σειρά! καμιά σχέση με το ακατονόμαστο! χαχαχα
    δες εδώ:
    http://alexialibrarytales.blogspot.com/2011/03/blog-post_30.html

    και εδώ:
    http://alexialibrarytales.blogspot.com/2011/08/2.html

    @ Γερασιμάκο να την ξεκινήσεις! Θα σου αρέσει σιγουρα!

    @ Γιώτα από καμένες γούνες εδώ..άλλο τίποτα! χα, χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. γεια σας παιδια.....σας παρακαλω βοηθηστε με......εχω κολλησει παρα πολυ με την σειρα vampire academy(λογικο)..περιμενω το εκτο βιβλιο εδω και παρα πολυ καιρο,ξερω ακριβως τι θα γινει αλλα δεν θελω να το διαβασω στα αγγλικα.στελνω ολη την ωρα e-mail για να μου πουν ποτε θα εκδοθει αλλα αλλοι δεν ξερουν ή λενε οτι τους ερθει εκεινοι την στιγμη..παιδια εσεις γνωριζετε ποτε θα εκδοθει στα ελληνικα??εαν ξερετε απαντηστε μου γρηγορα γιατι με εχει φαει η αγωνια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Θα σε στεναχωρήσω αλλά η Introbooks βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας και δεν προβλέπεται να εκδοθεί άμεσα, όχι τουλάχιστον μέχρι κάποιος να αγοράσει τις μετοχές της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. οκ σε ευχαριστω πολυ Αλεξια μου..
    Παιδια,εγω εχω να προτεινω το βιβλιο 'Κοκκινοσκουφιτσα'.Ειναι αρκετα γνωστο και μπορει οι περισσοτεροι να το εχουν διαβασει.Ειναι μονο ενα βιβλιο ομως.
    Επισης,εμενα μου αρεσε πολυ το 'κοκκινο ρουμπινι'που δεν εχει σχεση με βρικολακες και τετοια αλλα εχει μια ωραια ιστορια.Ειναι το πρωτο βιβλιο και το δευτερο ειναι το 'μπλε ζαφειρι'.Νομιζω οτι υπαρχει και τριτο.Μπορει βεβαια καποιοι να το θεωρησουν οτι ειναι για μικρα παιδια αλλα εμενα προσωπικα μου αρεσε αρκετα γιατι ειναι γλυκο. :)
    Ευη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α δεν το εχω ακουστα...επισης πολυ ωραιο ειναι η 'κληρονομια'... το'κοκκινοσκοιφιτσα' μου αρεσε αρκετα...

      Διαγραφή
  174. Για το έκτο του Vampire Academy ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι! :Ρ
    Το κόκκινο ρουμπίνι το ανακάλυψα την προηγούμενη εβδομάδα στην βιβλιοθηκή μίας φίλης μου και μου κίνησε την προσοχή. Είναι γερμανικό, αλλά έχει μεταφραστεί και στα αγγλικά με τίτλο Ruby Red. Είναι τριλογία, επομένως όντως έχει και τρίτο με τίτλο πράσινο σμαράγδι. Νομίζω στα ελληνικά όμως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Καλημερουδια σε ολη την παρεα!
    Αλεξακι το κριμα στον λαιμο σου, μολις τα αγορασα!
    Γιωτα μου, τσ τσ τσ... τι σε κανει να το πιστευεις αυτο; Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο τις πεθερες!!! να παρει αρχισε να βγαζει καπνους ο υπολογιστης μου!!!!
    Μαρια τις αγγελικες σιωπες και το κρεσεντο τα εχω, δεν θυμομουν οτι το επομενο λεγεται σιωπη ή δεν ετυχε να το διαβασω, κι εμενα μου αρεσαν. Μολις συμπληρωσα την συλλογη ταινιών μου απο Ωστιν με την πειθω, το χεις δει;ο πρωταγωνιστης αγνωστος, αλλα ωραιος!!
    Gerry αν σου αρεσουν τα βιβλια με ιους-αρρωστειες-τρομου, καλουτσικο ηταν ο σπορος, αν κι εχει καιρο που το διαβασα.Απο οτι θυμαμαι δεν ειχε ερωτες και λοιπα να στην σπασει! Να προειδοποιησω για το πριν φυγω, μιας κι εισαι ο αντρας της παρεας,ειναι απο αυτα που ανετα θα ελεγες κοριτσιστικα. Θελω να πω η παρεα ειναι κοριτσιων, τα λαθη ειναι κοριτσιων και οι αντρικοι χαραχτηρες ειναι ειτε χαλια ειτε ιπποτες! α, ναι παρηγγειλα το last απο αγγλια, αλλα δεν ξερω αν εκανα καλα, η ελληνικη γλωσσα ειναι πιο γεματη, πιο πλουσια και φοβαμαι μηπως χασωτην απολαυση στην μεταφραση. Θα δουμε. Φιλια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Σοφία άσε αυτή τη συζήτηση καλύτερα... δεν αξίζει τον κόπο να χαλάσεις το pc για τον λόγο αυτό! Χα, χα, χα! :P
    Γεράσιμε κυκλοφορεί και το 1ο και το 2ο. Δες εδώ:
    http://www.susaeta.gr/product.php?products_id=686
    http://www.susaeta.gr/product.php?products_id=687

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Γιώτα το ξέρω αφου σου λέω τα είδα και απο κοντά :Ρ Για το τρίτο λέω ότι δεν ξέρω εαν έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά ;)
    Σοφία το σπόρος τι είναι; Πρώτη φορά το ακούω...
    Όσο για τα "κοριτσίστικα" βιβλία κλπ. θεωρώ ότι ένα βιβλίο απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως φίλου η ηλικίας(Γιώτα αυτό δεν είναι υπονοούμενο :Ρ). Επομένως δεν έχω πρόβλημα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Gerako έχεις δίκιο! Αλλά μην παρεξηγείς! Ετοιμάζομαι να μετακομίσω και είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, για να μην πω φρίκης!
      Ναι, καλά... άσε και τα μάθαμε πια τα υποννοούμενά σου! Χα, χα, χα! :P

      Διαγραφή
  178. @ Μαρια μηπως υπαρχει στο internet να το κατεβασω?θελω να το διαβασω?(την κληρονομια)

    @Gerry το δευτερο βιβλιο εχει βγει στα ελληνικα?δεν το εχω δει πουθενα μεχρι τωρα.μηπως υπαρχει και αυτο στο internet?

    Ευη:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Γεια σας, δν ξερω αν ειναι του γουστου σας αλλα εχει βγει μια σειρα απο τις εκδοσεις anubis 'Ο πρωτος νομος' Ειναι τριλογια εχουν βγει και τα τρια, αρκετες σελιδες το καθενα (περι 500) κ συγγραφεας ο Joe abercrombie.Ακομα το τριτο δν το εχω παρει αλλα ειχα χασει το μυαλο μου με τα προηγουμενα.Τοποθετειται σε μεσαιωνικη περιοδο λιγο πολυ φανταστικη για μεγαλα παιδια.Πραγματικα ειναι μια ωραια εκπληξη.Μν σας φοβιζει ο αριθμος.Εαν υπαρχει σειρα με καποιο νοημα υπαρξης πιστευω οτι ειναι αυτη-ισως και κανα δυο ακομα :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Τωρα συνειδητοποιω οτι μαλλον ακουστηκα κατι παραπανω απο υπερβολικη χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Anubis έχει πάρει πάρα πολύ καλά βιβλία άρα μπαίνει κ αυτό στη λίστα για τσεκάρισμα! ;)

      Διαγραφή
  181. Παιδια τα τσεκαρα τα "κοκκινο ρουμπινι" κ " μπλε ζαφειρι " κ μου φανηκε αρκετα ενδιαφερουσα σειρα! Μπαινει στη λιστα με τα προσεχως λοιπον!!!
    @ Γερασιμε συμφωνω απολυτα μαζι σου..οτι δηλαδη δεν υπαρχουν κοριτσιστικα η αγοριστικα βιβλια! Ειναι καθαρα θεμα γουστου!
    @Σοφακι μην ανησυχεις! Οι περισσοτεροι εδω τα εχουμε διαβασει κ μας εχουν αρεσει! Δεν νομιζω να πεφτουμε ολοι τοσο εξω! :)
    @Ανωνυμε σε ευχαριστουμε για την προταση θα τα τσεκαρουμε και
    αυτα! Γραψε μας κ το ονομα σου να μην σε λεμε "ανωνυμε" !!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Αλεξάκι κι εγώ το τσέκαρα! Στη λίστα και αυτά αλλά άγνωστο το πότε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...