Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ψευδαισθήσεις (Φτερά βιβλίο 3ο)



Τίτλος: Ψευδαισθήσεις (Φτερά βιβλίο 3ο)
Συγγραφέας: Aprilynne Pike
Εκδόσεις: Λιβάνη
Μετάφραση: Σοφία Μαριάτου

Περιμέναμε για περισσότερο από ένα χρόνο αλλά η αναμονή  μας ανταμείφθηκε! Επιτέλους το τρίτο και προτελευταίο βιβλίο της σειράς έφτασε στα χέρια μας και η χαρά μου δεν περιγράφεται!

Περίληψη:

*"Δεν κάνω περιπολίες, δεν πάω σε καταδιώξεις, είμαι απλώς η σκιά σου. Εσύ ζήσε κανονικά τη ζωή σου. Κι εγώ θα είμαι υπεύθυνος για την ασφάλειά σου", είπε ο Ταμάνι και απομάκρυνε μια μπούκλα από το πρόσωπό της. "Ή θα πεθάνω στο καθήκον". 
Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από τότε που η Λόρελ ζήτησε από τον Ταμάνι να φύγει από τη ζωή της. Αν και η καρδιά της ακόμα πονούσε, η Λόρελ ήταν σίγουρη για την απόφασή της να επιλέξει τον Ντέιβιντ. Πάνω όμως που η ζωή της άρχισε να ξαναβρίσκει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς, η Λόρελ αντιλαμβάνεται ότι καραδοκεί ένας άγνωστος και σκοτεινός εχθρός. Για ακόμα μια φορά, η Λόρελ θα αναγκαστεί να στραφεί στον Ταμάνι για να την προστατεύσει και να την καθοδηγήσει, αφού ο κίνδυνος που απειλεί το Άβαλον ξεπερνάει κάθε φαντασία. Και για πρώτη φορά, η Λόρελ αρχίζει να έχει αμφιβολίες για το αν θα κατορθώσει τελικά να επιβιώσει ο νεραϊδόκοσμος.*

Το προηγούμενο βιβλίο μας άφησε με μια δυσάρεστη εξέλιξη θα έλεγα, η Λόρελ είχε επιλέξει να απομακρυνθεί από τον Ταμάνι και του ζήτησε να φύγει από την ζωή της. Λόγω όμως κάποιων κινδύνων ο Ταμάνι βρίσκεται ξανά δίπλα της στο ρόλο του προστάτη. Γεγονός όμως που θα τους φέρει και πάλι πιο κοντά και θα δημιουργήσει ένταση ανάμεσα στη Λόρελ και τον Ντέιβιντ. Παρότι η Λόρελ έχει πια εξελιχθεί αρκετά στην παρασκευή φίλτρων όπως κάθε νεράιδα του φθινοπώρου, αυτό δεν είναι αρκετό για να μπορέσει να προστατεύσει μόνη της τον εαυτό της και τους φίλους της. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν και νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους με αποτέλεσμα κανείς να μην νιώθει ασφαλής. Όσο και να προσπαθεί η Λόρελ να επιστρέψει στην ανθρώπινη καθημερινότητά της, τα γεγονότα δεν την αφήνουν να ξεχάσει ούτε λεπτό την πραγματική της ταυτότητα. Η δράση είναι συνεχής σε όλη την έκταση του βιβλίου και παράλληλα η πλοκή ρέει σε γρήγορο ρυθμό με αποτέλεσμα να μην θέλεις να το αφήσεις από τα χέρια σου. Διαβάζεται κυριολεκτικά με μια ανάσα και στο τέλος σε αφήνει διψασμένο για το μεγάλο φινάλε!
Το αναμένουμε λοιπόν με μεγάλη αγωνία και μια κρυφή ελπίδα να μην καθυστερήσει πολύ!

Καλή σας ανάγνωση!




8 σχόλια:

  1. gnwrizete pote tha metafrastei to tetarto vivlio tis seiras?
    Christina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Christina μου γλυκιά ο Λιβάνης συνήθως καθυστερεί οπότε δεν ξέρουμε ακόμη, μάλλον υποθέτω με τη νέα εκδοτική σεζον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιο θα είναι ο τίτλος τ τέταρτου βιβλίου..?? :$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 4ο βιβλιο πλεον κυκλωφορει και στα ελληνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το 4ο βιβλιο πλεον κυκλωφορει και στα ελληνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...