Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Άγγελοι - Το Πάθος βιβλίο 3



Τίτλος: Άγγελοι - Το Πάθος βιβλίο 3
Συγγραφέας: Λόρεν Κέιτ
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Μετάφραση: Μοσχή Φωτεινή


Καταρχήν χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Το τρίτο μέρος της αγαπημένης σειράς Άγγελοι, το περίμενα πως και πώς! Όταν ξεκίνησα να το διαβάζω ήμουν πραγματικά πολύ χαρούμενη!






Μια ματιά στην περίληψη:



*Η Λους θα πέθαινε για τον Ντάνιελ. Και έχει πεθάνει. Ξανά και ξανά. Στη διάρκεια των αιώνων, η Λους και ο Ντάνιελ ξαναβρίσκουν ο ένας τον άλλο μόνο και μόνο για να χωριστούν και πάλι. Αλλά, ίσως, δε χρειάζεται να είναι πια έτσι… Η Λους είναι σίγουρη ότι κάτι ή κάποιος από την προηγούμενη ζωή της μπορεί να τη βοηθήσει. Κι έτσι γυρίζει πίσω στο παρελθόν για να είναι μάρτυρας στις πρώτες συναντήσεις της με τον Ντάνιελ και στα πρώτα ερωτικά τους σκιρτήματα. Ο Καμ και οι λεγεώνες των αγγέλων και των Απόκληρων είναι αποφασισμένοι να πιάσουν τη Λους στα χέρια τους. Όσο για τον Ντάνιελ, τρέμει στη σκέψη γι’ αυτό που πρόκειται να γίνει, αν η Λους ξαναγράψει την ιστορία τους, αν η αιώνια αγάπη τους σβήσει για πάντα μέσα στις φλόγες…
Το τρίτο μέρος της σειράς ΑΓΓΕΛΟΙ, η συνέχεια ενός απόλυτου και μοναδικού έρωτα.*

Το πάθος είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα δύο βιβλία της σειράς. Έχει περισσότερη δράση ενώ παράλληλα μας ταξιδεύει με έναν μοναδικό τρόπο! Η Λούς αποφασίζει επιτέλους να πάρει την κατάσταση στα χέρια της ταξιδεύοντας στο παρελθόν και προσπαθώντας να το κατανοήσει προκειμένου να λύσει την κατάρα, γεγονός που ήταν για μένα μια ευχάριστη αλλαγή. Το ταξίδι στο χρόνο μας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψουμε σημαντικά στοιχεία για τα οποία μόνο εικασίες μπορούσαμε να κάνουμε ως τώρα.. Σε κάθε κεφάλαιο επισκεπτόμαστε και μια παλαιότερη εκδοχή της Λουσίντα.. Κάποια κεφάλαια τα βρήκα ενδιαφέροντα και πρωτότυπα στη σύλληψη ενώ άλλα με κούρασαν λιγάκι.. μόνο λιγάκι..! Το απόλαυσα στο μεγαλύτερο μέρος του και περιμένω με αγωνία το τέταρτο βιβλίο της σειράς με τίτλο " Έρωτας"  που θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2012!




Μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα του βιβλίου εδώ:


41 σχόλια:

  1. Το διαβάζω τώρα και μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλό!Βέβαια επειδή υποψιάζομαι ποιος είναι ο Μπιλ,εκνευρίζομαι που η Λους τον εμπιστεύτηκε τόσο γρήγορα!!!

    Ο τίτλος του τελευταίου θα είναι "Έρωτας"???Θα προτιμούσα την ακριβή μετάφραση του πρωτότυπου...Σε παραπέμπει τελείως αλλού ο τίτλος "Έκσταση".Και αν το σκεφτείς και από θρησκευτικής πλευράς (που κολλάει και με το βιβλίο) τότε θα του πήγαινε πάρα πολύ και σαν ελληνικός τίτλος.

    Anyway...Όποιος και να είναι ο τίτλος,το περιεχόμενο είναι αυτό που κυρίως περιμένουμε!!!

    Καλή χρονιά,με υγεία πάνω απ' όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά sweety! όταν το τελειώσεις περιμένουμε εντυπώσεις! όσο για τον τίτλο του τέταρτου με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη..και εγώ θα προτιμούσα το Έκσταση! αλλά τι να κάνουμε..δεν πειράζει.. Όσο για τον Μπιλ πραγματικά φαίνεται από την αρχή οτι δε έπρεπε να τον εμπιστευτει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοείται πως θα γράψω εντυπώσεις μόλις το τελειώσω!!!Ελπίζω τουλάχιστον να λυθούν κάποιες από τις απορίες μου και τις εικασίες που έχω κάνει από το πρώτο κιόλας μέρος της σειράς!!!
    Θα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να δούμε λοιπόν...περιμένουμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπεροχο βιβλιο και πολυ καλυτερο απο τα δυο προηγουμενα!!! :) το διαβασα απο την πρωτη μερα που βγηκε και ενθουσιαστηκα.. περισσοτερη δραση και συναισθημα !! Επισης συμφωνω απολυτα με τις αποψεις περι τιτλου (ΕΚΣΤΑΣΗ) αλλα κ το 'Ερωτας' δεν ειναι κακο!! ;)

    Ντοριτα ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλεξία πολύ καλή κριτική. Μέχρι τώρα ποιο είναι το αγαπημένο σου; Πάντως το τρια από όσα έχετε πει μου μοιάζει το ποιο ενδιαφέρον. Σύντομα θα την ξεκινήσω αυτή την σειρά...Αμέσως μετά το όμορφο χάος βασικά που θα ξεκινήσω μες στην εβδομάδα.
    Όσο αναφορά το έρωτας και έκσταση: Το άγγελοι:έρωτας που υπάρχει στα υπό έκδοση του ψυχογιός δεν είναι το τέταρτο και τελευταίο βιβλίο της σειράς. Το τέταρτο και τελευταίο θα βγει στην Αμερική το καλοκαίρι και στην Ελλάδα πιθανότατα τον Οκτώβριο με τον τίτλο άγγελοι:έκσταση. Το άγγελοι:έρωτας τώρα που θα βγει τον Μάρτιο στην Ελλάδα (και στην Αμερική τον Ιανουάριο με τίτλο fallen in love) είναι κάτι σαν βιβλίο 3,5. Περιέχει τέσσερις μικρές ιστορίες η καθε μία με δύο χαρακτήρες της σειράς.
    Περισσότερες πληροφορίες:

    http://www.goodreads.
    com/book/show/12
    588363-fallen-in-love

    Βλέπω ξεκίνησες το τσίρκο της νύχτας; Εγώ το διάβασα λιγό πριν τις γιορτές και μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ. Ξετρελάθηκα βασικά. Θα επιστρέψω αύριο με αναλύτικη γνώμη για να σε βασανίσω λιγουλάκι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχα gerry τωρα καταλαβα !!! γιατι η αληθεια ειναι οτι ειχα μπερδευτει λιγακι...Επισης Αλεξια το τσιρκο της νυχτας ειναι απλα εκπληκτικο προσφατα το τελειωσα και τωρα ψαχνω στα βιβλιοπολεια το ομορφο χαος αλλα δεν το βρισκω!! :( αρχιζουν και τα σχολεια και μετα δεν θα εχω τοσο χρονο για τα βιβλια μου τι κριμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...Ξεχασα να γραψω η Ντοριτα ειμαι!! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ γιατί παίρνω πρέφα τις αναρτήσεις τελευταία; :P
    Πραγματικά ήταν πολύ καλό και σε σχέση με τα προηγούμενα, πιο κατατοπιστικό!
    Νομίζω πάντως ότι τώρα χρειάζεται ένα πραγματικά δυνατό φινάλε και όχι χλιαρά πράγματα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Gerry

    Γερασιμάκο μου καταρχήν μας έλειψες! :) δεν είναι σπόντα αυτο εννοείται..απλά το λέω! χαχα!
    Επίσης δεν είχα ιδέα οτι δεν είναι το τελευταίο..και εγώ μάλλον μπερδεύτηκα! πάλι καλά που μας το είπες και δεν μείναμε με την λάθος εντύπωση! Όσο για το Τσίρκο το τελείωσα αλλά δεν λέω τίποτα ακόμη..θα βάλω αύριο ανάρτηση.. (χχμμ άντε καλά θα πώ μόνο ότι ήταν Σούπερ! χαχα)
    Τέλος δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο είναι το αγαπημένο μου.. έχω διχαστεί ανάμεσα στο πρώτο και στο τρίτο..το καθένα για διαφορετικούς λόγους..

    @ Ντοριτα

    Κορίτσι σε κανένα Ιανο ή Public δοκίμασες? Ή διαφορετικά μπορείς να το παραγγείλεις.. Και εγώ ανυπομονώ να το διαβάσω πάντως!!!

    @Γιώτα

    Τζουτζούκα δεν τρέχει τίποτα! Τουλάχιστον τα παιρνεις πρέφα! άλλωστε εγώ είμαι χειρότερη και το ξέρεις! χι, χι! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλεξία για το τσίρκο περιμένω την κριτική με ανυπομονησία και θα αφήσω εκεί σχόλια. Πραγματικά είχα καιρό να διαβάσω ένα τόσο δυνατό βιβλίο...*Γιώτα γκουχου γκουχου*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν βαριέσαι Αλεξάκι... αφού ξέρεις... καμμένη φλάντζα! :P

    Γεράσιμε... Χριστός... χα, χα, χα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. βασικα θα κυκλοφορησει τον ιουνιο, το ειδα στο επισημο site. oποτε το περιμενουμε στην ελλαδα τον οκτωβρη περιπου. ωστοσο σε λιγες μερες κυκλοφορει τo fallen in love, και εδω θα ερθει περιπου τον απριλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. α, ξεχασα. μεσα στο 2012 θα προβληθει και η πρωτη ταινια της σειρας, θα ειναι παραγωγη της disney που εχει αγορασει καιρο τωρα τα δικαιωματα της σειρας. για τους πρωταγωνιστες ακουγονται διαφορα ονοματα αλλα δεν υπαρχει κατι επισημο ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ακόμα η ταινία δεν έχει ξεκινήσει παραγωγή! Είναι σε φάση προ-παραγωγής και αναμένεται μέσα στο '12 να ξεκινήσει κάποια στιγμή και θεού θέλοντος τα γυρίσματα. Οπότε πριν το '13 δεν πρόκειται να βγει στις αίθουσες λογικά. Ούτε το cast δεν έχει γίνει ακόμα, αν εξαιρέσουμε την Hannah Marks που και αυτή φημολογείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αχ παιδιά αναμονή...τι πρωτότυπο για όλους εμάς!!! χαχα μας έχει γινει τρόπος ζωής πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαχα!!Πόσο δίκιο έχεις Αλέξια μου!! (◕‿-)


    Ντορίτα ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αλεξια δυσκολα διαβαζω ενα βιβλιο αν δεν ψαξω πρωτα για τις κριτικες κ τα σχολια!τα συγκεκριμενα δεν τα εχω διαβασει,αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα το ηθελα τοσο,απλα κ μονο επειδη εχω ερωτευτει τα εξωφυλλα τους!!Το στορυ,οπως παρουσιαζεται,φαινεται ενδιαφερον!Αλλα εχω ενα διλλημα,ειμαι αναμεσα σε αυτα κ την καταρα του τιγρη!

    Εννοειται οτι αμμεση προτεραιοτητα εχει ο κουρδιστος πριγκηπας!Νωμιζω οτι εχω μεινει πολυ πισω στα βιβλια τελικα!

    Λιγη βοηθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δεν ξερω τι βλακεια εκανα παλι κ μπηκε το παραπανω σχολιο μου ανωνυμα,σορυ....μισω την τεχνολογια...χαχα..εντελως ασχετη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειρηνάκι μου Η Κατάρα του Τίγρη είναι καλύτερη (εγώ την λάτρεψα) αλλά είναι ένα μόνο βιβλίο.. το δεύτερο αργεί οπότε από αυτή την άποψη μπορείς να ξεκινήσεις αυτά τα οποία είναι πάρα πολύ ωραία και έχουν ήδη βγει τα 3 πρώτα!

    Δες και τα φτερά αν δεν τα έχεις διαβάσει:
    http://alexialibrarytales.blogspot.gr/2012/04/aprilynne-pike-1.html

    βοήθησα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παντα με βοηθας κοριτσακι μου,σ ευχαριστω!

    διαβασα ενα αποσπασμα απο τα φτερα για να μπω λιγο στο κλιμα...θα το εχω υπ οψιν,να σαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εγω δεν αντεξα και διαβασα το 4ο στα αγγλικα και ειχε πολυ ανατρεπτικο τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Dark Angel μάλλον αναφέρεσαι στο τέταρτο από τους Άγγελους έτσι? δηλαδή σου άρεσε? Ήταν όπως το περίμενες? εγώ προσωπικά ανυπομονώ! αλλά έχω πολλά να διαβάσω και έτσι ξεχνιέμαι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. για το "ερωτας" ξερει κανεις να με διαφωτησει ;; απ' οτι καταλαβα εχει ιστοριες απο τις ζωες των ηρωων ή κατι τετοιο .. αλλα ξερουμε να αξιζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ Γιωτα μου ευχαριστω πολυ !! με βοηθησες αφανταστα !! (στο ειπα αλλωστε και στο μπλογκ σου !! μπραβο για την καλη δουλεια που κανεις !!

    @ Αλεξια συγχαριτηρια και σε σενα για χιλιοστη φορα !!( δεν βαριεμαι ποτε να στο λεω ) πλεον σε εμπιστευομαι με κλειστα τα ματια !

    ο ενθουσιασμος μου νομιζω και για τα 2 μπλογκ ειναι αισθητος !! οτι και να πω θα 'ναι λιγο! και μονο ο χρονος που αφιερωνετε και μαλιστα αφιλοκερδος ειναι εντυπωσιακος!! χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι με τετοιο ζηλο και αγαπη για τα βιβλια σε μια εποχη που απο πολλους σνομπαρονται και παραμεριζονται ! μπραβο και παλι μπραβο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κορίτσι μου γλυκό ευχαριστώ για χιλιοστή φορά!!! :)

    Εγώ τον έρωτα δεν θα τον διαβάσω.. δεν μου έκανε κλικ δεν ξέρω γιατί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τιποτα να 'στε καλα να γραφετε τοσο καλες κριτικες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. το τεταρτο βιλβιο λεγεται ''Εκσταση'' και ναι το ''Παθος'' ηταν καταπληκτικο!το λατρεψα οπως και τα προηγουμενα βιβλια!εχω διαβασει επισης και το βιλβιο με τον τιτλο ''Ερωτας'' το οποιο μου αρεσε επισης!τωρα ανυπομονω να βγει το τελευταιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για το τελευταίο βιβλίο και εγώ επίσης ανυπομονώ Miley όσο δεν φαντάζεσαι!
    Δεν ξέρω γιατί όμως το Έρωτας δεν μου κίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και δεν το διάβασα.. εσύ λες ότι αξίζει?

    ΥΓ. Καλώς μας ήρθες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Διάβασα το τελευταίο βιβλίο στα αγγλικά (δεν άντεχα να περιμένω) μπορώ να πω ότι λύνει όλες τις απορίες το τέλος όμως με απογοήτευσε τελείως. Το ήθελα διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. κάτι μάθαμε για το τέλος Ανώνυμε και αν είναι έτσι πράγματι θα είναι σκέτη απογοήτευση! !(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τελείωσα και γω το πάθος, αλλά δεν θα το βάλω στα αγαπημένα μου... Το 2ο μου άρεσε πολύ περισσότερο.

    Τώρα για το 3ο δεν ξέρω... Ενώ όντως είναι όπως τα λες Αλεξία και συ Γιώτα (διάβασα την κριτική σου) πιο βαθύ, πιο πολλά συναισθήματα, λύνει απορίες, έχει δράση κλπ, ωστόσο ένιωσα μια κούραση με αυτές τις προηγούμενες ζωές, που ενώ όντως κάποιες ήταν ενδιαφέρουσες ή σου δίναν κάτι, οι περισσότερες ήταν λίγο βαρετές και περίμενα ότι θα μας δώσει κάποιο στοιχείο αλλά μάταια. Το μόνο που μας αποδείκνυε ξανά και ξανά είναι ο μεγάλος έρωτας των πρωταγωνιστών.

    Ίσως η συγγραφέας να μην έδωσε πολύ καλά το δίλημμα της Λους: είναι καλύτερα ή χειρότερα μια ζωή με τον Ντάνιελ. Εννοώ ότι εγώ ήμουν πεισμένη από την αρχή της σειράς, ότι ναι ο έρωτάς τους είναι κάτι ακαταμάχητο και έτσι πρέπει να είναι. Οπότε όλες αυτές οι αποδείξεις που προσπαθούσε να μαζέψει η Λους μου φάνηκαν λίγο περιττές τελικά. Μα καλά κοπέλα μου δεν το βλέπεις!!!;

    Επίσης στο τέλος του προορισμού, το έχασα λίγο... Ο Ντ. ως αρχάγγελος πότε και γιατί αγάπησε μια θνητή; Πώς έγινε; Πώς εμφανίστηκε μπροστά της; Εκείνη ανταποκρίθηκε αμέσως; Ήξερε τι ήταν ο Ντ;
    Μήπως τα απαντάει στο 4ο;

    Και νόμιζα ότι θα παιχτεί μια μάχη στο τέλος. Δεν περίμενα ότι απλά ο you know who θα την άφηνε από τα χέρια του και θα την έπιανε ο Ντ.

    Τέλος παντων. Πολλά έκραξα. Παρόλα αυτά να ξέρετε ότι μου άρεσε το βιβλίο, απλά όχι τόσο πολύ όσο τα άλλα 2. Θα διαβάσω και το 4ο και βλέμουμε.

    Αλεξία και γω θα τον παρακάμψω τον Έρωτα. Δεν ξέρω, δεν μου γεμίζει το μάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εύα μην ανησυχείς και στο 4ο, θα σου λυθούν οι απορίες! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εγώ Ευάκι γενικά την σειρά δεν την κατατάσσω στις πολύ αγαπημένες.. θεωρώ ότι είχε πολύ καλή προοπτική αλλά έκανε κοιλιά.. αφού την ξεκινήσαμε όμως θα διαβάσω σύντομα και το τελευταίο.
    Πιστεύω πως οι χαρακτήρες είναι εκπληκτικοί αλλά θα προτιμούσα 2 το πολύ τρία βιβλία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αλεξάκι, τι κάνεις; Τακτοποιήθηκες; Χρόνια πολλά κιόλας...
    Λοιπόν διάβασα την έκσταση και θέλω να σου πω (επειδή μου είχες πει ότι ψιλοβαριέσαι) να το διαβασεις παρ'αυτά. Και μένα δεν με ενθουσίασε αυτή η σειρά, θυμάσαι που το συζητούσαμε;, αλλά επιτέλους το διάβασα και μπορώ να πω ότι με κάλυψε. Είχε και δράση, λύνονταν όλες οι απορίες και υπήρχαν διάφορες ανατροπές. Επίσης το φινάλε, που μπορεί ήδη να έχεις μάθει απότι κατάλαβα, για μένα ήταν φοβερό. Ότι ακριβώς έπρεπε. Λοιπόν, κάνε ένα ντου και διάβαστο να πάει στο καλό και αυτό, όχι για άλλο λογο έτσι για να δεις τι παίζεται τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη βρε κορίτσι μου!
    Καλά ναι τακτοποιήθηκα, βρήκα και δουλειά όλα οκ ευτυχώς! μου λείπει βέβαια η καθημερινότητα μου, η ρουτίνα μου αλλά εντάξει αυτό είναι φυσικό!

    Ναι θα το διαβάσω απλά δεν το βιάζομαι! πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω ανολοκλήρωτη τη σειρά! προς το παρόν έχω καμιά 15αριά ακόμη στο ράφι και βλέπουμε, χα, χα, χα! :)

    Εσύ πως πάς? φουσκώνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...